28. marraskuuta 2012

We come from the land of the ice and snow

Kylläpäs onkin hyvä, että nyt tulee kylmää ja lunta. Tänään nimittäin ehdin juuri ajatella, että farkkuni ovat alkaneet lököttää. Eivät istu ja valuvat. Onneksi tämä ongelma on nopeasti ratkaistu tunkemalla fyllinkiä eli pitkät kalsarit farkkujen alle. Ja taas ovat napakat. Ja kun keskitalvea kohti mennään, niin aina voi lisätä toiset kalsarit niiden ensimmäisten päälle, mikäli housut entisestään löystyvät. Ilman talvipakkasia saisi tässä elämäntaparemontissa olla koko ajan ostamassa uusia housuja, kun vanhat jäävät löysiksi. Nyt saa onneksi pukeutua paksusti ja näyttää Michelin-ukolta. Keväällä sitten kuoriudun vaatteistani kuin perhonen kotelostaan. Tai kuin kevätkääryle.

Ensi lauantaina on sitten ne pikkujoulut. Väki vähenee, mutta ehkä pidot paranee. Mahtaakohan joku olla tulossa ihan oikeasti? Sain personal trainerilta luvan juoda pikkujouluissa kaksi. Yksikköjen vetoisuuksista ei ollut puhetta, eli siis saanko juoda kaksi pientä lasia vai kaksi isoa pulloa. Luulen jälkimmäistä. Kuusen ympärillä suoritettuja piirileikkejä varten minulla on hankittuna uusi mekko, pallosukkahousut ja tonttulakki. Olen siis täysin valmistautunut. Paitsi jos on jäätävän kylmää, niin saatan joutua harkitsemaan jonkinlaista pilkkihaalaria.

Ei millään jaksaisi mennä nukkumaan.

6 kommenttia:

Ohari kirjoitti...

Hieno otsikko! Hieno! Hyvä Tiina!

Mää tulen pikkujouluun, ja tulee muitakin. Tuliko muuten mieleen, että saattaa se kaksi tarkoittaa tynnyriäkin? Kyseessähän on panimoravintola, ja ihan luontevaa on sellaisessa nauttia pari tynnyriä talon omaa tuotetta. Ei tuota nyt kannata tarkistaa kuitenkaan, pari mitä hyvänsä astiaa ei ole paljon (verrattuna esim. kymmeneen tai sataan).

Neo kirjoitti...

Talvessa ja kylmässä on siis sittenkin positiivisia asioita. Itse just saman asian kanssa painiskellessa en huomannut ajatella fyllinkiä ollenkaan. Ei köyhällä ole varaa ostaa koko ajan uusia housuja, kun kaikki rahat menee raineriin.

Pikkujoulut, niin. Mulla ei ole vieläkään tonttulakkia, joten onks paha, jos tuun ihan tukassa vaan? Hiukan vieläkin arvon asian kanssa, mutta hinku olis kova, jos vaan kunto kestää. Onkohan Turun suunnalta tulossa muita?

Anonyymi kirjoitti...

Eikös ne farkut pesemällä kutistu?

Tiina kirjoitti...

Ohari, kiva! Kiitos! Otsikkokin kiittää! (Kunnia toki kuuluu Led Zeppelinille).
Aivan. Mä voisin kysyä tiskillä suoraan, että saisiko sitä Lempi Jouluomenaa tynnyreissä.

Neo, no tän kerran saat tulla ilman tonttulakkia.
Mun tietääkseni Turun suunnalta ei ole tulossa ketään, mutta enpä mä toisaalta kaikkien asuinpaikkoja tiedäkään. Tampere ja Helsinki taitaa olla ne keskeisimmät näissä kuvioissa.
Ja siis joo, ihan sama mulla, että en tod. pysty koko aikaa ostamaan uusia farkkuja. Ei ne mitään ilmaisiakaan ole. Fyllinki on siis hyvä ja tänään toimivaksi havaittu.

Anonyymi, no kyl, mutta käytössä ne lösähtää kyllä melkein heti takaisin samoihin löysyyksiin.

kukkis kirjoitti...

Tulen! Jos en jää kolmostiellä hankeen kiinni.

Tiina kirjoitti...

Kukkis, ihanaa, älä jää hankeen jumiin! :)