28. maaliskuuta 2011

Monday Monday, can't trust that day

Katselin eilen digiboksiltani tallesta jonkun jo viime vuoden puolella tallentamani dokumentin Thaimaan & lähiseutujen tsunamista. Dokumentti oli lähes kokonaan koostettu elossa selvinneiden kuvaamista videoista. Mielenkiintoinen, mutta samalla aika ahdistava. Ajattelin, että katsoisin sen jälkeen jotain vähän kivempaa, jotta en näe yöllä tsunamiunia. Tsekkasin olisiko minulla jotain muita dokumentteja katsomatta digiboksin kätköissä. Olihan niitä. Pako Auschwitzista... Charles Mansonin tarina... Aasian tsunami (eri dokkari kuin se katsomani)... Viiltäjä-Jack: Tappaja paljastuu... Siirryinkin sitten suosiolla suoraan hömppäkomedian pariin. En edes uskalla miettiä mitä tämä dokkarivalikoimani kertoo mieleni syvimmistä sopukoista.

Tässä on nyt muuten sellainenkin kauhea tilanne, että maaliskuuta on enää muutama päivä jäljellä enkä ole vieläkään löytänyt maaliskuun miestä mistään. Ei kai tilanne voi olla se, että tälle vuodelle löytyi vain kaksi kuukauden miestä? Missä ovat kaikki kuukauden miehet? Kai niitä nyt jossain täytyy olla, mutta olen varmaan vaan unohtanut kaikki poikakalenteriin sopivat hemmot. Päässäni taitaa olla pahasti jotain vialla!

Olisiko ehdotuksia? (Lähinnä maaliskuun miestä ajatellen, mutta toki saa ehdottaa myös mitä päässäni tai mieleni syvimmissä sopukoissa on vialla).

7 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Ilpo?

Tiina kirjoitti...

Mä en oikein tiedä käykö se miehestä vai onko se vasta pieni poikanen. :D

Minja kirjoitti...

No mut onhan ihan laillisen ikänen kuitenkin. Kyllä se kalenterimiehestä menis. :D
Ajattelin, että se ois kuitenkin silleen ajankohtainenkin.

Tiina kirjoitti...

Ajankohtaisuus pitää kyllä paikkansa.

ill. kirjoitti...

ööhh.. Cheek? ;D ei muuten mut kattelin eilen sen biisejä nopeutettuna youtubesta ja se on ainut rontti joka mieleen tulee. (häivy mun päästä mokoma Poski!)

Will.i.am Black Eyed Peasista?

Zepa kirjoitti...

Asian vierestä, mut sanon. Yleensä mun "katastrofiunet" on semmosia avaruuspainotteisia: kohti tulee vieras planeetta, tai avarussalus tai jotain muuta häröä mutta isoa. Japanin tapahtumien takia näin vihdoin ekan järkevissä mittasuhteissa toimivan kauhu-unen eli siinä oli ihmisiä, jotka joutuivat alttiiksi radioaktiiviselle säteilylle.

Pidin tätä niin erikoisena että heräsin heti unen jälkeen ja ihmettelin...

Tiina kirjoitti...

Ill, juu ei Cheek. :D Eikä Will.i.am oikein myöskään sykähdytä meitsiä.

Zepa, sä olet katsonut liikaa jotain avaruuskatastrofielokuvia. ;)
Jälkimmäinen ehkä kovinkin realistinen kauhuskenaario.