22. huhtikuuta 2012

22. The last thing you bought

Tämän päivän valokuvaushaaste antoikin loistavan mahdollisuuden esitellä saalistani Hulluilta Päiviltä!Tämmöistä pannualusta olen hiplaillut Stockmannilla jo pitkään, mutta en ole raaskinut aiemmin ostaa kalliin hinnan vuoksi. Ei se nytkään varsinaisesti ilmainen ollut, mutta niin nätti.Näitä Pentikin lautasia oli kahta eri väriä, mutta ne nätimmät (turkoosi päivänkakkarakuvalla) olivat ehtineet juuri loppua. Kysäisin yhdeltä naiselta, jolla sellaisen näin, ja hän sanoi ottaneensa toiseksi viimeisen ja joku rouva hänen jälkeensä sen kaikista viimeisen. Damn.Iittalan Kastehelmi-lautaset on jotenkin niin nättejä, eikä minulla ole tarpeeksi nättejä lautasia, jos vaikka vieraille tarjoaa kaakkua tai jotain. En osannut päättää väriä, joten ostin yhden jokaista.Tämä hajuvesi oli hankintalistalla jo valmiiksi. Onneksi en ollut ehtinyt ostaa ennen Hulluja Päiviä, sillä olihan se tuolla nyt varmaan vähän halvempi kuin normaalisti.Pokkareita on pakko aina ostaa Hulluilta Päiviltä. Lisäksi löysin havittelemani Arto Mellerin elämäkerran. Joku jossain sanoi, että tätä lukiessa tulee hetki hetkeltä ahdistavampi olo. Sitä odotellessa. Pokkareista on tällä hetkellä kesken tuo Kellokosken Prinsessa (huomaa kirjanmerkki).


Melkein lupasin itselleni, että tänä vuonna en osta levyjä, mutta... toisin kävi. Vaikeatahan se on. Kyllähän te tiedätte. Halvalla irtosi Queens of the Stone Age, PJ Harvey ja Red Hot Chili Peppersin uusin. Vähemmän halvalla irtosi Rage Against the Machinen koko tuotanto. 

Kuvassa yllä myös Jaakon & Jayn uusi 7-tuumainen vinyyli, joka ilmestyi eilen Record Store Dayn iloksi. Sitä en ostanut Hulluilta Päiviltä vaan Swampista. Suosittelen ostamaan, jos sellainen jostain vastaan tulee! Eikä tarvitse huolestua, jos ei satu omistamaan levysoitinta (en minäkään omista), sillä levyn mukana tulee mp3-latauskoodi.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

I walk the corner to the rubble
that used to be the library,
line up to the mind cemetery now

Ofelia kirjoitti...

Kiitos hyvistä kirjavinkeistä!! Pistin kolme varaukseen, kun olen etsinyt hyvää luettavaa...

Kastehelmi-sarja on tosi hieno! Pitäisi ruveta keräämään koska tytön kolmas nimi on Kastehelmi. :-P

Kirsikka kirjoitti...

Mie en ees uskaltanut mennä Hulluille päiville tällä kertaa, kun pelkäsin että puolet hääbudjetista jää kuitenkin sinne... Mutta noita Kastehelmi-juttuja kuolailen kyllä itekin ajoittain.

Elegia kirjoitti...

Ai ne on Pisara-lautasia. Näyttää samalta kuin vanhemmillani: heillä on tosin värinä sellainen myrkynvihreä. Ne ovat ihania!

Lempparituoksuni Calvin Klenilta on muuten Eternity ja Escape. On tuokin kyllä ihan hyvä ;)

Zepa kirjoitti...

Hui, oot oikein laittanut palamaan! Mie selvisin helpolla tällä kertaa: 3 settii elokuvalippuja joista osa kaverien puolesta ostettu: Meine Base -kylpysuola kuorintaan; 4 dvd-leffaa. Esim. tuoksuostokset oon aina sijoittanut Hulluille, mutta nyt en jaksanut. Tai siis ei oo mitään ylimääräistä rahaa. Snyyf.

Tiina kirjoitti...

Anonyymi, yeah. :)

Ofelia, muita en vielä osaa suositella, mutta Kellokosken Prinsessa on ainakin lukemisen arvoinen.
Kaunis kolmas nimi tytölläsi. :)

Kirsikka, se vaara on kyllä aina olemassa, että kannattaa pitäytyä menemästä, jos tarvii rahaa johonkin tärkeämpään. :D

Elegia, joo! Mäkin ehkä olisin kaivannut jotain retrovärejä, mutta ihan kivoja nuokin oli.
Tarvii varmaan joskus nuuskaista noitakin tuoksuja. :)

Zepa, säästin siis ihan hirveästi, kun laitoin rahaa palamaan Hulluilla Päivillä. ;D
Mä en tällä kertaa oikein syttynyt millekään leffoille, mitä siellä oli myynnissä. Ja vähän tarkoituksellisestikin kiersin sen laarin, kun en oikein jaksa keskittyä elokuvien katseluun kotisohvalla.

Anonyymi kirjoitti...

Melleri-kirjan ahdistavuuteen voi valmistautua hankkimalla jonkin Nadja Pyykön näköisen esineen. Rosamundaperuna, jätesäkillinen vanhoja mattoja tms. Sitä voi sitten hakata hammastikulla tai potkia, kun noin kirjan puolivälissä Nadja tulee Mellerin kuvioon ja vähitellen kirjaimellisesti tappaa tämän.

Kirjan edetessä kasvaa toisaalta myös hyvä mieli sen vuoksi, että Mellerin ja Pyykön omaiset ovat nyt Anhavan tuella viimeinkin saaneet puhua siitä, millaista elämä Nadjan uhrina oli.

Tiukka kirja. Hyvä ostos!

Terveisin anonyymi lukutoukka ja lukijasi