29. tammikuuta 2010

Neljäs käsi

Hanna heitti haasteen. Hyvä, saadaan jotain eloa tähänkin blogiin.


Säännöt:

1. Avaa neljäs kansio jossa säilytät valokuviasi

2. Valitse neljäs kuva kansiostasi ja julkaise se blogissasi.

3. Selitä kuva.

4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.Tämä oli vähän hankalaa, koska kuvani ovat järjestelmällisessä epäjärjestyksessä. En pysty tarkalleen määrittelemään juuri neljättä kansiota, joten otin kahden eri kuvahakemiston alta neljännet kansiot ja niistä neljännet kuvat.
Tämä ensimmäinen kuva on otettu viime maaliskuussa. Arvelisin, että mökillä tai jossain sen lähimaastossa. Olin jonkun hetkellisen mielenhäiriön seurauksena viettämässä pitkän viikonlopun mökillä vanhempieni kanssa, vaikka oikeasti inhoan yhdistelmää talvi ja mökkeily. Talvella mökillä ei ole mitään kuvattavaakaan, kuten kuvasta saatatte huomata. Kai tuossa joku taiteellinen näkemys on ollut taustalla.
Toinen kuva on otettu viime kesäkuussa Aleksanterin hautausmaalla Tampereella. Se oli sateinen päivä, kuten taisi koko alkukesä olla, mutta halusin kuitenkin käydä kuvailemassa noita vanhoja hautakiviä. Harmillisen moni niistä on rikkoutunut ajan saatossa.


Haastan Minjan, Mymskän, Elegian ja Annikin. Haastautua saavat myös muut halukkaat ja haastetta saa minun luvallani vapaasti soveltaa, mikäli se neljäs kuva nyt justiinsa ei ole julkaisukelpoista tavaraa.


Ps. How to suck at Facebook!

6 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Ihanaa, osallistun toki jossain vaiheessa :) Tuli nyt ihan hautuumaita ikävä, kun katselin tuota kuvaasi. Tässä on lähellä joku hautausmaa, mutten ole vielä päässyt sinne sisälle asti :D

Minä taas tykkäsin olla mökillä talvella. Pilkkiminen oli ihan kivaa, vaikkei mitään tullutkaan koskaan, mutta umpihangessa tarpominen kävi kunnon lenkistä :)

Mymskä kirjoitti...

Mun täytyy kans soveltaa...

Kehtaiskohan ton fb-jutun julkaista statuksessaan... :D
I just suck.

Tiina kirjoitti...

Elegia, hautausmaat on kivoja, etenkin vanhat. Silloin ennen kun hautakivet yms. oli vielä persoonallisia.
Ehkä se mökkikin menisi talvella, jos olisi sisävessa ja jotain muuta seuraa kuin omat vanhemmat. ;D

Mymskä, mä itse löysin ton yhdeltä kaveriltani fb:stä, joten en itse sitä viitsinyt sinne laittaa. Sä voit sen tehdä. :D

Elegia kirjoitti...

No vasta nyt kävin katsomassa ton naamakirjajutun :DD Mä voisin ihan piruuttain laittaa sen sinne ;) Hetkonen vaan :D

Minja kirjoitti...

Jei, haaste! Osallistuin heti. :D

Annikki kirjoitti...

Joo, minäkin, pitää varmaan vain vähän tulkita, mitkä on valokuvakansioita, kun pari ensimmäistä on piirustusten skannauksia ja kolmas on profiilikuvia ja neljäs taas blogin ulkoasupiirustuksia. Jos ottaa piirustuskansiot pois laskuista, niin edessä on kansio, jossa on vain kolme kuvaa. Hmm. Jospa otan sitten viidennen kansion viidennen kuvan. Sieltä tulee lihapullakeitto.