12. huhtikuuta 2011

Ähäkutti Kattimies, salaisuus on turvassa!

Jos jotakuta kyllästyttää tämä huhtikuun kuvateema, niin älkää surko. (Niin kuin muka surisisitte!) Ilman tätä olisin tuskin saanut punnerrettua tänne yhtäkään tekstiä. Olen ollut jotenkin aivokuollut ja äärimmäisen tylsä. Jopa ihmisseurassa olen alkanut epäillä, että olen menettänyt kyvyn keskustella yhtään mistään. Uskon toukokuun muuttavan kaiken! (Hah hah, näkis vaan...)

Olen lukenut Katja Kallion Syntikirjaa ja tein havainnon, että Katja Kalliolla on samanlainen tapa kuin minulla tunkea sulkuja tekstiin. Jotkut paheksuvat sulkuja, minusta ne ovat hauskoja. Sulkuihin meidän tekstintuoton yhteneväisyydet taitavat loppuakin. Syntikirja on pitkästä aikaa sellainen kirja, jota en millään malttaisi laskea kädestäni yöllä. Sen takia olenkin varmaan päivällä sitten ihan silmät ristissä ja kuljen jossain sumussa. En tiedä onko Syntikirja varsinaisesti mikään maailman paras kirja, mutta sellainen, kuin Katja Kallion kirjat nyt yleensäkin ovat. Ihmissuhteita. Helppoa tekstiä. Jostain syystä se kuitenkin on saanut minut otteeseensa ja kohta minua jo harmittaa, että kirja loppuu.

Parissakin eri blogissa on kaivattu vinkkejä hyvistä blogeista. Ajattelin työntää lusikkani tähän soppaan ja suositella joitain lemppareitani. (Paino sanalla joitain, eli kukaan ei nyt sitten loukkaannu, jos omaa blogia ei löydy tuolta listalta. Tykkään kuitenkin.)

  • Mymskä ja Elegia ovat klassikkoja. Menevät ja tulevat kuin tuuliviirit. Tällä hetkellä molemmat ovat aktiivisia kuin Hekla.
  • ar on myöskin näitä seilaajia ja löytyy tällä kertaa tuommoisesta paikasta. Soljuvaa tekstiä rumankauniista maailmasta.
  • Tyttö sinä olet rätti ei aina päivity kauhean tiuhaan, mutta laatu korvaa määrän.
  • Termostaattori on niitä harvoja miesvahvistuksia (mutta jälleen laatu korvaa määrän) ja 3xikuisuus kertoo yksinhuoltajan fantsusta arjesta. Jostain syystä nämä kaksi vaativat päästä samaan pallukkaan.
  • Zepan blogia en osaa määritellä mihinkään tiettyyn lokeroon, mutta viihdyn aina käydessäni.
  • En muista enää miten törmäsin vähän aikaa sitten blogiin Ite puin, mutta siitä tuli oitis yksi suosikeistani. Vähä hauska!
  • Hupsistarallaa -blogissa on räiskyvää ja värikästä ja ihania sisustus- ja puvustusjuttuja. Se ei ole muotiblogi vaan näpertelyblogi. Norsis saisi sisustaa kotini (identtiseksi omansa kanssa).
  • Itkupillikin saisi sisustaa kotini. Tosin en tiedä miten nuo kaksi tyyliä istuisivat toisiinsa, joten tarvisin ehkä kaksi kotia. Toinen niistä voisikin olla Los Angelesissa. Tai ihan missä vaan, missä on lämpöisempää kuin Suomessa.

Siinä oli muutama. Huomasin muuten tässä samalla, että minun tarvitsisi aika rankalla kädellä siivota noita Google Readerini tilauksia. Suurin osa tilaamistani blogeista ei taida enää olla edes olemassakaan. Te ruojat!

Lopuksi suosittelen vielä Amurin leopardin pesäkameraa. Katti saa pentuja aivan lähiaikoina. Odottelemme melkein hengitystä pidättäen!

