1. huhtikuuta 2012

Gimme some lovin'


Huomautus: Postaus ei sisällä lainkaan aprillausta.

Minut yhteissalahaastettiin Piian ja Kirsikan toimesta suosittelemaan muiden blogeja (em. blogeja kannattaa myös lukea!). Tämä tapahtui jo aikaa sitten, mutta en ole saanut julkaistua tätä postausta aikaisemmin, jostain syystä.

Haasteen alkuperäinen ohjeistus meni niin, että pitäisi suositella alle 200 lukijan blogeja, mutta ilmeisesti sain vapautuksen tuosta määreestä protestoidessani, että en millään voi tietää paljonko jollain blogilla on lukijoita. Luonnontieteilijän dilemma.

Suosittelen nyt siis sellaisia itselleni uudehkoja tuttavuuksia, joista on tullut nopeasti lemppareitani. En kai ole viime aikoina etsinyt tai löytänyt mitään hyviä matalan profiilin blogeja. Todennäköisesti siis suurimmalla osalla noista blogeista on reippaastikin päälle 200 lukijaa, mutta sehän on vain laadun tae? Miljoona kärpästä ei voi olla väärässä jne?

Lifestyle, whine, haircut ja whatnot:


Huumori ja viihde:


Ei sillä, etteikö myös noissa ensin listatuissa blogeissa olisi huumoria. Koska on, siis.


Ps. Kuva on pöllitty ihan randomisti jostain internetistä. Yritin vähän selvittää, kenelle se alunperin kuuluu, mutta jäljet tyssäsivät lyhyeen, joten sanottakoon vain, että omani se ei ole.

5 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Kiitosta vinkeistä, osasta olen kuullut osasta en. Lähdenpä kierrokselle!

Acata kirjoitti...

Tattis vinkeistä, osa mullekin tuttuja, mutta aina niiiin kiva löytää uusia hyviä tyyppejä. :)

Samaan aikaan toisaalla kirjoitti...

AH!
Kauko ja Eki kiittävät, kumartavat, syövät silliä ja juovat kuravettä päälle!

Täytyypä vilkaista noista ne, joita en vielä tunnekaan.

Kauko

Lupus kirjoitti...

Your sloganizer today: "Tiina - Since 1845" =DD

Tuomas kirjoitti...

Kappas, täältä oli tullut hurjasti liikennettä meikäläiselle eilen. Kiitos huomionosoituksesta! Kelpaa tässä fiktiivisiä dialogeja raapustella.