21. huhtikuuta 2012

21. Bottle

Apua, Bloggerin käyttöliitymä on muuttunut sitten viime kerran... Osaako tätä käyttäkään?
Oli pakko ostaa Southern Comfortia tässä taannoin Alkosta, kun Janis Joplinkin sitä aina joi. Kuten näette, niin en ole Joplinin veroinen juomanainen.

Ps. Monennäköistä noilla puhelimen sovelluksilla pystyy tekemään, mutta pulloa en pystynyt oikaisemaan. Siksi vinossa.

5 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Tyylikäs kuva, vinous sopii siihen - tuo kolmiulotteisuutta kuvaan. Näin minun mielestäni :)

Miten tuota juodaan, pitääkö blandata vai vedetäänkö raakana? Olen aika rajoittunut, kun en ollut tuosta ennen kuullut. Juon aina niitä samoja tuttuja ja turvallisia litkuja :D

Zepa kirjoitti...

Pisa-pullo. Taidetta tiätenki!

Anonyymi kirjoitti...

Pisan torni on myös käyrä.
Onko pullokin?

Tiina kirjoitti...

Elegia, no sitä voi juoda miten vaan. Minä ja Janis juodaan sitä raakana (hah hah haa), mutta siitä voi tehdä myös drinkkejä ja blandata. Itse asiassa se on sen verran tujua tavaraa, että juon sitä ensi kerralla kurkkukipuun tai kokeilen jotain laimennussuhdetta johonkin toiseen nesteeseen. :D

Zepa, no nimenomaan, taidetta tässä yritettiinkin!

Anonyymi, ei se ole käyrä, mutta se ei myöskään ole täysin pyöreä pullo, vaan kyljistä litteämpi, joten tuo kuvakulma jotenkin varmaan hämää.

Elegia kirjoitti...

No hyi, nyt se oli tullut minullekin TAAS (siis uusi käyttöliittymä). Kokeilin sitä about kuukauden päivät sitten ja vaihdoin takaisin vanhaan, koska en tykännyt siitä. Nyt se oli tullut takas!

Sen voi muuten vielä vaihtaa vanhaksi, itse vaihdoin. En tosin tiedä, kuinka kauan se säilyy vanhana.

Minulla ei siis ole mitään uudistuksia vastaan, mutta tuota uutta kokeilleena preferoin vanhaa. Voi itku, kaiken ne muuttaa, nyyhkis!