9. helmikuuta 2010

Miia Nuutila alasti

Otsikko on yksi suosituimpia hakusanoja, joilla tänne blogiin on tultu viime aikoina. En tiedä miksi joku a) etsii sellaista epätoivoisesti, b) luulee netistä sellaisen löytävänsä ja ennen kaikkea c) luulee löytävänsä täältä mitään alastonkuvia tai Miia Nuutilaan liittyvää. Koska tämä kuitenkin on täyden palvelun blogi, niin löysin jotain, jossa vilahtaa Miia Nuutilan paljasta hipiää: Katso video!

Edelliseen kirjoitukseen viitaten... Lueskelin tänään Yo-talon ohjelmaa helmikuulta. Kylläpä rupesikin harmittamaan, että tämän viikon torstai ja perjantai on minulla tosi kiireisiä ja illat olen ihan rättipoikkipuhki. Siellä olisi nimittäin esiintymässä peräkkäisinä iltoina PMMP ja Irina. Vain Jippu puuttuu. Ahahaa. Tämä oli sarkasmia. Anteeksi.

Mietin tänään kaupassa, että mitä järkeä on... siis ylipäänsä missään, mutta erityisesti iltapäivälehtien "uutisissa". Tänään jommankumman iltapäivälehden lööpissä oli suurimpana uutisena se, että joku matkaopas oli murtunut kyyneliin kun matkustaja oli kuollut. Joo, tosi ikävä juttu, mutta siis tämä uutinenhan käsitteli televisio-ohjelmaa, joka näytettiin kai eilen televisiossa. Joka on kuvattu joskus jo aikoja sitten. Siis että ensin tehdään tv-ohjelma, joka sitten näytetään kaikelle kansalle, ja sitten seuraavana päivänä toimittajat repivät uutisaiheensa siitä televisio-ohjelmasta? Ja että se uutinen on vielä sellainen, että joku norjalainen (muistaakseni) on kuollut ja joku matkaopas on itkenyt sen takia. Öö... Ehkä minun ei tarvitsekaan ymmärtää. Pitää varmaan olla vaan tyytyväinen, ettei ilmeisesti mitään sen järisyttävämpää ole tapahtunut uutisrintamalla.

Eikä minulla sitten tässä kohtaa ole enää muuta sanottavaa, kuin että: Tulispa jo kevät! Alan olla saanut tarpeekseni jo tuosta lumesta. Voisi sulaa pois. Pois pois!

16 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Iltapäivälehdet "uutisoi" tiettyjä tv-ohjelmia jopa kuukausien ajan juuri tuolla tavalla. Eihän niiden lööpeissä muusta puhutakaan, kuin *erästä tiettyä ohjelmaa* sen kauden aikana.
Kai se sitten myy.

Tiina kirjoitti...

Ihan perseestä. Jos saa suoraan sanoa.

Tiina kirjoitti...

Mä jotenkin vielä ymmärrän jonkun Idolsin, kun se on kilpailu, mutta että Matkaoppaat???

Mymskä kirjoitti...

Tosi-tv -formaatti.

Neo kirjoitti...

On niitten jostain kirjoitettava. Ja tosi-tv:t sopii siihen paremman puutteessa oikein hyvin. Ehkä tässä on se syy, miksi harvoin tulee luettua iltapäivälehtiä.

Mä haluun kanssa, että kevät tulis. Yhdessä kun halutaan, niin lumi sulaa nopeammin.

Anonyymi kirjoitti...

Minua kiinnostaa eniten se, miksi tämä blogi yleensäkään löytyy kyseisillä hakusanoilla.

Ehkä ohjelmassa on kännykkä-äänestys?

Tiina kirjoitti...

Mymskä, niinpä, ihan ihme homma.

