1. joulukuuta 2012

Joulukuu on rakennettu

Jotenkin sen jälkeen, kun aloin vääntää tuota gradua, on runosuoleeni syntynyt ummetusta enkä saa tänne puserrettua paljon mitään. En varmaankaan ehdi ajatella kuin pylväsdiagrammeja ja treenaamista, eikä oikein kummastakaan saa pidemmän päälle mitään kovin kiinnostavaa kirjoitettavaa. Ainakaan niin, että ne kiinnostaisivat ketään muuta kuin minua itseäni.

Siksipä siis ajattelinkin, että jonkinlainen elvytys on laitettava käyntiin. Riikka lähtee mukaan kuva päivässä -haasteeseen kirjallisin keinoin, itse voisin kokeilla näpsiä kuvia. Tai miksei aiheesta voisi siinä ohessa jotain kirjoittaakin.

Tässä siis joulukuun kuva päivässä -haasteen aiheet:


En nyt kuitenkaan lupaa muistaa osallistua joka päivä, koska laho pää. Esimerkiksi tänään saatan unohtaa ottaa kuvan kahdeksalta. Aamukahdeksalta nukuin ja iltakahdeksalta olen pikkujouluissa. Jos nyt muistankin ottaa pikkujouluissa kuvan, niin kenenkään bloggaajan naamaa ei täällä (eikä toivottavasti missään muussakaan blogissa) tulla julkaisemaan. Että ihan lepo vaan.

Nyt lähden salille nostelemaan pahanhajuista rautaa (ne rautaiset jutut oikeasti haisevat pahalle). Sen jälkeen laitan tonttulakin vinoon ja lähden tarpomaan pikkujouluihin läpi hangen ja nietoksen.

7 kommenttia:

Ohari kirjoitti...

Jaa. Mää tälläsinkin sitten ihan turhaan. Mutta hei, kohta tapaamme, jee!

Tiina kirjoitti...

Ai kuin?
En ehkä ihan joka vaihetta kertonut tuossa, mutta en siis suoraan salilta aio mennä/tulla pikkujouluihin.
Ehkä ihan vähän käyn suihkussa ja tälläydyn siinä välissä. ;)

Jee!

Anonyymi kirjoitti...

Ei se rauta oikeasti haise miltään. Siinä on sama kuin metallirahojen kanssa. Puhdas raha ei haise miltään, mutta kun kymmenet likaiset kädet näpelöivät niitä, niin niihin tarttuu kaikkia eritteitä ja bakteereja ym. sekalaista. Punttisali ei taida olla hygieenisin paikka kun hiki lentää ja pieru haisee. Yak!

Kirsikka kirjoitti...

Onnea matkaan, sekä kuvahaasteen että pikkujoulujen suhteen. Minä en taida taaskaan jaksaa haasteeseen vastata, kesken se on jäänyt ennenkin...

Zepa kirjoitti...

Heh, gradu! Muistan kun kirjoitin omaani, en uskaltanut ees tavata muita ihmisiä, koska mulla ei ollut päässä YHTÄÄN ajatusta, joka ei ois liittynyt siihen graduun :-D ja paljonko se kiinnostaa muita? Niin just.

Heh, ooh, nostalgiaa.

No mut eniveis, ei mun raudat yhtään haise kun ne on tääl meillä kotona. Titti-dii! Tänä aamuna temmoinkin taas kunnolla, oon Hyvin Ylpeä itsestäni.

Hyviä pikkujouluja teille! Ei mua silleen harmita etten lähtenyt, koska oon taas hirveen väsyneenä petissä vaan eikä kello oo edes iltauutiset. Mutta tietenkin odotan täydellistä raporttia, rrrroight?

Riikka kirjoitti...

hienostipa mä aloinkin ton oman haasteeni, hyvä feidata heti ekana päivänä niin ei oo rima turhan korkeella. no, aloitan ehkä tänään. kiva et aloit kans!

Tiina kirjoitti...

Anonyymi, ei meidän salilla ainakaan pieru haise. Eikä yleensä hikikään, paitsi ehkä oma.

Kirsikka, kiitos vaan, alku ainakin on lähtenyt jouhevasti liikkeelle. :)

Zepa, juu, ei varmasti kiinnosta muita. :D Yksi yö jo näin unta tilasto-ohjelmasta (SPSS). Apua.
Se haju on varmaan joku materiaalijohdannainen juttu. Ne on ne tietyn näköiset ja materiaaliset jotka haisee, mutta esim. kahvakuulat ei haise. Eikä ne muutkaan toki muuten haise, mutta niistä jää käteen sellainen "raudan" haju. Nyt anonyymi varmaan sanoo, ettei se ole raudan haju, joten siksi hipsut.

Riikka, joo, kannattaa heti aloittaa mahdollisimman matalalta, niin ei sitten putoakaan korkealta. ;)