Ps. Loput saavat suositella itse itseään tai toisiaan kommenttilaatikossa, s'il vous plaît.

14 kommenttia:

laho-elma kirjoitti...

Hohoo, kiitoksia vain!

Onkohan tuo sama leopardimamma ku viimeksi. Olen nimittäin ihan samanlaista pönttökameraa vahtaillut, ehkäpä silloinkin linkin täältä löysin...

Tai mitä jos ne näyttää uusintana sen, ja tyhmää ihmistä taas onnistuneesti huijattais!

Tiina kirjoitti...

On se sama leopardimamma, jos minä siihen olen linkittänyt. Tuo on siis Tallinnan eläintarhassa, tai jossain siellä päin.
Eletään toivossa, että kyseessä ei ole uusinta eikä varsinkaan huono jatko-osa!

Mymskä kirjoitti...

Oho, onkin varmaan ensimmäinen kerta, kun minua on klassikoksi kutsuttu (tai siis bogiani, mutta sehän on sama asia, vai miten se nyt oli)! Kiitos suosituksesta :)

Ite puin on jossain käänteessä pudonnut seuraamistani, kiitos myös tästä muistutuksesta.

Nuori Nainen kirjoitti...

Olipa hyvä kun listailit, meni tilaukseen moni! Itse löysin Hupsistarallaan aika vasta, jo voi että se on nasta! (Huom: riimi, olen ylpeä :)

Bemary kirjoitti...

Aika paljon samoja suosikkeja sulla on kuin mullakin, ite asiassa suurin osa.:p

ar kirjoitti...

voi vinde! mun eka arvostelu :D

Tiina kirjoitti...

Mymskä, no sinuun jos johonkin sopii klassikko. Katso nyt tuota kuvaasikin. :)

Nuori nainen, hieno riimi. Vielä kun ensimmäinenkin virke olisi rimmannut, niin olisit saanut aplodit. :D

Bemary, no mitäpä sitä hyviä vaihtamaan. :)

Ar, apua, en mä halua arvostella ketään. :D Suositus mieluummin.

Zepa kirjoitti...

Kiitos, Tiina! Mutta hei PESÄKAMERA! TAAS! En olis huomannut ilman sua! Ihanaa, nyt kyttäämään taas :-)

Elegia kirjoitti...

Ou jee, olen päässyt listalle, ihan klassikkona peräti, kiitän ;)

Osa listan blogeista on tuttuja, mutta osa ei: pitääkin mennä tutkimaan!

Tiina kirjoitti...

Zepa, joo! Nyt alkaa olla jännät paikat käsillä (tietääkseni)!

Elegia, no jo vain klassikko sinäkin.
Huomasin tuossa, ettei blogissani ole mitään lukulistaa olemassa, joten ajattelin listailla niitä nyt tälleen kertaluontoisesti. :)

sea kirjoitti...

Oho! Taas ne lisääntyy! Tätä on seurattava...ihan kun ei parempaa tekemistä olisi. ;)

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Vau, olen tosi ylpeä, että olen noin hienolla listalla...ja mulla on paljon pidempi kokemus tamperelaisesta sisustamisesta, siellähän mä olen suurimman osan elämästäni asustellut.

Mutta ilmoita heti kun sulla on kämppä Losissa, niin tulen viivana paikalle. ;D

AnniM kirjoitti...

Voi ei, toinen leopardin pennuista taitaa olla kuollut... :-(

Tiina kirjoitti...

Sea, ei voi olla tärkeämpää tekemistä kuin seurata leopardin lisääntymistä! ;)

Itkupilli, ihan lähipäivinä varmasti pääset sisustamaan LA:n kämppääni. ;)

AnniM, joo. :( Mä katselin kahden aikaan yöllä sitä juuri kun se pentu syntyi, ja se taisi syntyä kuolleena. Se ei liikkunut alun alkujaankaan ollenkaan. :(