29. huhtikuuta 2009

Kotoa, mutta darra on mahtava(*


Rupesin tekemään Facebookissa tuollaista testiä, että mistä herään vappuaamuna. Katsoin ensin kuvaa, että nam, Marlin simaa, lemppariani (kaupan valmisteista, siis). Sitten katsoin että onpa nuo tabletit tuossa pöydällä samanlailla aseteltu kuin minullakin. Ja onpa muuten ihan samanlaisetkin tabletit kuin minulla. Ja samanlainen pöytä. Ja muuten ihan samanlainen lasikin. Ja muuten samanlainen ikkunankarmikin kuin minulla! Sitten tajusin, että ei helvetti, tuohan ON minun simani ja minun lasini ja minun pöytäni ja minun tablettini. Todistaakseni pointtini, klikatkaa linkkiä.

Taidan muuten alkaa laittaa noihin parhaimpiin kuviini jonkinlaisen vesileiman tjsp. Harkitsin sitä jo tässä pari päivää sitten, mutta tämä tapaus ehkä vakuutti minut. Tosin tuskinpa noihin kuvablogin kuviin viitsin ruveta. Niiden laatu on niin keppainen, että jos joku niitä varastaa, niin tarpeeseensa kai sitten ottaa.


*) Tulokseni kyseisessä testissä.

13 kommenttia:

Annikki kirjoitti...

Joku on vaan googlettanut kuvia, näyttäis löytyvän, kun hakee "klara vappen". Aika kumma tosin, kun vappu-haulla olisi löytynyt paljon enemmän ja erilaisia kuvia. Ehkä tuo vaan oli niin ylivoimainen :)

Tiina kirjoitti...

Niin, epäilemättä, mutta on se silti aika yllättävää törmätä jossain testissä kuvaan omasta keittiöstään.
Ehkä tuo sitten on ihan älyttömän hieno kuva. :D

Mymskä kirjoitti...

Kappas. Pistää miettimään, mitä kuvia kannattaa julkaista intternetissä...

Tiina kirjoitti...

Niinpä.

Dårka kirjoitti...

Lähetä s-postia Marlille, että haluat rahaa mainoskuvasta, joka on levinnyt koko intternettiin.

Tiina kirjoitti...

Haha, ja rahantuloa ei voi estää. :D

Brim kirjoitti...

No huh huh! Varmaan oli hetken aika erikoinen tunne. Kai kommentoit testin tekijälle että täällä on muuten kuvan omistaja? :D

Tiina kirjoitti...

Kyllä se hetkeksi pysäytti. :D
Enpä huomannut katsoa kuka sen testin on tehnyt, mutta jos se vielä muistaa mistä sen kuvan on ottanut, niin sittenhän paljastaisin vielä henkilöllisyytenikin. Iik! :D

Aimo kirjoitti...

No jo on helvetti. Kaikkea sitä. Ja niin edelleen.

Vähän sitä tietty pistää miettimään tuollainen. Kannattaako niitä kuviaan tosiaankaan laittaa - ainakaan niitä parhaimpia.

Tuo vesileima voisi olla hyvä ajatus. Tosin joku nero saa sellaisenkin kumitettua (huomaa äärettömän tarkka tekninen termi) tai rajattua pois (meikä kun ei kuitenkaan haluaisi sitä vesleimoo ihan kuvan keskelle.

Mimmu kirjoitti...

Ompas reilu meininki ollu testintekijällä. Mä ainakin kun etin kuvia netistä, koetan katsoa, että ne ei ole kenenkään blogista.

Tiina kirjoitti...

Aimo, no niinpä. Toisaalta netissä on aikalailla nuo viidakonlait, että eipä tämä nyt yllätyksenä tullut.
Vesileimassa tai muuten kuvien merkkailussa on se hankaluus, että jos laittaa reunaan niin se on helppo leikata pois ja kuvan keskellä taas se pilaa koko kuvan.

Mimmu, no joo. Aika moni nyt ei tietenkään tajua blogeista paljon mitään, kun googlella vaan etsii kuvia.

Susa kirjoitti...

Oho, aika outoa... Mutta sait mut nauramaan: "Sitten tajusin, että ei helvetti, tuohan ON minun simani ja minun lasini ja minun pöytäni ja minun tablettini." ;D ;D

Yritin jo aikaisemmin kommentoida tanne, mutta ei onnistunut.

Elegia kirjoitti...

No kyllä tulisi minullekin aika spooky olo, jos jostain yhteydestä pullahtaisi eteen itse ottamani kuva. Luulisi, että tuollaiseen jakeluun, jos laittaa kvuia, niin kannattaisi ne tekijänoikeusasiat varmistaa.

Minun blogini eivät ole hakukoneiden löydettävissä (senhän voi estää), joten kuvianikaan ei onneksi juuri löydy googlettamalla.