3. maaliskuuta 2011

What are you waiting for, a certain shade of green?

Nyt on pakko vähän kehua Indiskan asiakaspalvelua! Olin eilen ostamassa verhoja (2 kpl) Indiskasta. Tarkoitukseni ei ollut ostaa verhoja, vaan niitä turkasen sohvatyynyjä, mutta edes Indiskan laaja valikoima ei jotenkin vain sopinut mielihaluihini eikä sohvani väritykseen. Mielihaluni ovat jotain pehmeää ja pörröistä, mutta samalla suurta ja jämäkkää. Ja sohvan väritys on kanerva.

No joka tapauksessa, palataan niihin verhoihin. Ne olivat siis impulssiostos ja kiikutin ne innoissani kassalle. Kassaneiti avasi suunsa ja aloitti, että hänen on nyt kerrottava jotain näistä verhoista... Olin hetken kauhusta kankea ja kävin jo mielessäni läpi kaikenlaista verhojen synkästä historiasta tai mahdollisesta hankalasta ylläpidosta, kunnes myyjätär ystävällisesti kertoi, että heillä alkaa huomenna alennusmyynti, jonka seurauksena kaikki verhot ovat -20%. Koska olin niin lähellä alennusmyyntiä ostamassa niitä verhoja, niin hän ei voinut olla kertomatta minulle tilanteesta, mutta ei myöskään voinut myydä niitä alehinnalla vielä eilen. Niinpä hän tiedusteli, josko haluaisin tulla ostamaan verhot vasta huomenna (eli tänään). Tietysti halusin, joten hän laittoi verhot sivuun nimelläni varustettuna. Ja josta (sieltä sivusta) kävin ne äsken noutamassa.

Nyt olen sitten kahta verhoa rikkaampi (kaikki kaunis rikastaa elämää) ja lähes 8 euroa vähemmän köyhä kuin eilen olisin ollut, ilman tämän Indiskan myyjättären puuttumista asiaan. Myyjän toiminta oikeasti ilahdutti päivääni eilen. Samoin kuin Pancho Villan jotenkin sulkun miespuoleisen tarjoilijan, joka tuntui olevan pihalla kuin lumiukko (kun laskun loppusumma oli tasan 10 euroa, tyyppi sanoi "kympsä" ja kun hän antoi minulle vaihtorahan takaisin ja sanoin kiitos, niin tyyppi sanoi "samoin"). Mutta se on jo oma tarinansa ja sohvatyynyjä minulla ei edelleenkään ole.

Keksin muuten vitsin, kun katselin eilen illalla Mariaa! televisiosta: Miksi Suomen maaseudulla näkyy nykyisin enää niin harvoin heinäseipäitä? Koska Matti Vanhanen on niellyt ne kaikki.

9 kommenttia:

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Mä oon tässä unen pöppörössä kahvin kanssa lueskellut blogeja, mutta kiitos hauskasta herätyksestä, toi vitsi on ihan paras....hekottelen täällä nyt huomattavasti piristyneenä.:D:D:D

Indiskassa on niin ihania juttuja, verhot on varmaat sitten kanssa tosi ihanat. Ja mukava palvelu.:)

Tiina kirjoitti...

Se vaan on niin jäykkä jäbä... :D

On ne Indiskan tyynytkin ihania, mutta ne ei vaan nyt jotenkin sovi tähän sohvaan.

Dårka kirjoitti...

½ tuntia Tuksun häihin. Valmistele tallennus.TV5/voice

:)

Tiina kirjoitti...

Voi ei, kiitti muistutuksesta. Onneks lähden baariin ihan just...
(No okei, ei varmaan mee läpi, tallennan sen kuitenkin...)

TV Viisi mainostaa: "vuosikymmenen häät". Unohtakaa Viktuuria ja Daaniel, täältä tulee Tuksu ja mikä-sen-äijän-nimi-on!

Ofelia kirjoitti...

Toi vitsi on paras! =D

Indiskan tyynyt ja verhot on liian ihania. Mulla on 2 tyynyä, verhoja ei, harmi. Tosi hyvä palvelu kyllä!

Taas harmittaa kun ei oo telkkaa: en näe Tuksun häitä!

Elegia kirjoitti...

Haha, repesin tuolle vitsille :D

Ihana myyjä siellä Indiskassa!

Kirsikka kirjoitti...

Joskus ammoin kun asuin vielä siellä etelässä, tapasin käydä Indiskassa. Mutta ei mulla oikein ollut koskaan rahaa tahi tarvetta ostaa sieltä mitään ihanuutta.

Sitten kun oli rahaa ja tarvetta, en muistanut koko Indiskaa! Vai oisko ne peräti siirtäneet sen jonnekin toisaalle, minne en koskaan löytänyt. En muista.

Nythän Indiskaa ei ole mailla eikä halmeilla.

Tuossa mattivanhasvitsissä on yksi virhe. Masa ei ole syönyt kuin puolet heinäseipäistä. Toinen puolisko löytyy ihan varmasti yhden mun entisen (meinasin kirjoittaa etnisen) pomon sisuksista. Se oli jäykkä mies! Enkä tarkoita todellakaan millään hyvällä tavalla...

Josefiina kirjoitti...

Minä ostin kerran tosi kalliit (ihanat) lakanat, ja seuraavana päivänä liikkeen ohi kulkiessani ikkunassa komeili "kaikki lakanat - 50 %". Silloin tuli mieleeni että myyjä kyllä varmaan tiesi jo edellisenä päivänä...

Tiina kirjoitti...

Ofelia, onneksi tilanteen voi aina korjata ja mennä ostamaan verhotkin Indiskasta. :)

Elegia, se oli kyllä hyvää asiakaspalvelua. :)

Kirsikka, onneksi noita heinäseipäitä riittää ihan joka jannulle, jotka haluavat olla jäykkiä. Tai onko se sitten onni...
Mä en tiedä mistä mä ostaisin vaatteeni, jos Indiskaa ei olisi lähimainkaan. :D (No, ostan mä toki muualtakin...)

Josefiina, toi oli kyllä tosi tyhmää. Olis ollut reilua siltä myyjältä tuoda esiin alkava alennusmyynti. :/