6. huhtikuuta 2009

Pommiin nukkumista ja reipastelua

Minulla oli tänään aamulla kasilta aika suuhygienistille. Hammaskiveä olisi pitänyt poistaa. Niin siis olisi pitänyt. Heräsin sitten joskus aamulla ja ensimmäisenä mietin, että onpas jo valoisaa ja seuraavana mietin että mikähän viikonpäivä on, ja sitten kun sain nämä kaksi asiaa mietittyä niin päästin pari kirosanaa. Kellohan oli siis jo varttia yli yhdeksän eikä mitään käsitystä miksi herätyskello ei ollut herättänyt. Joko en laittanut sitä soimaan illalla, vaikka sen herätysviisarin kyllä laitoin ihan aikaan, tai sitten olen aamulla unissani laittanut herätyksen pois päältä. No ei voi mitään, hiukan sakkoja on maksettava tästä nyt, että saan uuden ajan.

Tästä typeryydestä rankaisin sitten itseäni ja päätin heti aamupalan jälkeen lähteä kuntosalille. Loppujen lopuksi se oli todella huono rangaistus, koska huomasin nauttivani siitä hommasta yhtä paljon kuin ennenkin. Ja olin yllättävän vähän paskassa kunnossa ottaen huomioon sen, että olen treenannut viimeksi varmaan kahdeksan vuotta sitten ja lihonut tässä välissä ainakin sata kiloa. Jospa nyt saisi ihan vakkariin käytyä pari kertaa viikossa, kun sain aloitettua eikä se ollutkaan niin kamalaa. Se sinne salille lähteminen on aina jotenkin niin vaikeata vaan. Olen ihan kateellinen itselleni niistä ajoista, jolloin kävin 2-3 kertaa viikossa säännöllisesti kuntosalilla ja välillä jossain jumpassakin tai spinningissä. En silloin edes tainnut tajuta miten hyvässä kunnossa olin.

Kuntoilun jälkeen kävin hakemassa postista uudet verhot kotiini ja ripustinkin ne tänään jo ikkunaan. Hämmästyttävän ripeätä toimintaa. Edelliset verhot onkin olleet sen melkein kahdeksan vuotta ikkunassa. Uudet verhot ovat tämän näköiset (kuva ei ole minun ikkunastani vaan Elloksen nettisivuilta):Verhojen vaihtamisen jälkeen oli ihan pakko ottaa tunnin torkut ja herättyäni päätin vielä leipaista pari pellillistä sämpylöitä. Nyt taitaa kyllä olla jotain pahasti vialla, kun olen saanut näin paljon aikaan yhden päivän aikana. Mutta sämpylät on kyllä hyviä.

5 kommenttia:

Aimo kirjoitti...

Pommiin nukkuminen on kyllä kamalaa. Sitä sitten taisit hyvitellä koko päivän ;)

--KATA-- kirjoitti...

Ihanat verhot!

Gata kirjoitti...

Härregyyd ihminen! Nyt se kevätväsymys sitten vaihtui energiaksi. Mitä mä sanoin! :D

Strangiato kirjoitti...

Hei! Olen lukenut tätä blogia jostain viime syksystä asti (tykkään kirjoitustyylistäsi kovasti!) ja nyt tulee eka kommentti: inspiroit mua ostamaan itselle just tuommoiset verhot. :)

Tiina kirjoitti...

Aimo, mäkin vähän luulen, että tuo reipastelu oli jonkinlaista itseruoskintaa siitä hammaslääkärin missaamisesta. :D

Kata, kiitos. :)

Gata, näin taisi muuten käydä. Tosin jäi lyhyeen kun tuli lihakset niin sairaaaan kipeiksi ettei kädet enää nouse kunnolla. :D

Strangiato, kiva kun kommentoit. :)
Ja kiva jos sait myöskin kivat verhot. Saisinkohan Ellokselta jotain sponsorointia... ;D