14. kesäkuuta 2012

14. TIME


Tänä iltana kello viisi. 

Kauko Röyhkään kirjaan perustuva Miss Farkku-Suomi oli kotimaiseksi elokuvaksi oikein kelvollinen. Seuralaiseni mielestä elokuva oli nuoremmalle yleisölle suunnattu, mutta itsehän olen vielä niin nuori, että osaan hyvin eläytyä teiniangstiin, nuoruuden haaveisiin ja kaikkeen sellaiseen. (Heh heh). Elokuvan nuoret näyttelijät olivat sata kertaa luontevampia rooleissaan kuin ne samat vanhat naamat, jotka yleensä ovat joka ainoassa kotimaisessa elokuvassa. Useamman kerran naurattikin. Voin suositella (omalla vastuulla) menemään katsomaan tuon, kunhan se elokuun alussa tulee ensi-iltaan.

4 kommenttia:

Kimmeli kirjoitti...

Kiva, kohta kaikki ovat nähneet tämän ennakkoon ja minä joudun odottamaan... Olen niinn vanha, että olen juuri otollista kohderyhmää :)

Zepa kirjoitti...

Meinasinkin mennä, mut kiitos kumminkin!

Ohari kirjoitti...

Vinkkikiitos täältäkin! Voi olla tunnekin vain, mutta siltä vaikuttaa, että kotimainen elokuva on kohentanut ryhtiään viime aikoina. Se on tosi, tosi hyvä juttu, sillä kyllähän nyt omalla rakkaalla äirinkiälellä kerrotaan ihan osuvimmat jutut. Mummiälestä :-)

Bemary kirjoitti...

Toi on ihan totta, että niitä nuoria näyttelijöitä kattelee paljon mieluummin kuin niitä sata kertaa suomalaisissa leffoissa näytelleitä "karihietalahtia" ja "jasperpääkkösiä". Suomalaiset nuortenleffat tuppaavat olemaan yleensä aika loistavaa kamaa eivätkä ne samat naamat pyöri niissä leffa toisensa perään. Toki kliseisiä monesti, mut silti toimivia ja ennen kaikkea saavat katsojan nauramaan, ainaki mut, jolla on aika keskenkasvunen huumorintaju...