21. toukokuuta 2012

21. where you stand


Seison milloin missäkin, silloin kun en istu tai makaa. Tänään menin kuitenkin ihan varta vasten seisomaan paljain jaloin nurmikolle. Ihana päivä! Tervapääskyt kirskuvat taivaalla ja ulkona tuoksui ensimmäistä kertaa puhtaasti kesälle eikä enää ollenkaan keväälle. ♥

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuva, menenkin taloyhtiön pihalle paljain jaloin seisomaan, tai sitten laiskuuttani parvekkeelle, mutta hyvä sekin vaihtoehto on.

Liityin lukijaksi ja ajattelin nyt "ilmoittautua" näin kommenttiboksissa, en tiedä oikein, kommentoinko usein vai aniharvoin, vaihtelee. Liityin, koska käyn täällä lukemassa suht säännöllisesti, niin on (luulen, en tiedä, mutta siis luulen) kai kohteliasta osoittaa jotain vastavuoroisuutta blogin pitäjää kohtaan.

Blogisi on ihan parhautta (tylsä uusi ilmaisu, mutta jotenkin toimiva). Otsikointi erityisesti on usein nerokasta. Että tällaista Turusta sinne kauniiseen Tampereelle (Tampereeseen? ei niin voi sanoa, Tampereen-kaupunkiin? yöh...), Tampere on ihana paikka, tosin olen harvoin käynyt ja nekin kerrat kesällä, mutta ihana silti.

Kirsikka kirjoitti...

Oon niin kade.
Yt. nimim. Flunssainen kylmästä pohjolasta

Neo kirjoitti...

Ooh, paljaat varpaat. Kesä!!! <3

Tiina kirjoitti...

Pauliinalotta, kiva kun ilmottauduit! Ei se ole mitenkään pakollista, mutta tietysti aina kiva tietää, kuka näittä juttuja lueskelee. Kommentointi on vapaaehtoista, joskin suositeltavaa. :)
Kiitos kehuista ja sydäntä lämmittää, että joku ainakin lukee ne otsikot, joita usein mietin pidempään kuin itse kirjoitusta. :D

Kirsikka, kyllä se siitä. Flunssa menee pois ja kesä tulee tilalle. Sinne teillekin! :)

Neo, äläpä muuta viserrä! <3

zepa kirjoitti...

Eilen kävelin paljain jaloin ulkona parisataa metrii. Eka noin pitkä matka ilman tukipohjallisii n 10 vuoteen. En jaksanu laittaa kenkiä kun olin jo joogasalilla ku huomasin maton unohtuneen postiin. Kipaisin. Olin ihan vau ja omg koko matkan. Paljain jaloin -mä! Toukokuussa ulkona tepsutin -mä!