23. helmikuuta 2010

Not Giving a Fuck!

Teillä on kuitenkin kaikilla ollut housuissanne pitelemistä, että mitenkä sille pölvästille (eli minulle) kävi tänään, niin kerrotaan sitten. Tarkoitan siis sitä kun eilen kerroin tänään olevan edessä tietynlainen kohtaaminen, josta olisi saattanut seurata rypemistä. Jaa mitä, ette edes muistaneet enää koko asiaa? No kerron kuitenkin! Tänään oli tosi kiva päivä. Yli-ihkupoika oli tosi ihku, ja pari muutakin ihkua poikaa oli tosi ihkuja. Poskilihakseni olivat ihan väsyneet parin tunnin yhtäjaksoisen hymyilemisen ja nauramisen jäljiltä. Sen yli-ihkun kanssakin oli sellainen ohikiitävä hetki, josta jäi hyvä mieli. Minulla oli niin kivaa, että sen sijaan että olisin käyttänyt ajan järkevästi ja lähtenyt lukemaan tenttiin, niin jäin vaan hengailemaan ihkupoikien kanssa. Lopulta hengailin vaan kahdestaan yhden ihkupojan kanssa. Ajattelisin siitä kaikenlaista sopimatonta, ellen olisi lomauttanut itseäni näistä tyttö-poikajutuista toistaiseksi.

Jos negatiivisia asioita pitää tästä päivästä kaivamalla kaivaa, niin väsyttää, ulkona on kylmä, lunta tulee ihan älyttömästi (mikä on tosi "kivaa" koska eihän sitä vielä ollutkaan), on ihan vitusti hommaa enkä mitään kerkiä tehdä ja ylihuomenna on tentti, johon en ole vielä lukenut yhtään enkä jaksa lukea tänäkään iltana.

Mutta kuten otsikko sanoo...


4 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Ihkuu! Mä luulen, että toi sun lomautus ei kestä kovin kauan :)

Tiina kirjoitti...

Äläs sano. Mä ainakin toivon, että se kestää, koska kuka hullu sellasta jaksaa? Paitsi tietysti jos sattuisi niin, että joku tykkäisi takaisin, mutta sitä kai tapahtuu vain saduissa.

Anonyymi kirjoitti...

parempi

Tiina kirjoitti...

Hehee. :D
Se oli kyllä vähän liian pitkä mun keskittymiskyvylleni.