17. huhtikuuta 2012

17. Something you don't like


Tiskaaminen...

Mitä enemmän tiskiä kertyy, sitä inhottavampaa siihen ryhtyminen on. Mutta toisaalta eipä sitä tule tehtyä silloinkaan, kun tiskiä on vähän, koska ei ole pakko.

4 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Mulla on tuohon ratkaisuna se, että astioita on vähän. Tiskivuori ei kasva järisyttäväksi, ja on pakko tiskata suht säännöllisesti. Tykkään kyllä tiskaamisesta, mutta ainoastaan kohtuullisen kokoisten tiskien. Tolla astioiden määrän rajoittamisella tiskaaminen hoituu noin vartissa, paitsi poikkeustilanteissa :)

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Meillä on kanssa niin vähän astioita, että tiskivuoresta ei ole pelkoa. Jos kaikki astiat on tiskissä, siinä ei nokka 5 minuuttia kauemmin tuhise.

Toista se oli kyllä vielä 5 vuotta sitten. Huushollissamme asui lisäkseni 4 nuorta. Voi taivas niitä tiskivuoria. Tiskatessani aina päätin, että hankin astianpesukoneen, mutta olin niin kiireinen, etten koskaan muistanut tehdä sitä. Muistin sen vain aina tiskatessani.

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Jumankekka mun sanajärjestykset on niin omituisia. Ehkä auttais, jos joskus lukasis ekaks mitä on kirjoittanut ja vasta sitten julkaisis kommentin. Mutta ei tällänen pääkolmantenajalkana hosuva hössö malta sellasta tehdä.;)

- S - kirjoitti...

Onneksi on astianpesukone!
Elämässäni turhimpien asioiden listalle kuuluvat tiskaaminen ja silittäminen. Molemmista on vain hetken pieni ilo siihen vaivaan nähden, joka niihin kuluu. Niinpä kaikkia vimpaimia rakastavana naisena, rakastan varmasti eniten astianpesukonetta. :)