19. huhtikuuta 2009

Kateellisten panettelua


Minä suorastaan ilahduin, kun huomasin Iltalehdestä, että Oskari Katajisto on taas työntänyt lusikkansa johonkin soppaan, joka ei hänelle varsinaisesti kuulu (kuten itsekin juuri teen). Oskarihan on vähän kuin Kristian Meurman, aina kommentoimassa lehdissä jotain päivän polttavia asioita. Kun näin Oskarin nimen Iltalehdessä, tiesin heti, että Oskarista minun pitää tänään blogiin kirjoittaman. Minulle selvisi, että Oskarilla on oma blogi, jossa on kuva hänestä itsestään panta päässä. Miten olenkaan voinut elää tähän asti lukematta Oskarin blogia?!?

Oskari kirjoittaa tuoreimmassa blogikirjoituksessaan Mikkosista ja siitä miten kateellista Suomen kansa on. Oskari kirjoittaa mm. että "Eilisten kirkuvien ja vahingoniloisten lööppien mukaan Mikkosten perhe katoaa eetteristä toukokuussa." Minua henkilökohtaisesti huvittaa se, miten joillain julkisuuden henkilöillä tuntuu menevän toimittajat ja kansa sekaisin. Jos toimittajat kirjoittelevat roskalehtiinsä juttuja, niin minun käsittääkseni se ei ole mikään kansan yleinen mielipide. Oskarin mukaan Suomen kansan infernaalisessa vihassa ja halveksunnassa on kyse defenssimekanismista!!!! (Sekä sanat että huutomerkkien lukumäärä lainattu suoraan Oskarilta). Oskari vielä kertoo defenssimekanismin tarkoittavan sitä, kun ihminen joutuu hämilleen häntä koskevan totuuden edessä. Selvähän se. Tämä kapeakatseinen kansa käyttää sitten defenssimekanismia, kun Timo "piipaa" Mikkonen arvostelee ohjelmassaan mm. homoja, sivareita, pettäjiä (!!!) ja oikeastaan kaikkia muitakin (paitsi tietysti itseään ja perhettään) siinä ohessa.

Mutta eniten minua kyllä ihmetyttää se hiuspanta.

11 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Voi voi Oskaria!!!! (huutomerkkien määrä on lainattu sinun tekstistä, jossa olet lainannut ne Oskarin tekstistä). En vielä uskaltanut klikata itseäni hänen sivuilleen (nitrot on loppu!!!!1), vaan on pakko kommentoida näin tuoreeltaan, koska minustakin on kiva puuttua toisten asioihin.

Aika hassua tosiaan, että tämä suuri ja mystinen kansa rinnastetaan kaiken maailman laatulehtien lööppeihin.

Luin juuri muuten itsekin, että Nelonen lopettaa Mikkosten maailman eikä uuttaa äänestystä järjestetä. Syynä eivät kuulemma ole huonot katsojaluvut (LOL), vaan... Noh, syytä ei oikeastaan kerrottu. Mutta pitävätkö he ihmisiä ihan tyhjiä? Totta kai katsojaluvut vaikuttavat päätöksiin - vain idiootti väittää muuta!!!! (huutismäärä taas lainattu ensin sinulta ja sitten Oskarilta ;-))))

Kauheet depikset... Eh siis defenssit on taas päällä. Ei kestä, kun jotkut ovat niin viisaita ja avarakatseisia :DDD

Elegia kirjoitti...

tyhjiä tarkiottaa muuten tyhmiä :D

Mymskä kirjoitti...

Eikä kun eniten ihmetyttää se, että Oskain böogi on jäänyt huomioimatta. Ja sitten se panta.

Mutta kauan olen eri yhteyksissä ihmetellyt tuota "kansan mielipidettä". Että mikä se sellainen on? Onko olemassa käsitettä 'kansa'?
Suomen kirjallisuudessakin päästiin 'kansasta' eroon jo 1800-luvulla.

