19. toukokuuta 2012

19. a favourite place


Pyynikki ja Pispala ovat ehdottomasti lempipaikkojani Tampereella. Paitsi ei nyt ehkä just tänään. Silloin, kun siellä on vähemmän porukkaa.

Osallistuin tänään ensimmäistä kertaa ikinä Likkojen Lenkille. Lenkki oli kyllä hauska, kunhan selvittiin siitä alkujärkytyksestä, minkä väen(naisten)paljous aiheutti. Vielä Pyynikin kentällä harhaillessa ajatus tuon kantturalauman (kaikella rakkaudella) mukana kulkemisesta tuntui ihan mahdottomalta ja vähän kyllä yritimmekin jättäytyä innokkaimmista jälkeen. Esiintyjät (Tähkä, Pakarinen, Redford & Rainio) pyrimme parhaamme mukaan välttämään. Kaiken kaikkiaan kokemus oli kuitenkin positiivinen. Ilma oli kaunis ja maisemat taattua laatua.

Ps. Tällä blogilla on jo 14 tykkääjää Facebookissa. Hirmu nousut! Jos saan 30 tykkääjää täyteen, niin lupaan... lupaan... mitähän sitä oikein lupaisikaan..? Lupaan olla kerjäämättä tykkääjiä enää täällä blogissa. ;)

6 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Oon itekin aina joskus (kolmen promillen kännissä varmaan) uneksinut osallistuvani tommosiin lenkkitapahtumiin. Sitten olen selvinnyt ja todennut, että paljon helpompaa ja mukavampaa on vaan juoda kaljaa. Tai skumppaa. Tai viintä.

Mutta siis rispektit sulle, ja kaikille muillekin jotka noihin osallistuu.

Tiina kirjoitti...

Välillä tietyin paikoin lenkkiä toivoin, että asuisin Pohjanmaalla tai jossain, missä ei ole näin paljon harjuja ja ylämäkiä! :D

Ajattelin kyllä kohta nautiskella skumppaa palkinnoksi.

hakranah kirjoitti...

Höh, järjestettäispä täälläki tollasia, niin voisin joko olla hyvällä omallatunnolla menemättä, tai kaivaa jostain kaapista kaikkein hirveimmät jumppatrikoot ja mennä eturiviin jolkottamaan! Ensimmäinen vaihtoehto huomattavasti todennäköisempi.

Elegia kirjoitti...

Ihanalta näyttää rehti metsä! Luulen, että tykkäisin samoilla tuolla itsekin. Tosin ilman noita kantturoita (kaikella rakkaudella), kiitos :D

*itKuPiLLi* kirjoitti...

On niin maailman kauneimmat ja rakkaimmat maisemat, siellä on tullut tallusteltua jokusenkin kerran. Ja siellä oli facebookista nähtynä muutamia muitakin tuttuja tuossa kantturalaumassa. Kiva kuva. :)

Tiina kirjoitti...

Hakranah, mäkin olen aiempina vuosina ollut hyvällä omallatunnolla menemättä, mutta tänä vuonna tarjoutui mahdollisuus mennä ihan ilmaiseksi. Siis tuohan maksaa useamman kympin per osallistuja. Melkoisen tilin varmasti nettoavat joukkokantturoinnista. ;D

Elegia, joo, Pyynikki onkin ihan metsää, mutta Pispalassa ne maisemat sitten avautuvatkin. :) Ihanaa seutua, kantturoilla tai ilman. :D

Itkupilli, joo, siellä oltiin kaikki yksinä kantturoina. :D
Siellä tosiaan oli niin paljon naisia, että en osannut odottaakaan. Ja miksipä ei, näillä ilmoilla ja ulkoilumaastoilla. :)