8. kesäkuuta 2011

O Romeo, Romeo, wherefore art thou Romeo?

Minulla on nyt huge problem. Näin viime yönä romantillista unta yhdestä näyttelijästä, mutta minulla ei ole aavistustakaan kuka tämä näyttelijä on ja miksi hän tuli uneeni. Olen siis melko varma, että kyseinen hemmo on oikeasti olemassa, mutta minulla ei ole mitään käsitystä hänen nimestään. En myöskään tietoisella tasolla ole pitänyt häntä mitenkään erityisen viehättävänä. Mutta unessani hän oli kyllä todella hurmaava tapaus. Unessa myös oli huomionarvoista se, että tyyppi oli livenä viehättävämpi kuin jossain näkemässäni elokuvassa. (Jos vain tietäisin mikä se elokuva oli...)

Unessa tämä näyttelijä oli näytellyt mm. tv-sarjassa Rome ja herättyänikin olin melko varma tiedon paikkansapitävyydestä. Nyt kuitenkin kun selasin kyseisen sarjan näyttelijöitä lävitse, ei sieltä löytynyt tätä kyseistä miestä laisinkaan. Olen melko varma kuitenkin, että olen jossain (elokuvassa tai tv-sarjassa) nähnyt hänet jossain roomalaissoturin asussa tai vastaavassa. Kuka ihme se voisi olla? Vai olenko kuvitellut koko tyypin?

Unessa päädyin tämän tyypin kotiin, koska heidän asuntonsa oli siinä, missä ennen oli minun lapsuudenkotini rappukäytävä. Tai on vieläkin, mutta unessa siihen oli tehty lisäasunto. Aika ovelaa. Näyttelijä asui siellä vanhempiensa sekä siskonsa kanssa ja meni sitten rakastumaan minuun. Se oli kyllä ihan true love. Harvoin on harmittanut herätä niin paljon, kuin tänä aamuna harmitti.

Tämä vaivaa minua nyt todella. Auttakaa! Mitä muita vaihtoehtoja voisi olla, kuin tv-sarja nimeltä Rome? Tuon 300-elokuvan näyttelijäkaartia selasin myöskin, mutta ei sieltäkään löytynyt tätä elämäni miestä, jonka alitajuntani minulle viime yönä toi.

Ps. Lupaan laittaa kyseisen näyttelijän tämän blogin kesäkuun mieheksi, jos ikinä (kesäkuun aikana) keksin, kenestä on kyse.

11 kommenttia:

Jani kirjoitti...

Gladiaattorista joku?

Annikki kirjoitti...

Tuntomerkkejä kehiin: minkä pituinen, minkä värinen tukka, minkä ikäinen jne...

Tiina kirjoitti...

Jani, täytyypä tutustua valikoimaan. ;)

Annikki, tässä on nyt se ongelma, että muistikuvani ovat enää kovin hataria ja mitä enemmän katselen noita väärien miesten kuvia, niin sitä vähemmän muistan miltä tämä unimies näytti. Tosin muistaisin varmaan jos näkisin oikean tyypin. Ehkä.
Mutta siis, vaaleahko ja varmaan joku 30-40-vuotias... Pituudesta en osaa sanoa.

Mymskä kirjoitti...

Hetki vain, missamrple ratkaisee! Törkeen helppoa lähteä tekemään salapoliisintyötä, kun tietää, että kyseessä on miesnäyttelijä, joka on esiintynyt jossain elokuvassa ja ehkä Rome -sarjassa.

Tiina kirjoitti...

Kiitti, jään odottamaan ratkaisua! ;D

Dårka™ kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Annikki kirjoitti...

Pah, luulin jo, että mysteeri olisi ratkennut.

Minäkin näin hyvin lohdullisen unen jostakin miehestä, joka ei muistuta ketään todellista miestä, mutta johon nojasin ja juttelin niitä näitä. Se oli niin rauhallinen uni.

Ja sitten on tämä todellisuus, joka ei ole miesten osalta ollut ollenkaan unenomaista, ellei painajaisia lasketa. :P

Ottakaamme siis unemme enteinä, niin kuin kunnon hömppänaisten kuuluukin.

Tiina kirjoitti...

Dårka, ai SUT mä olen nähnyt roomalaisessa sotilasasussa. No ilmankos.

Annikki, no eihän tämä nyt selvinnyt. Ja nyt on kyllä niin ikävä tilanne, että en enää edes muista miltä se tyyppi näytti. Ehkä joskus tunnistan sen, jos näen jossain. Tai sitten en. Ehkä sitä ei ole olemassakaan.

minh kirjoitti...

Sarja Game of Thrones?

-minh-

minh kirjoitti...

Laita nyt jotain tuntomerkkejä!
-minh-

Tiina kirjoitti...

Nyt tilanne on niin onneton, että mä olen jo UNOHTANUT miltä se tyyppi näytti. Shit!

Games of Thronesia en ole katsellut, en tosin noita muitakaan juuri. Näin äkkiä googlattuna ei löytynyt vastausta pulmaan. :D