23. huhtikuuta 2009

Silirimpsis

Poistun viikonlopuksi internetin aalloilta, joten turha odotella tänne mitään postauksia ainakaan ennen sunnuntai-iltaa, jos silloinkaan. Tauko tulee varmaan ihan hyvään väliin, koska olen potenut tällä viikolla flunssan lisäksi myös jonkinlaista blogiväsymystä. Ei vaan ole jaksanut naputella tänne mitään. Asiaa kyllä olisi, mutta keskittymiskyky on kateissa. Ja sitten taas toisaalta miettii, että kuka tätä oikein lukee... Äh, no menkööt.

Tuossa jokunen aika takaperin angstasin siitä, kun löysin eksäni Facebookista ja ihan varmasti se ei hyväksyä minua kaveriksi, kun on mustis vaimo ja kaikkea ja yhyy. No se oli aika turhaa, koska hyväksyihän se sitten kuitenkin. Olen viime päivinä vaihtanut muutaman viestin eksän kanssa, mikä on ollut kovin mukavaa. Jotkut vaan tuntuvat aina yhtä tutuilta, vaikka ei vuosiin olisi tekemisissä. Samalla myöskin huomaan hyvin kirkkaasti sen, miksi emme ole enää yhdessä. Sisäinen kielipoliisini saa henkisiä nyrjähdyksiä, kun luen niitä viestejä. Välimerkit, tai lähinnä niiden olemattomuus, ja yhdys sanat... Niin siis tarkoitan vain sitä, että olemme ihan liian erilaisia. Toiset meistä viilaavat pilkkua ja toiset varmaankin keskittyvät sitten olennaiseen. Onneksi aika kultaa muistot.

Olen nähnyt ihan ihmeellisiä ja sadistisia unia viime aikoina. Yhtenä yönä kimppuuni yritettiin käydä, mutta Gandalfin miekka suojeli minua (enkä edes ole katsellut tai lukenut Taru Sormusten Herrasta viime aikoina). Tänään päivällä näin unta, että olin Köpiksessä erään toisen bloggaajan seurassa ja tämä toinen bloggaaja jotenkin järjesti minut murhayrityksen kohteeksi. Sänkyni ja kaikki tavarani käsiteltiin jollain syövyttävällä aineella, mutta onneksi en ollut hotellihuoneessani sillä hetkellä. Tekijä saatiin kyllä kiinni. En edes halua kertoa kuka se toinen oli, ettei kukaan nyt ala kuvitella minulla olevan jotain sisäisiä patoumia tätä henkilöä kohtaan! Koska ei ole. Oikeasti. Unet on niin outoja. Mutta jätänpä teidät nyt sitten miettimään pienissä päissänne, että olinkohan se minä... Buahahahahaa.

Minulla on jotain inhottavaa kylkipistosvihlontaakin tällä hetkellä. Äh. Menisi pois.

Hyvää viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Hyvää viikonloppua!

Tiina kirjoitti...

Kiitos samoin. :)

Nuori Nainen kirjoitti...

Mää ainakin luen. Hyvää viikonloppua!

Tiina kirjoitti...

Kivaa ja kiitos samoin sullekin. :)

Mimmu kirjoitti...

Se olin mä kuitenkin siinä unessa. :D

Mutta joo, inhottavaa kun saa olla jollekulle kielipoliisina huomaamattaan.

Mukavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Ai selkeä ja ymmärrettävä kommunikaatioko ei ole olennaista?
Olen henk.koht. sitä mieltä, että kirjoittaja ansaitsee kaiken mahdollisen vastaanottamansa paskan, mikäli kirjoituksen ulkoasun dekryptaamiseen menee lukijalta enemmän syklejä kuin itse sisältöön.

Anonyymi kirjoitti...

Se kylkipistos on varmaan pelkkä sydänkohtaus. Ei mitään vakavaa.

Tiina kirjoitti...

Mimmu, nyt jos mä sanon että et ollut sä, niin joudun vastaamaan kaikille muillekin rehellisesti... ;D

Anonyymi, mihinkähän sä nyt oikein taas kommentoit? Ei kai täällä kukaan ole sanonut, että selkeä ja ymmärrettävä kommunikaatio ei olisi olennaista? Ja siis minkä paskan?

Ja toinen ano, sama tai eri, sitä se varmaan on, mikäli sydämeni on lipsahtanut tuonne oikealle alas. Eikä se ole umpisuolikaan.

Anonyymi kirjoitti...

...sis. kielipoliisi...

SailaE kirjoitti...

Haastoin sinut yhteen juttuun mukaan... Ei ole tietenkään pakko osallistua, mutta kiva olisi :)