3. tammikuuta 2010

Karma's a Bitch

Vuotta ja uutta vuosikymmentä ei kai voi aloittaa ilman tätä Sunnuntaiklassikkoa. Voiko olla ihanampaa kuvitella ja toivoa, että jonain päivänä vielä osattaisiin elää täällä kaikki yhdessä "ihmisiksi". (Jotenkin ironista sanoa, että eletään ihmisiksi, kun ihmiset nyt eivät selvästikään osaa sitä kovin sulavasti). Laitan kuitenkin sen tyypillisen Imaginen sijasta tämän Instant Karman, joka on ehdoton suosikkini Lennonilta. Sanoma lienee aika pitkälle sama.

Meinasin eilen mennä käymään ulkona kävelyllä, kun aurinko paistoi niin kivasti. Ulos päästyäni tajusin, että siellä on aivan sairaan kylmä, joten menin vain kiertelemään kauppoihin ja mm. Akateemiseen kirjakauppaan. Päädyin ostamaan John Lennonin elämäkerran. Ehkä aloitan sen lukemisen jo tänään.

9 kommenttia:

Vaiheinen kirjoitti...

Joo. Niinhän se olisi hienoa, jos osaisimme elää ihmisiksi, mutta kun se vaan näyttää olevan niin hankalaa. Yrittää kannattaa ja tää on muuten hieno biisi.

Kimmeli kirjoitti...

Ou jeah! Hyvä John!

lepis kirjoitti...

Tämä on hieno biisi! Ja Lennonia kun on, niin takuuvarmasti menee syvälle ihon alle. Minä taisin soittaa sen Imaginen silloin aattona... ;)

Mymskä kirjoitti...

Olikohan John Lennon viimeinen oikea idealistiromantikko? Jotenkin tulen aina surulliseksi, kun tällaista kukaan ei enää tee vakavissaan...

Hieno biisi, hieno mies. John nyt vaan oli.

timbut kirjoitti...

...Well we all shine on Like the moon and the stars and the sun Well we all shine on Ev’ryone...
Laitettiin sun soittojen inspiroimana yksi "dirty" video aavikolle.

Halo Aiko Efekti kirjoitti...

Lennon oli tähti, jota kannattaa seurata. Olen onnekseni sitä sukupolvea joka kerkesi olla elossa jo silloin kun hän loi uransa ja tuotantonsa.

Yokon vaikutusta Johniin ei pidä vähätellä, melkoinen eukko sekin! :)

Taru kirjoitti...

Hyvä biisi ja aina ajankohtainen.

Jr. Jones kirjoitti...

Voi Pliiis, katso mua. Katso mua kieroon! Sinä vakavamielinen klassikko! =DD

Tuima kirjoitti...

Ja tämähän kelpaa hyvin!