Mutta tämä on tietysti ihan yhtä oleellista kuin Oskarin kirjoittelut. Siksipä en kirjoitakaan tätä omaan blogiini, vaan sinun kommenttilootaasi. Hahahhahhahhaaaaaaaa...

Annikki kirjoitti...

Yksi mun siskoista ainakin käyttää vieläkin ansiokkaasti käsitettä "kyllä vanha kansa tietää" pönkittämään ihan mitä hyvänsä.

Mutta vanha kansa on varmaan sekin eri asia kuin pelkkä kansa.

"Panta-Osku" olisi sellainen samanlainen lööppinimi kuin se poliisienjahtaama-jouni.

Brim kirjoitti...

Oskariposkari on keksinyt niinq tosi hienon sanan!!1! Miten onkin, kun tuota Oskun blogia lukee, niin ei välity kovinkaan, no, fiksu kuva. Hiuspanta on kapsahtanut Katajistoon kiinni. Ei näytä hyvältä.

Elegia kirjoitti...

No niin, rohkenin käydä Oskun sivuilla. Minua järkyttää hänen välimerkkiensä käyttäminen. Joko niitä on liikaa (miljoona huuromerkkiä tai vaikkapa piste ja kysymysmerkki yhdessä) tai sitten niitä on muuten vain väärissä paikoissa (pilkutus).

Ei taida olla jätkällä kaikki lepakot tornissa, eeehhheeee!!!!1....?,

Mimmu kirjoitti...

Ohan se panta nyt vallan kätevä. Ei tuu hiukset silmille. Ja Katajisto on varmaan jossain vaiheessa lukenu, että metroseksuaalisuus on muotia ja ajatteli toteuttaa sen itsellään näin. Onneksi sentään tavallinen, eikä sellainen haitaripanta, millä tuli leijonanharjahiukset. :D

oskari petäjistö kirjoitti...

Eikäku se panta on sen päässä tietenki sen takia, että se estää Oskarin päätä paisumasta liian isoksi. Tai sitte ei estä. Mutta TTA:lla se pannan käyttö on jo pahasti myöhäistä.

hdcanis kirjoitti...

Piti sitten menna katsomaan Oskarin blogia. Eika sita varsinaista tekstia pystynyt kauheasti lukemaan kun se valimerkkien kaytto ja muutenkin ulkoasu, fontti yms. tyonsi pois...

Mutta taa onkin vaan kateellisten puhetta.

Tiina kirjoitti...

Elegia, niinpä!!!!
Se on kyllä omituinen se kansa, joka tahtoo aina kateellisena lannistaa kaikki julkkikset ja tyrkyt.
Etukäteenhän siitä Mikkosten maailmasta jo sanottiin, että sitä tehdään se kuusi vai montako jaksoa, mutta varmaan jos se olisi saavuttanut paljon katsojia, niin sitä oltaisiin jatkettu. Luulen.

Mymskä, niin miten mä en olekaan tiennyt siitä blogista aiemmin. :D
Tänne kommenttilootaan voi purkaa aina kaiken, mitä ei omaan blogiin viitsi. :D

Annikki, no vanha kansahan varmaan tietääkin, mutta uusi ei vissiin sitten tiedäkään. ;D
Panta-Osku. :D

Brim, hiuspanta on miehellä ehdoton nou nou. Älä vaan kokeile. ;D
Nyt tiedetään mikä on sitten defenssireaktio. :D

Elegia, Oskun välimerkit on kyllä aika mielenkiintoisia. Huutomerkki!

Mimmu, niin, onhan Beckhamillakin joskus hiuspanta. Kun se pelaa jalkapalloa. Siitähän se buumi miehillä taisi alkaakin.

Oskari Petäjistö, no hyvä että tämäkin selvisi. Pannalla siis on joku tarkoitus. :D

Hdcanis, niin, kateellisena et halua että Oskari bloggaa!

nona kirjoitti...

Ottakaa se panta pois siltä! Oskarilta on nyt lähtenyt tämä panta-tilanne täysin hallinnasta, auttakaa joku!!! Ja välimerkit!!!