21. kesäkuuta 2012

You've got her in your pocket

Mistä tietää olevansa jo liian vanha niin kuin kaikkeen? No siitä, kun ei enää tajua, mitä nuoriso päällensä punkee ja tunkee.

No niin. Lyhyen alustuksen jälkeen isken tähän ihan suoraan kuvan, sillä kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:


Taskujen lerpatus farkkushortsien lahkeiden alta on tosi nättiä ja seksikästä? Vai onko tarkoitus ollakin ruma? Siis ihan oikeasti? 

Olen nähnyt näitä tuolla kadulla ihan in action eivätkä ne taatusti näytä ainakaan yhtään paremmalta kuin tuon mallin päällä kuvassa yllä.

Tässä alemmassa kuvassa nuo itse asiassa näyttää siltä kuin tuolta lahkeiden alta roikkuisi valtavan kokoiset terveyssiteet. Nättiä.
Antakaa mun kaikki kestää!

12 kommenttia:

Puhalluskukkatyttö kirjoitti...

No mäkin just tänään kahdesti aattelin, että nykyään on muotia pukeutua rumiin vaatteisiin. Kummallakaan kerralla ei tosin ollut kyse noista taskujutuista, mitä en myöskään ymmärrä, vaan sellasista todella omituisesti pussittavista farkuista, jotka on ylhäältä pussit ja alhaalta kapeat.

Anonyymi kirjoitti...

No onpa hyvä tietää, että toi on muotia, etten mene ystävällisyyspuuskassani sanomaan jollekulle, että "hei sulta näkyy pikkuhousunsuoja, tai kaksi oikeestaan". Voisin näet sanoakin (jotenkin fiksummin toki), koska jos joku kulkee vessapaperi kengässä, vetskari auki tms., niin on tosi ikävää, ettei kukaan sano mitään, eihän sitä tarvitse kailottaa täysillä.

Minä kun luulin, että nykyiset sortsit voi olla ei-niin-kivannäköisiä lahkeiden lyhyyden takia (ei itseni päällä, koska en keksi, miten saisin mitkään minisortsit jalkaani ja jos saisinkin, niin miten sitten pois, oletan, että ovat melko "napakkaa" mallia), mutta tämä tasku-ulottuvuus on ihan uusi asia.

Meinasin tikahtua nauruun, kun luin (jompi kumpi iltapäivälehti) stailistin neuvoja, miten suomalainen voi peittää jalkojen virheet ( = ei ruskettuneet, suonikohjut, selluliitti) säärimeikillä. SÄÄRIMEIKILLÄ! Paljon minä ymmärrän, mutta en kai sitten tarpeeksi kuitenkaan. :D

Laiza kirjoitti...

Mutta tässähän on niksiä liianpienitaskuisille epämuodikkaille! Ei muutakuin libresse lahkeesta pilkottamaan, niin jo on taas muodikas!

Samaan aikaan toisaalla kirjoitti...

Ei helevetti. Ihan parasta. Kommenttiosasto vielä kruunaa kaiken!

Mä luin yhdestä muotiblogista, että se mimmi käyttää hiusrajaväriä eli peittää ns.vauvahaituvat ja tekee hiusrajasta tasaisen linjan. Voi tsiisus. Mä en tulis edes ajatelleeks moista.

Kauko

Kimmeli kirjoitti...

Herra Varjele!!! Onneksi kerroit, et ku tulee vastaa, niin voi sitten ihan kaikessa rauhassa vaa naureskella. Eniten hämmästyttää aina se, kuinka jotkut vaan pukeutuvat muodin mukaaan, vaikka se olisi kuin kornia???

Irwis kirjoitti...

Siihen aikaan kuin MINÄ olin nuori, niin _pilalle menneiksi_ kutsuttiin niitä itsesaksittuja farkkushortseja joissa taskut jäi ulos lerpattamaan!! :O Mutta nykytrendi on nyt sitten tosiaan tämä, jota en voi kanssa kuin ihmetellä :/

Oi aikoja, oi tapoja.. :|

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Musta toi eka kuva on ihana, mulla on ittellänikin tollaset repalesortsit. Mutta mähän oonkin vielä niin nuori. ;)

Toi on just sellanen kuva, että saattaisin jopa pinnata sen.

Zepa kirjoitti...

Usein muoti nimenomaan ON ihan perkelen rumaa. En tiiä kuka näitä keksii.

Elegia kirjoitti...

Onhan ne aika kauheet, mutta onneksi ei ite tarvi pukeutua niin :D Minustakin tuossa alemmassa kuvassa (mistähän se on peräisin) näyttää siltä, että terveyssiteet tursuaa lahkeista :D

Bemary kirjoitti...

Terveyssiteet. :D Priceless! Ei, en ymmärrä mäkään näitä hämmentäviä muotijuttuja. Toisaalta enpä ymmärtäny uusinta muotia nuorempanakaan, joten sen suhteen asia ei oo kai suuremmin muuttunu vuosien myötä.

Tiina kirjoitti...

Puhku, joo, ihan totta. 80-luvullakin pukeuduttiin rumasti, mutta luulen, että silloin ei tiedetty paremmasta. Tänä päivänä se on ihan tahallista.

Pauliinalotta, säärimeikki on ihan uusi tuttavuus mullekin. Luulen, että sitä tarvittaisiin melkoisen suuri purnukka, ennen kuin voisin laittaa noin lyhyet shortsit jalkaan. ;D

Laiza, totta! Ja niissä on teippikin valmiiksi mukana, niin liimataan vaan sääreen ja menoksi!

Kauko, hiusrajaväri! :D On se kauheeta, kun pitää olla täydellinen. Kukaan muu ei varmaan kiinnitä sen vauvahaituviin mitään huomiota.

Kimmeli, niin ja kuka sen päättää mikä on muotia? Ihan sci-fiä!

Irwis, nää nykynuoret on varmaan niin laiskoja, että ne ei jaksa keksiä miten taskut ja lyhyet shortsit toimisi yhdessä, joten ne leikkii että lerpattavat taskut on nyt muotia. ;D

Itkupilli, toi ylempi kuva onkin kyllä muuten tyyliltään oikein kiva, paitsi noi taskut. Eijei. ;)

Zepa, no niinpä justiinsa. Eiks ne ole yleensä jotain miehiä, jotka on noiden muotipuljujen johdossa, jotka sitten päättää, miten naiset pukeutuu?

Elegia, se on kyllä onni, että ei ole pakko pukeutua muodin mukaan!

Bemary, joo, musta tuntuu, että muoti oli jotenkin armollisempaa silloin kun minä tai me oltiin nuoria. Jotenkin sitä ei oltu niin yhteen muottiin laitettuja kuin nykyisin nuoret tytöt tuntuu olevan.

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän tämä mene samassa sarjassa sen 80-lukulaisen alkkarit vaatteiden päällä -muodin kanssa.
Ja nuorethan tähän halpaan aina menevät, koska eivät muista edellistä kertaa, kun tämmöinen ei toiminut.