13. kesäkuuta 2011

Feels just like a ball and chain


Alkaa mennä paasauslinjalle tämä blogi, mutta kun ei vaan voi mitään. Kun ihmisten tyhmyys on niin pohjatonta... *silmänisku*

Aamulehdessä on hyvin provosoivasti otsikoitu juttu, tai puheenaihe: "Pitäisikö suomalaisnaistenkin pyrkiä vain miesten miellyttämiseen?" Jutussa nyt ei sinällään ole mitään naputtamista, mutta osa sen kommenteista on ihan puhdasta komiikkaa.

Esimerkiksi: "Tottakai naisen kuuluu miellyttää miestään paremmin kuin nykyisen tasa-arvo vouhotuksen aikana tapahtuu. Mies ja Nainen eivät ole samanlaisia eikä kuulukaan olla."

Olen taas varmaan vähän yksinkertainen, mutta on pakko kysyä: Missä ihmeessä on säädetty niin, että naissukupuoli on jotain palvelus- ja miellyttämisväkeä, ja miessukupuoli taas ylempää lajia, jota palvellaan ja miellytetään? Raamatussa? Ai siis siinä kirjassa, jonka ovat miehet kirjoittaneet joskus tuhansia vuosia sitten? Tämä on asia, joka ei vaan mene jakeluuni millään. Mikä selitys se on, että naiset ovat olleet tuhansia vuosia alisteisessa asemassa mieheen nähden? Ei kai kukaan selväjärkinen ihminen voi ajatella, että sen kuuluu olla niin. Se, että sukupuolet ovat erilaisia, ei minun ymmärrykseni mukaan tarkoita, että toinen olisi jonkinlaisessa palveluskoiran asemassa. Me vain olemme erilaisia. Myöskin sukupuolten sisällä.

Tämäkin oli aika hauskalla tavalla yleistävä kommentti: "Kyllä pitää. Perusteluja: 1. Nainen on valtava luonnovarojen kuluttaja shoppaillessaan - ostovoima vähenee kun nainen palaa kotiin. 2. Nainen ei jaksa työelämässä ja kuluttaa yhteiskunnan voimavaroja sairastellessaan. 3. Nainen on pääosin julkisella sektorilla työssä jossa on valtavasti karsittavaa turhassa byrokratiassa."

Mielestäni on myös silkkaa komiikkaa se, kun jotkut miehet julistavat, miten ulkomaalaiset naiset ovat kaikin puolin parempia kuin suomalaiset. Ok, toinen tykkää kissoista ja toinen koirista. Jotkut molemmista. Ihan vapaasti saa ottaa itselleen ulkomaalaisen vaimon, ei se ole minulta ollenkaan pois. En sellaista miestä haluaisi kuitenkaan. Huvittavaa tässä on se, että todennäköisesti juuri samat miehet paheksuvat kovaäänisesti sitä, jos suomalaiselle naiselle ei kelpaa suomalainen mies. Jep jep...

Onneksi me jokainen saamme valita puoliskomme. Jopa naisetkin saavat nykyään. Se näitä miehiä varmaan nyppiikin. Tunnen paljon suomalaisia meihiä, jotka tykkäävät ihan tavallisesta suomalaisesta naisesta. Ei näillä ole mitään valittamista suhteessa, vaikka nainen ei häntää heiluttaen kannakaan heille tohveleita, kun mies saapuu raskaasta työstä.

Itse kyllä oikein mielelläni miellytän miestäni niin kauan, kun tilanne on jollakin tavalla vastavuoroinen. Jos mies ei koe, että hänen tarvitsee millään tapaa miellyttää minua, niin voi olla, että heiluriovi heilahtaa aika nopeasti ja lätkäisee miestä takapuoleen tämän mennessä. Koska niin voi nykyään tehdä. Koska nainen ei ole enää miehestä riippuvainen. Thai- ja musliminaiset tietääkseni ovat aika paljon enemmän riippuvaisia miehestään kuin suomalainen nainen.

No mutta. En ehdi nyt jäsennellä ajatuksiani tai oikolukea tekstiä tämän paremmin. Ensi kerralla ehkä hömppää.

