27. huhtikuuta 2011

I can't think about that right now. If I do, I'll go crazy. I'll think about that tomorrow.


Nyt on sellainen tilanne, että minulla on ollut jo vähän yli puoli vuotta lähete laboratorioon, mutta en vaan ole muistanut mennä. Ensiksi olin töissä, joten laboratoriossa käynti olisi syönyt työaikaani (omalla ajallamme meidän on terveytemme hoidettava) ja nyt sitten kun en ole töissä, niin laboratorioon meneminen edellyttäisi varhaista aamuherätystä. Tai no, näköjään labra on auki klo 12 asti, mutta jostain syystä olen pakkomieltynyt siihen, että sinne on mentävä heti kasilta kun se aukeaa.

Minun on viikon verran pitänyt laittaa sähköpostia eräälle taholle, joka teki oharit minulle (varmaankin vahingossa) viikko sitten, kun meillä oli tapaaminen. Sähköpostilla minun pitäisi siis sopia uusi tapaaminen. En vaan saa sitäkään tehtyä. Olin niin henkisesti valmentautunut viime keskiviikkona tähän tapaamiseen, että kun se meni pieleen, niin nyt ei huvita enää.

Olen vuosia roikkunut yhdessä maailman typerimmässä kirjakerhossa enkä ole saanut siitä erottua, vaikka yhdestäkään kuukauden kirjasta en ole välittänyt ja silti niitä aina tasaisin väliajoin putoilee postiluukusta. Viime perjantaina, joka oli pitkä ja pyhä, sain vihdoin raapustettua viestin kyseisen kirjakerhon asiakaspalveluun ja ihan kohta olen vapaa! Sitä ennen minun on kuitenkin käytävä palauttamassa tuo viimeinen kuukaudenkirja postiin. Arvatkaa saanko sitä tehtyä?

Ja siitä gradusta en viitsi edes alkaa puhua...


Ps. Onko ihminen, joka on taipuvainen prokrastinaatioon, diagnoosiltaan prokrastinaatti? No otsikko on lainattu ehkä tunnetuimmalta sellaiselta naatilta, Scarlett O'Haralta.

5 kommenttia:

Irwis kirjoitti...

Joo, jouduin ihan kattomaan *ittu googlesta... - Mutta IHANAA että omallekin nahjustelulle on noin fiini synonyymi! :D En siis ole laiska tyhmä ja saamaton vaan prokrastinoitunut! =)

Jospa se vääntyy samalla tavalla kuin prostituutio? Prokrastinaatioon taipuvainen ihminen olisi siis prokrastinoitu! :D Mutta emmie usko, ehkä noille -aatio-päätteisille sanoille on joku oma taivutus-tai-mikä-nyt-onkaan sääntö. Mielenkiintoinen kysymys kyllä! :O Meneeköhän nyt yöunet :| Mitähän kielitoimisto sanois tähän? Tai, oikeastaan en halua tietääkään koska se silmänalukset -juttukin oli niin paha pettymys :|

:D

Anonyymi kirjoitti...

naatti

Tiina kirjoitti...

Niin ja eikö ole lohdullista tietää, että ei varmasti ole ainut tuohon taipuvainen, jos sille on keksitty oikein noin hieno termikin? :D

Ja joo, kielitoimistolta emme halua kuulla enää vastauksia...

Kirsikka kirjoitti...

Nomuttasiis labraanhan on mentävä heti kun se aukeaa. Koska jos ei mene, niin ei sinne sitten pääse. Kaikki no-life-mummot valtaavat sen kuitenkin ja jonottavat siellä silkasta jonottamisen ilosta.

Tiina kirjoitti...

Niinpä!
Tosin tää on yths:n labra, joten siellä ei ihan kauheasti ole mummoja, mutta no-life-opiskelijoita sitten. ;D