4. tammikuuta 2010

Insomnia please release me

Sain palautetta, että huijasin tuossa aiemmassa postauksessa, jossa listasin missä olin tasan 10 vuotta sitten. En kuulemma viettänytkään milleniumia Senssillä (joka siis oli ravintola Tampereella) vaan kirkossa Tuomasmessussa sekä lopun iltaa tämän salaisen palautteenantajan kotona. Sensseily tapahtuikin kuulemma vuotta aikaisemmin. Voi hyvinkin olla näin. Luulin väärin ja sekoitin tilanteita. Muistini on hyvä, mutta erittäin lyhyt ja valikoiva. Oikaisin asian tälleen julkisesti todistaakseni, että minulla ei ole mitään mainetta, jonka olisin voinut pilata kertomalla totuuden, ainoastaan huono muisti. ;)

Senssistä puheen ollen. Ehdin tuolla aiemmassa kommenttilaatikossani jo haukkua turkulaiset, kun tulevat tänne sotkemaan meidän ajopuuteorian ostamaan ravintolamme ja muuttamaan ne surkeiksi Seduloiksi. No nyt tietooni ollaan saatettu, että Senssi aukeaa taas. Sedulana tosin, mutta liekö sen niin väliä, kun en sinne ole ajatellut mennä kuitenkaan. Saapa nähdä ottaako uusi teinipississukupolvi Senssin vastaan suopeina.

Kärsin ihan julmetusta unettomuudesta, tai lähinnä nukahtamattomuudesta. Varmaan joululoma ja uuden vuoden biletykset ja muut ovat tehneet tehtävänsä, ja unirytmi on kääntynyt aivan päälaelleen. Olen yleensä ihan todella nopea nukahtamaan. Jos menen sänkyyn makaamaan, niin joko nukahdan tai turhaudun. Ja kun uni ei tule, niin aivoilla on liikaa aikaa työskennellä. Jos taas yritän valvoa niin pitkään, että olen oikeasti väsynyt ja menen vasta sitten nukkumaan, niin saan valvoa jonnekin aamukuuten eikä uni sittenkään tule. Paitsi joskus yhdeksältä aamulla, josta seuraa se, että nukun jonnekin iltapäivään enkä taaskaan saa unta illalla. Voi mikä noidankehä! Onneksi luennot alkaa jo torstaina, niin saan toivottavasti jotain tolkkua tähänkin touhuun.

10 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Senkin huijari!!!!! Vaadin jotain hyvitystä siitä, että annoit vääriä tietoja olinpaikastasi :D

Minulla on unirytmit myös päässeet vähän rempsahtamaan, kun pyhinä tuli kukuttua aina aamutunneille asti ja sitten nukuttua pitkälle päivään. Ja kaiken lisäksi tuli usein otettua yömyssyjä, joten sitä vain ikään kuin simahti sänkyyn.

Nyt ajattelin pitää loput tammikuusta tipattomana, sillä tuo tissuttelu oli jo karata käsistä.

Tiina kirjoitti...

Hyvitykseksi huijauksesta kaikki aiemman postauksen lukeneet saavat palauttaa sen ilman erillisiä kuluja. ;)

Mäkin lupasin 1.1.10 että en juo enää koskaan, mutta onneksi tulin järkiini heti krapulan helpotettua. Tosin vähän voisi ehkä vähentää tuosta joulukuisesta tahdista.

Dårka kirjoitti...

Saapa nähdä ottaako uusi teinipississukupolvi Senssin vastaan suopeina.

Onko tuosta nyt ymmärrettävä, että sä Tiina kuulut Old School-teinipississukupolveen?

Olen järkyttynyt.

Tiina kirjoitti...

No siis ei... Koska minähän en käynyt muutenkaan Senssillä juuri ikinä silloin aikanaan, jolloin ne oldschool-pissikset kävi siellä. ;)
Siksi tämän Millennium-viettopaikkani tunnustaminen olikin vähän noloa (kts. aiemman postauksen "surullista mutta totta" -kohta). Paitsi nyt se vaihtuikin Senssistä kirkollisiin menoihin, huh.

Dårka kirjoitti...

You are in denial... :)

Tiina kirjoitti...

Might be... ;)

Mutta jos nyt aivan totta puhutaan, niin silloin kun olin nuori, ei sanaa pissis tunnettukaan. Ja jos oltaisiin tunnettu, niin ei musta sellasta olisi saanut mitenkään. Olen kuullut itseäni nuoruusvuosina sanottavan mm. hipiksi ja hevariksi. :D (En varsinaisesti myönnä olleeni niistäkään kumpaakaan).

Neo kirjoitti...

Mulla on nyt iso aukko sivistyksessä. En tiennytkään et Sedu on turkulainen. Pitää muuttaa pois täältä :o

DorianK kirjoitti...

Tuo unettomuus/nukahtamattomuus on muuten outoa, sillä vaikka se kuinka jatkuisi ja päivärytmi olisi minkälainen, se tuntuu iskevän aina nimenomaan öisin - eli juuri silloin kun pitäisi nukkua. Töissä sen sijaan saa jatkuvasti taistella nukahtamista vastaan, ja välillä siellä jo pilkkii. Vaan kun pääsee väsyneenä kotiin ja petiin, niin saa tuijottaa kattoa silmät pyöreänä.

Henkiset syyt (kuten suorituspaineet nukahtamisesta yms.) jätän salaliittoteoreetikoille ja syytän kaikesta sitä, että meillä ei ole siestaa. Sellainen kahdeksan tunnin versio maksettuna työaikana auttaisi kovasti, ja vapaa-ajankin määrä saattaisi hieman lisääntyä.

(Hah, Blogger lykkäsi koko ajan 503:sta, kun yritin tätä kommenttia aiemmin lähettää. Mutta minäpä osaankin jo olettaa sen aina pätkivän, joten otin koko kommentin leikepöydälle talteen. Dorian - Blogger 1-0.)

Piiska kirjoitti...

Ja tääkin on niin tuttu juttu!

Olen nyt pari päivää yrittänyt vieroittua lomalorvailusta = öisin kukkumisesta ja päivisin nukkumisesta, mutta sangen huonolla menestyksellä...

Nahkavekkarit ovat onneksi kotiutuneet, mutta edes lasten riemuisa eloisuus ei ole saanut minua aamulla inhimilliseen aikaan ylös... Ovat nimittäin "jo sen verran isoja kuitenkin että pärjäävät ihan hyvin pari tuntia keskenään leikkien" ja unen/unettomuuden orjuuttama äippä voi sit koisailla kaiken aamua... :/

Mutta jos sitten huom- eh - TÄNÄ aamuna. Oikeesti! Valvon tässä nyt minkä valvon ja sit aamulla herään varppina kasilta... (Juu-u...) Olis kyllä tosiaan pakko vähän ihmistyä, kun maanantaina todellakin alkaa taas työt ja päiväkodit ja muu arkinen skeida. Huoh.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoista tietoa