9. kesäkuuta 2012

9. YOUR VIEW TODAY


Näkymäni eivät ole vessassa ollenkaan paskemmat (no pun intended). Ei tarvitse olla yksin, kun Zappa istuskelee pöntöllä kanssani.

7 kommenttia:

Artio kirjoitti...

Sä löysit sopivan - jee!

Bussin 20 reitillä keskustasta itään tulee vastaan IP-osoite WhyDoesItHurtWhenIP. Hauska se on sekin.

Tiina kirjoitti...

Ahhahaa... :D

Toi ei ollut aivan sopiva, joten jouduin leikkaamaan pari senttiä toisesta reunasta pois, mutta ei sitä varsinaisesti huomaa tosta.

Kirsikka kirjoitti...

Mua alkais ahistaa tuommonen. Tuntuis jotekin perverssiltä olla jonkun kanssa pöntöllä samaan aikaan.

Paitsi että Oulun Finnkinossa käyn aina siinä vessakopissa, jossa on Edward Nortonin kuva. Ei sekään ihan tervettä oo.

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Ihana! Tää haluaa kanssa Zappan veskiin. Zappa on aina ollut mun idoli nambö one.

Tiina kirjoitti...

Kirsikka, Tampereen Finnkinossa ei ole mitään leffatähtien kuvia, nimet vaan ovessa. Aika tylsää!
Toi on onneksi sen verran korkealla tossa ovessa, että pöntöllä istuessa ei tunnu siltä kuin ihan vierekkäin istuttaisiin. ;)

Itkupilli, varmaan sieltä teiltäkin päin saa jostain kaupasta tuommoisia. Kerran kun törmäsin tuohon kuvaan netissä, niin päätin heti, että se on saatava omaan vessan oveen! :D

Irwikissi kirjoitti...

Siis ei ole totta!!! :D Nauroin tätä jo sillon lauantaina kun kurkkaamassa kävin mutten ehtinyt kommentoida :P Tämä on NIIN ihana juliste, mie haluan kanssa!!! :D

Olen jo niin tottunutkin vessaseuralaisiin, kun James Dean pällää vessan ovessa, Marilyn yhdellä seinällä ja Rhett ja Scarlett toisella :P Niin sinne sitten vaan Zappakin! :D

Jostain siis nettikaupastako tällaisia löytää, pakko saada oma! =)

Tiina kirjoitti...

Joo, siis googlaapa sellainen kuin Hoo & Pee -julistekauppa netistä. Sieltä tilasin. Kannattaa sitten tilata myös se postitusputki (joka löytyi tosi hankalasti, mutta haulla se ainakin löytyi), jos ei halua, että taittelevat julisteen kirjekuoreen!

Mulla oli ongelma tuon kanssa, kun vessassa ei varsinaisesti ole vapaata seinätilaa yhtään, jos ei nyt ihan suihkunurkkaan halua laittaa, joten jouduin leikkaamaan reunasta vähän pois, että se mahtui oveen. Mutta hyvä on. :)