3. syyskuuta 2009

The cat was not amused

Mitäpäs tässä. On ollut jännittävä päivä. Ensin jännitin vähän aamulla, kun herätyskello soi. Sitten jännitin, kun avasin telkkarin ja katsoin että joko se luokkajako tapahtuu siellä BB-talossa. Voin kertoa että ei ehtinyt tapahtua ennen kuin minun oli pakko lähteä luennolle. Sitten jännitin vähän että ehdinkö bussiin. Ehdin. Luento oli kyllä ehkä kaikkea muuta kuin jännittävä. Luennon jälkeen kävin Oharin kanssa kahvilla, kerta olimme lipastolla (yliopistolla) samaan aikaan. Sekin jännitti ehkä viisi minuuttia. Tämän jälkeen aloin jännittää kissan hammaslääkärireissua. Lähinnä jännitti siis se rauhoittaminen ja että kaikki menee hyvin, kun kissa ei kuitenkaan enää ole mikään nuori. Kaikki meni kuitenkin ihan hyvin, kaksi hammasta ja hammaskivi poistettiin, muuten kissa on ihan terve. Hän tosin ei ollut kovin tyytyväinen olotilaansa nukutuksen jälkeen. Yrittäessään lähteä kävelemään, kissa kopsahtikin kyljelleen ja hännänpää alkoi naputtaa lattiaan suuren harmituksen merkkinä.

Nyt jännittää enää se, että onko kohta alkava uusi sarja Mentalist hyvä ja vähän jännittää myös mihin aikaan menen nukkumaan, kun huomenna pitäisi olla kasilta koulussa. En ole tottunut tämmöisiin aamuherätyksiin. (Enkä totu).

Jännittävää iltaa kaikille!

6 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Jännitystä elämään :) Hyvä että kisun kanssa meni ok.

Tiina kirjoitti...

Ollaan oltu jännän äärellä tänään.
Minustakin on hyvä, että meni ok. :)

Neonilla kirjoitti...

Mä tykkäsin mentalistista, vaikka pelkäsin ladanneeni siihen liikaa odotuksia. Miten sun kävi?

Anonyymi kirjoitti...

The donkey... it was not pleased

Piiska kirjoitti...

Hihii, kissa kyljellään ja hännänpää naputtaa harmista :D Ei sais nauraa mutta voin kuvitella :D Hyvä kuitenkin et nyt on puhtoinen suu ja hampulitpampulit... Niin kelpaa taas kissanpäiviä vietellä :)

Miekin kyllä jännitin tuota Mentalistia ja jopa ihan tykkäsin siitä, mutta nyt jännitänkin, kuten Neonillakin jo kysyi, että miten sinulla sen kanssa kävi? :o

Tiina kirjoitti...

Neonilla ja Piiska, mun täytyy kyllä sanoa, että mä en oikein jaksanut seurata sitä. Hetki ei varmaan ollut otollinen tai jotain, mutta en oikein ollut vaikuttunut.

Ja Piiska, kyllä saa nauraa ihan vapaasti. :D

Anonyymi, hauska video. :D