1. helmikuuta 2010

Dirty pretty things

Nyt on jo helmikuu. Aika kuluu ihan hirveätä vauhtia ja tuntuu, että mitään ei ehdi ja pitäisi vaikka mitä, mutta kun ei huvita. Jokavuotinen kesätyöahikin painaa taas päälle. Samoin kuin stressi kaikista koulujutuista. Pitäisi muka saada ne kandin paperit toukokuussa. Uaah...

Viime päivinä on kuitenkin ollut iloista. Joskus sitä ilahtuu niin pienistä asioista. Kun entinen poikaystävä sanoo jotain kaunista, tai oikeastaan jättää sanomatta, mutta sen kauniin pystyy lukemaan rivien välistä. Tai kun kuulee yhden pojan tehneen jotain, joka liittyy melko suorasti johonkin, mitä olen hänelle vuosia sitten sanonut, ja sitten voin ainakin kuvitella hänen hetken aikaa ajatelleen minua.

Nuo molemmat tapaukset oikeastaan liittyvät Facebookissa liikkuvaan dobbelgänger-juttuun. On aika hauska nähdä millaisia "kaksoisolentoja" omilla kavereilla on. Minua on yhden henkilön toimesta sanottu länsinaapurin kruununprinsessan näköiseksi ja jotkut jopa myönsivät jotain yhdennäköisyyttä löytyvän, itse en sitä kyllä myönnä missään määrin. Eksä kuitenkin esitti eriävän mielipiteen ja rivien välistä tulkitsin hänen pitävän minua kauniimpana kuin Victoriaa. Se olikin ehkä kauneinta, mitä hän on koskaan minulle sanonut. Tai siis jättänyt sanomatta.

Toisessa tapauksessa taas joskus sanoin yhtä söpöä poikaa yhden näyttelijän, tai oikeastaan sen roolihahmon näköiseksi. Jouduin myöhemmin vakuuttelemaan hänelle, että tarkoitin lausahduksellani oikeasti ihan pelkkää hyvää, koska ilmeisesti pojat eivät halua näyttää satuolennoilta (eivätkä halua olla söpöjä). Tästä on kulunut jo useampikin vuosi, mutta nyt kuulin ystäväni kautta, että tämä poika oli laittanu profiilikuvakseen juurikin kyseisen satuolennon kuvan. Joka on siis tietysti ihan oikea ihminen, se joka sitä olentoa näytteli, ja varsin tyttöjen suosiossa, mutta en nyt kerro liikaa kuitenkaan. Ilahduin kuitenkin siitä, että tyyppi muistaa tämän jutun vieläkin. Voi toki olla, että joku muukin on tuonut heidän yhdennäköisyytensä esiin, mutta ainakin minä taisin olla ensimmäinen.

Kaikista iloisin asia taisi kyllä tapahtua tänä aamuna, kun yksi pieni mies sai ihan uuden pikkuveljen. Johan sitä oltiin odotettukin. Toivottavasti pääsen pian tapaamaan tätä uutta ihmistä!


12 kommenttia:

hdcanis kirjoitti...

Jälkimmäinen tapaus: Legolas?

Tiina kirjoitti...

Haa! No ei aivan, mutta samasta sadusta on kyllä kyse. :D

Annikki kirjoitti...

Se kääpiö?

Tiina kirjoitti...

Paino sanalla "söpö". :D

Tintti kirjoitti...

No sitten sen on pakko olla Klonkku. Mitä saa jos arvaa oikein? Sillivoileivän?

Tintti kirjoitti...

[no ei kun Aragorn, mutta niitä nyt on vaan yks ja se on Viggo ja sekin on söpö vaan mulle...]

Dårka kirjoitti...

Mistä te puhutte?

Tiina kirjoitti...

Tintti, mä en ehkä sanoisi Aragorniakaan söpöksi. Se on enempi sellainen raavaan komea mies. ;)
Klonkku olis kyllä aika paha. :D

Dårka, me puhutaan LPRV:stä ja sen nyansseista.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on LPRV?

Dårka kirjoitti...

Aijaa.

Tiina kirjoitti...

Hahahaa.

Dårka kirjoitti...

Mä laitoin mun Facebook-sivuille selvityksen mistä on kyse.