Neo, musta tuntuu, että tota lunta on tullut niin paljon, että sitä on vielä kesäkuussakin! Mut toivotaan se yhdessä pois!
Iltapäivälehtiä ei onneks oo pakko lukea, mutta niiltä lööpeiltä ei oikein pysty välttymään. :/

Anonyymi, mä olen näköjään joskus kirjoittanut Miia Nuutilan pömppövatsasta ja sitten sana "alasti" on tullut myös jossain yhteydessä esiin.

Vaiheinen kirjoitti...

Mikä ihmeen Matkaoppaat? Sorry, mutta en digikieltäytyjänä seuraa koko kanavaa, mutta jos näen iltapäivälehden otsikossa jonkun "Terhin murtuvan", niin tarkoittaako se sitä, että olen saattanut seurata televisio-ohjelmaa? Kysyy nimimerkki "epätietoinen tv-lupaa maksamaton".

Tiina kirjoitti...

Joo, se on nyt joku uus tosi-tv, joka kertoo matkaoppaista. Mäkään en ole sitä katsonut, mutta satuin justiinsa eilen näkemään mainoksen siitä että joku matkustaja oli kuollut, niin osasin yhdistää ton lööpin siihen.
Eli joo, sut on vedetty kanssa mukaan nyt tähän telkkarisarjaan sitten!

Elegia kirjoitti...

Minäkään en ollut kuullut tästä aiemmin, mutta hyvä kun asia nyt korjaantui :D

Olen muuten havainnut saman, että todella paljon lehdissä repostellaan telkkariohjelmia. Onko uutiset tosiaan niin vähissä, että niitä pitää repiä ihan mistä tahansa. Ilmeisesti joo sitten.

Muutenkin olen havainnut, että kahden iltapäivälehtemme tyyli muuttuu alati vain viihdepainotteisemmaksi. Etenkin viikolla uutisanti saattaa jäädä muutamaan aukeamaan ja loput onkin sitten urheilua ja hömppää.

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin kevät saisi jo tulla. Naamakirjassa on sellanen ryhmä, kun "auttakaa kesää, syökää lunta". Mä laitan nyt takin päälle ja lähden pihalle kesäntulotalkoisiin :)

Katsoin muuten pari jaksoa matkaoppaita. Voi sitä myötähäpeää... Turkki ja seuramatkat on nyt pannassa, ehkä myös iltapäivälehdet.

-Euggis-

Anonyymi kirjoitti...

Ei uutiset ole vähissä, mutta roskaa saa tehtyä halvemmalla.
Tiedä sitten kuinka kauan kansa jaksaa roskaa ostaa, kun sitä saa ilmaiseksi netistä..

Alcinoe kirjoitti...

Jumalaut, Irina ja Jippu, nyt lähdetään, Tiina kuule, keikalle!

Kirsikka kirjoitti...

Kaikkein pahin on Big Brother. Mulla ei ole telkkaria eikä ko. ohjelma voisi enää vähempää kiinnostaa. Silti en pääse siitä eroon, koska lööpit jauhavat siitä joka päivä silloin, kun se telkussa menee.

Ja kevät. Tänne myös yksi, kiitos! :)

Ompero kirjoitti...

Ilta-Sanomat ja Nelonenhan on samaa yhtiötä, joten on toki kätevää tolleen mainostaa lehdessä oman firman ohjelmaa...

Ja mulle kanssa! Kevät tai kesä, ihan sama!

Anonyymi kirjoitti...

Joitain vuosia sitten tamperelainen mediakulttuurin opettaja Juha Herkman teki väitöskirjan siitä, miten telkkari ja lehdet on liitossa keskenään ja tv-sarjojen tyypeistä puhutaan uutisissa kuin oikeista ihmisistä. Muistan, miten Herkmanin työ lytättiin valheeksi. Jossain arvostelussa sitä haukuttiin siitä, että se on vain humanisti, jonka ei olisi pitänyt pistää nokkaansa sellaisiin asioihin, joita vain ekonomit osaa tutkia oikein... Jeps jeps.