21. huhtikuuta 2011

Scaramouche, scaramouche, will you do the fandango?

Katselin eilen American Idolin tuloslähetyksen ja tuli mieleeni tämä nykien etenevä vuoden 2011 poikakalenterini. Huhtikuun mies ei kuitenkaan ole Iggy Pop, vaikka hänkin ohjelmassa paidatta ketkuloitsi (ehkä 30 vuotta sitten, sorry Iggy), vaan...


Constantine Maroulis

Aah...

En yleensä lankea tuollaisiin kreikkalaishurmureihin (enkä kuuntele mitään soraääniä, etteikö Constantine muka olisi sellainen), mutta Constalla on ihan oma paikkansa sydämessäni. Ollut jo vuoden 2004 American Idolista lähtien. En yleensä myöskään lämpiä tuollaisille hiirenpyllyleuoille, mutta Constantine on niin... ihana... ja pitkä... (Kuvitelkaa tuo loppu sanottuna sellaisella henkäyksellä, kun sanoja jo kärsii pahasti hapenottokyvyn puutteesta).

Constantine vaatisi ehdottomasti kokovartalokuvan tiukoissa farkuissa leveässä haara-asennossa, mutta valitettavasti en löytänyt sellaista kuvaa. Äh. Mutta katsokaa vaikka video.
Anyway the wind blows...

12 kommenttia:

ar kirjoitti...

musta ne kaikki jäljellä olevat pojat on niin ihania. paitsi se yks, JA VOI SUN PERKELE, kun nyt lähin kattomaan sitä nimeä niin näin, että mun lemppari putoaa seuraavaks. hittohittohitto, mutta tarkoitin sitä James Durbinia. se ei vetoa muhun sit niin mitenkään.

musta on niin ihanaa, kun sä katot ja tilität välillä tällaisesta ihanasta hömpästä. pitäis itekin höpsöttää enemmän tällaisia, kun revitellä jotain sielunoksennusta pitkin ruutua, kun kuitenkin oon pohjimmiltani viihteen ja hömpän ja tyttöilyn suurkuluttaja, vaikken myönnäkään.

loppuun tunnustus ja syyseuraussuhdeseliseliselitys; siis katoin eilen, kun se pia putos ja en oo yhtään tykännyt siitä. joo, se on upean näköinen ja laulaa ehkä vieläkin upeammin, mut muhun ei iske tollainen celine dion-tyyppinen naislaulajuus sit niin yhtään. noh, eilen, kun se putos niin mä kävin yhtäkkiä itkeä vollottamaan. tänään selvisi sitten vessassa syy, miksi oon pari päivää ollut omituisen herkällä tuulella. hiljaa virtaa.

ei muuta ku viihtellistä pääsiäistä!

ps. kuka voittaa?

Tiina kirjoitti...

Mä olen huomannut, että höpsötys ja sielunoksennus ei oikein pysty elämään sovussa samassa blogissa, joten keskityn tähän höpsöttämiseen. :D

Toivottavasti mun lempparini ei ole sama kuin sun lempparisi, ettei se tipu seuraavana! Haluaisin kyllä Caseyn voittavan, mutta tottumuksesta tiedän, ettei se suurin äänestävä joukko amerikkalaisista arvosta samanlaisia artisteja kuin minä. Ne tykkää niistä Celine Dion -kiekujista (vaikka Pia nyt kyllä putosikin), joista minä EN tykkää. Yleensä ne American Idolin voittajat on kuitenkin vähän sellaisia mitäänsanomattomia, niiden minulle mieluisempien pudotessa jo aikaisemmin. (Kuten Constantine aikanaan!)
Voisi tietysti veikata voittajaksi jotain muuta kuin omaa suosikkia, mutta en nyt muista keitä kaikkia on enää jäljellä ja jos googlaan, niin tulokset paljastuu... :D

ar kirjoitti...

ei sieltä paljastu kuin seuraava putoaja, koska menee niin samaan aikaan jenkeissä. voin paljastaa, ettei seuraava putoaja ole casey. casey on kyllä mun toisiks lempparein eli nyt kun lemppari putoaa seuravaaks niin caseyn on ehkä pakko voittaa tai valitan johonkin. apua. nyt en voi hehkuttaa mitään, etten paljasta, joten tuun hehkuttamaan viikon päästä samasta aiheesta enemmän. sitä ennen hehkutan sit jotain muuta.

Tiina kirjoitti...

Hyvä, että Casey ei putoa! Mäkin valitan johonkin, jos se ei voita!
Palataan sitten viikon päästä! Saatan kyllä googlata sen muutenkin, jos uteliaisuus vie voiton! Huutomerkkki!

laho-elma kirjoitti...

Kuukauden mies hyväksytty. mmm.

Minja kirjoitti...

Nythän sä puhut ihan potaskaa.. eikös sillä sun Eric Northmanilla oo tollanen hiirenpyllyleuka kans. Se on jo kaks pyllyleukaa, joihin et yleensä lämpiä. :D

Tiina kirjoitti...

Laho-Elma, kiitti! :D

Minja, mä en yleensä katso sitä kaulasta ylöspäin, joten ei aavistustakaan. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Puuttumatta itse ukkoon mitenkään (vaikka se kai tässä postauksessa on se pääasia) inhottaa tuollainen sliipattu ääni. Eikö kukaan enää laula luonnollisesti tai teeskentelemättömästi?

Tiina kirjoitti...

En oikein tiedä mitä tarkoitat sliipatulla. Sliipattu kuulostaa jotenkin virheettömältä ja "laitetulta", mutta Constantinehan laulaa lähinnä jostain nuotin läheltä.

Anonyymi kirjoitti...

On tuo huomattavasti "suorempaa" laulamista kuin mikä nykyään on muodissa, mutta kyllä tuolla vielä nurkissa jotain ikävää pilkistelee.

Satu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
yllätystyttö kirjoitti...

Hiirenpyllyleuka?? :D:D:D