8. huhtikuuta 2011

Päivä 8: Suosikkikuva

Omista kuvista on vaikea valita suosikkikuva, jossa ei esiintyisi suosikki-ihmisiä. En myöskään jaksanut tänään alkaa käydä noita arkistojani läpi, joten tässä nyt yksi suosikkikuvani (tai lähinnä suosikkipaikkani) muutaman vuoden takaa.Olin silloin vuonna 2005 viikko pommi-iskujen jälkeen Lontoossa. Samaan aikaan taisi olla myös Charlie & Chocolate Factory -elokuvan ensi-ilta. Kävelin Leicester Squaren poikki ja koko puisto oltiin koristeltu elokuvan henkeen. Puista roikkui mitä herkullisempia värillisiä ja välkkyviä lätysköitä. Melkein teki mieli kiivetä puuhun ja alkaa napostella karkkeja (ei ne tietenkään ollut oikeita karkkeja). Paikka oli aivan ihanan ja satumaisen näköinen.

Valitettavasti minulla ei ollut silloin vielä kovin hyvää kameraa enkä itsekään ollut kovin orientoitunut kuvaaja, joten tämän parempaa kuvaa minulla ei ole Leicester Squaren koristeluista.

4 kommenttia:

nona kirjoitti...

Ihana kuvaus, sai hymyilemään :) Tuli kauhea ikävä Lontooseen. Ja kesään.

Tiina kirjoitti...

Olispa kiva jos olis kesä ja Lontoo! :)

Elegia kirjoitti...

Mullapa on, heh :D

Ollaanpa muuten sitten sattumalta oltu tuolloin samoihin aikoihin Lontoossa. Tai siis ainakin samana kesänä. Itse olin Lontoossa about viikkoa ennen pommi-iskuja!

Tiina kirjoitti...

Kade! :)

Mä matkustin sinne viikko niiden iskujen jälkeen, kun "ei kai ne nyt toista kertaa samana kesänä" ja justiinsa matkustuspäivää edeltävänä päivänä siellä oli sitten se epäonnistunut pommi-isku. Äiti päästi silti lähtemään, kun minkäs se mahtoi. ;D Ja ihan hyvin meni koko reissu. Metrot vaan ei kulkeneet ihan sinne minne olisi toivonut, mutta onneksi bussit kulki.