8 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Ihan tota samaa kommenttia luin aamulla paperilehdestä hermojani kiristellen. Omalta osaltani voisin sanoa siihen, että ensinnäkin a) minä en shoppaile, b)en ole juuri koskaan sairaslomalla ja c)en ole töissä julkisella sektorilla. Nih.
Että turha mennä yleistämään. :D

ill. kirjoitti...

miehet aivopesevät naisia etteivät naiset ajattelisi, koska kun naiset ajattelevat he tekevät sen 200% paremmin kuin miehet, ja miehet ovat niin egoisteja että heille sellainen ei sovi. :D ja miehet sen sijaan ovat tv:n ja halvan oluen turruttamia joten eivät tajua mikä siinä asetelmassa mättää.

joo ei mulla ole mitään kommenttia asiaan. 90% kavereistani on miehiä ja koen kyllä olevani tasa-arvoinen. pysyn mukana eivätkä ne vittuile siitä että olisin muka heikompi tai kyvyttömämpi kuin ne. taidan vaan olla vähän liian itsenäinen niille niin että olisivat kiinnostuneita muuten kuin vaan kaverina. xD niin että stereotypiat on kyllä kaukana täältä ja se on taas se yksi prosentti joka meuhkaa..

Kaisa kirjoitti...

Jos parisuhdehistoriani ei olisi mitä se on, voisin sanoa että parisuhteen molempien osapuolien pitäisi pyrkiä enemmän miellyttämään toista.

sea kirjoitti...

Itseasiassa tuo pitäisi olla toisin päin, sillä monelle naiselle toisen huomioimen on luontaista. Jos mies hemmottelee vaimoaan niin vaimo huomaa sen, on otettu ja hemmottelee herkästi sitten takaisin. Mutta jos nainen ensin hemmottelee miestä niin mies vain nostaa jalat pöydälle ja on tyytyväinen. Vastapalvelusta on turha odottaa ja tämä johtaa vain siihen, että nainen suuttuu ja kappas olemme mykkäkoulussa tms.

Toinen vinkki on suoraa DrPhillistä, mutta tottapa sekin. Etenkin riitatilanteissa pitäisi muistaa kysyä itseltään haluaako olla oikeassa vai onnellinen. Jos myöntää reilusti joo, unohdin viedä roskiksen, sorry, vien sen nyt, asia on monesti sillä selvä ja kappas, mieskin pääsee yöksi vaimon viereen.

Nämä kaksi asiaa kun miehet muistaisivat niin avioerot vähenisivät puolella. ;P

Anonyymi kirjoitti...

Hei! "Vähän" aiheen vierestä, tiedän, ja suonet sen anteeksi...Mutta koska ileisesti tunnet Minhin, niin ajattelin kysäistä hengaileeko hän enää blogimaailmassa? Bloginsa oli lempisellaiseni, mutta se loppui kuin seinään yli vuosi sitten, ilman erillistä ilmoitusta, ja ihmetys jäi.

Tiina kirjoitti...

Minja, julkaistaanko paperisessa Aamulehdessä noita nettikommentteja? :O
Sitä paitsi eikös naisten sairaslomat saata johtua myös siitä, että jos lapsi sairastuu, niin yleensä se on äiti, joka jää kotiin hoitamaan potilasta?

Ill, ihan hyvä johtopäätelmä. :D
Mäkään en henkilökohtaisesti tunne noita miehiä, jotka tuolla kommenttiosastolla ja muualla netissä mouhottavat tästä asiasta.

Kaisa, sano pois. :)

Sea, ihan samaa mieltä. En vieläkään käsitä, mikä biologinen tai muu tieteellinen peruste löytyy sille, että nimenomaan juuri naisen pitäisi miellyttää ja palvella miestä...

Anonyymi, minun(kaan) tietääkseni Minh ei ole blogannut enää hetkeen. En ainakaan ole löytänyt mitään uutta blogia, tuskin sellaista onkaan. Minhin blogi oli kyllä minunkin lemppareitani. :)

Mie kirjoitti...

Jos mies on miellyttävä ja miellyttää miua, niin mieluusti mie miellytän miestä :)

Tiina kirjoitti...

Totta. :)