21. toukokuuta 2012

Oh you know I'm the hoochie coochie man

Sain LittleB:ltä 11 vastattavaa kysymystä.


1. Mikä inspiroi sinua?
Ihan mahdoton kysymys heti alkuun. Ensimmäisenä tulee mieleen, että ei mikään. Siis inspiroi minkä suhteen? En juurikaan tee mitään luovaa, johon tarvitsisin inspiraatiota. Voisin mainita joitain muusikkoja, jos itse tekisin musiikkia. Kirjailijoita, jos kirjoittaisin. Kuvataiteilijoita, jos kuvataiteilisin. Mutta kun en. Elämän elämiseen ei varsinaisesti inspiraatiota tarvita. Plääh, taidan olla tosi tylsä ja mielikuvitukseton ihminen. Ehkä ne ystävät inspiroivat. Ja toiset bloggaajat.

2. Miten asut ja miten haluaisit asua?
Asun vuokralla kerrostalossa kaupungin keskustassa. Tämä on ihan hyvä. Jos jotain voisi haluta lisää, niin neliöitä, varsinkin keittiöön ja lisää säilytystilaa esim. kirjoille. Lisäksi voisin haluta kodin, jossa on korkeat huoneet ja leveät ikkunapenkit, jostain vanhasta jugend-talosta. Taikka sitten jonkun loft-asunnon.

3. Oletko tyytyväinen työhösi?
En varsinaisesti, koska en omista sellaista tällä hetkellä. Se, mitä menen taas kesäksi tekemään, on ihan blaah ja haluaisin tehdä melkein mitä tahansa muuta (tai no en, jos rehellinen olen, sillä siisti sisätyö, josta saa kohtuullisen helposti kohtuullisen hyvät rahat, on huomattavasti mukavampi vaihtoehto kuin joku matalapalkkainen likaisempi työ). Haluaisin tehdä työtä, joka olisi kivaa ja joka välillä haastaisi minut älyllisesti.

4. Mitä harrastat?
Olen aina inhonnut näitä harrastuskysymyksiä. Ihmiset, jotka vastaavat, että lukemista, ulkoilua, elokuvissa käyntiä jne. ovat niitä, jotka eivät oikeasti harrasta mitään ja vaikuttavat ihan luusereilta niiden rinnalla, jotka kertovat harrastavansa ties mitä hienoa laskuvarjohyppelystä didgeridoon soittamiseen. Itse kuulun siis ensimmäiseen ryhmään, jos ei tullut selväksi. Kaipa sen voisi sanoa, että harrastan kuntosalilla käymistä. Ja seksiäkin toisinaan, kerta sekin suomenkielessä jostain kummallisesta syystä lasketaan harrastamiseksi.

5. Mitä aamuihisi kuuluu ja paljonko aamutoimiisi menee aikaa?
No siis laiskoina aamuina saan kulutettua aamupalaan varmaan tunnin. Jumitan tietokoneen ääressä samalla kahvia hörppien ja jugurttia suuhun lusikoiden. Sen jälkeen aamupeseydyn, vaihdan vaatteet ja ryhdyn siihen toimeen, mitä toimiini kyseisenä päivänä kuuluu. Työaamuina vedän aamupalan naamarin vähän lyhyemmän kaavan mukaan, sitten hammas- yms. peseydyn, pukeudun, meikkaan ja painelen töihin. Yhteensä aikaa kuluu ½-1 tuntia, riippuen siitä pesenkö hiukset aamulla vai en.

6. Missä olet hyvä?
Angry Birdsissä. Kaikessa muussa olen korkeintaan keskinkertainen.

7. Mikä on sun tämän kesän pakko saada-vaate?
Höm höm. Ostin tänään aimopinon mekkoja ja hörhelöpaitoja, vaikka oikeasti tarkoitukseni oli ostaa farkut. Vaan kun en löytänyt itseäni miellyttäviä farkkuja. Kaikki farkkuni ovat niin repaleisia lahkeidensuista, etten kehtaa laittaa niitä töihin jalkaani. Eli olisko ne farkut pakko saada vai tulisko niin lämmin kesä, että farkkuja tarvitsee seuraavan kerran vasta syksyllä? Muuta en tähän osaa vastata.

8. Lempihahmosi telkkariohjelmassa?
Modernin perheen Cameron. How I met your mother -sarjan (suom. Ensisilmäyksellä, typerimmän sarjannimen suomennoksen palkinto ojennetaan täten kyseiselle suomentajalle) Barney, ihan vaan elämänfilosofioidensa vuoksi. Tai Poliisit-sarjan Jaakko Heikkinen, jos nimi meni oikein. Se toinen Kuopion poliiseista kuitenkin. Uu mama...

9. Minkä luonteenpiirteen haluaisit muuttaa itsessäsi?
Varmaan lähes jokaisessa työpaikkailmoituksessa haetaan ulospäinsuuntautunutta ihmistä. En ymmärrä miksi, mutta koska sellaisia ihmisiä nyky-yhteiskunta haluaa, niin introvertin pitäisi muuttua siis ekstrovertiksi. Itse kyllä viihdyn ihan itsenäni eikä introverttiuteni oikeasti tee minusta yhtään huonompaa työntekijää, koska en ole hakemassa mihinkään myyntitehtäviin, vaikka en heti haluakaan jakaa kaikkea itsestäni toisille. Mutta ilmeisesti se sitten pitäisi vaihtaa ekstroverttiuteen.
Tai sitten haluaisin muuttaa sen, että alennan itseäni naapurisovun vuoksi. Tässä ei nyt ole oikeista naapureista kyse, vaan joistain kanssaihmisistä. Olen mieluummin sovussa itseni kustannuksella kuin pitäisin ylpeyteni. Joskus se harmittaa.

10. Tykkäätkö mökkeilystä?
Juu ja en. Kesähelteillä on ihana maata laiturilla ja välillä pulahtaa järveen uimaan, mutta muuten mökkeily on vähän pitkäveteistä. Muina vuodenaikoina tai sateisena kesänä mökillä ei varsinaisesti ole muuta tekemistä kuin syöminen ja saunominen eikä kumpaakaan voi tehdä koko ajan ilman vakavia seurauksia.

11. Oletko loman tarpeessa?
En voi väittää olevani. Vajaa viikko tätä joutenoloa enää ja sitten hypähdän hetkeksi 8-16 -elämään. Toisaalta voisin kyllä lomailla kevyesti koko kesän. Mutta tarpeessa... En.

Sääntöihin kuului vielä keksiä uudet 11 kysymystä ja haastaa jotkut toiset niihin vastaamaan, mutta en tee sitä ainakaan vielä, sillä näitä vastattavia kysymyksiä on vielä toinenkin setti tulossa. Ihan minä hetkenä hyvänsä!

4 kommenttia:

Elma kirjoitti...

Ihkua, vastaan tähän huomenna vaikket haastanut ees. Oon haastetta nopeempi, eli siis aivan sairaan nopee, vähän niinku Speedy tai Saku

Tiina kirjoitti...

Asiahan on sillä selvä sitten! :)

littleB kirjoitti...

Cameron <3

Tiina kirjoitti...

Niin just. :)