27. kesäkuuta 2012

Työnnä positiivinen ajattelu hanuriisi

Asioita, jotka tänään ärsyttävät:

  • Autojen tyhjäkäynti. Asun niin matalalla, että autojen äänet (ja hajut) tulevat asuntooni melko suodattamattomina. Aika usein joku älypää pitää autoa käynnissä kadun varressa useita minuutteja, jotka toisinaan tuntuvat vuosilta. Se jurnuttava ääni saa hampaani kirskumaan ja verisuonet katkeilemaan päässäni. Jos pysähdytään, niin sammutetaan se auto ja jos ei sammuteta, niin jatketaan matkaa!!!
  • Laskut, joissa lukee isolla "käyttäkää maksaessanne viitenumeroa", mutta se itse viitenumero on piilotettu pienellä präntillä johonkin ihan omituiseen kohtaan.
  • Vähintään 15 vuotta hyvin palvelleen herätyskellon torkkupainike alkaa hajota. Kuten olen joskus kertonut, olen ahkera torkuttaja ja joudun raivotiloihin heti herättyäni, jos kello ei lakkaakaan soimasta torkkua painaessa. Painiketta täytyy nykyään hakata tonnin lekalla, että herätys siirtyy taas sinne neljän minuutin päähän.
  • Omituinen kutina. Olen alkanut epäillä, että joku ruoka-aine aiheuttaa minulle kutinaa ympäri kehoa, mutta en ole löytänyt mitään yhteyttä kutinahetkien välillä. Kutisee nenänpää, korvanlehti, päänahka ja välillä joku muukin osa ruumiista.
  • Paska kesäsää (lue: kylmä ja märkä), eikä siitä voi oikein reklamoidakaan kenellekään.
  • Jatkakaa itse listaa haluamallanne tavalla.

9 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Lisään listaan hyttyset. Armoton ininä alkaa jo ottaa päähän puhumattakaan siitä, että minulle pistoista nousee karseat paiseet, jotka kutisee monta päivää.

paistais edes aurinko!

Zepa kirjoitti...

Heh, lopeta se torkuttaminen, ihan turhaa! :-D

Sun iho voi kutista siksi että se on liian kuiva. Onko muistettu laittaa kosteusvoidetta / shea butteria (paras!) / kookosöljyä?

Tiina kirjoitti...

Elegia, joo, hyttyset, hyi! Tälleen kaupungissa ne paholaisen kätyrit unohtaa, vaikka raavin vielä paukamoita juhannuksen jäljiltä.

Zepa, en toDELlakaan lopeta torkuttamista! :D
Mä olen itsekin tota kuivaa ihoa miettinyt, ja muistan rasvata ehkä sen kerran tai kaksi, mutta toisaalta tää on niin kummallista, kun nenänpää kutiaa etunenässä (hehe, pun intended) ja se on jotenkin kohtauksittaista. Mut joo, oon kyllä tosi huono kosteuttamaan muita alueita paitsi kasvoja ja käsiä ja jalkapohjia.

- S - kirjoitti...

Torkuttaminen on elämän suola! :)
En voi ymmärtää sitä, että joku ponkaisee ylös kuin vietereillä heti kun kello ensimmäisen kerran pirahtaa. Tai vielä pahempaa, ENNEN kuin se pirahtaa.

Minä torkutan monta kertaa joka aamu ja olen ylpeä siitä. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ota niistä valokuvia tms. Eikös tyhjäkäynti ole lainvastaista?

Tiina kirjoitti...

-S-, kyllä, olet aivan oikeassa. Torkuttaminen on ainoa mahdollinen tapa minulle nousta aamulla ylös. Kyllä vähintään pari-kolme kertaa täytyy torkuttaa joka aamu. :)

Anonyymi, mitäs mä niillä kuvilla sitten teen? Lähettelen poliisille ja käräyttelen?

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka. Tai pistät nettiin paskalistan.

Mymskä kirjoitti...

Mä niiiiin vihaan noita tyhjäkäyttäjiä! Kirkonmäellä aikanaan oli kuorma-auto-/rekkakuskeilla tapana jättää se ajoneuvonsa siihen MUN ikkunan alle jurnuttamaan siksi aikaa, kun kävivät alakerrassa kaupassa. Sitten sellainen vaatimattomin perustuksin rakennettu (luulisin, mitään en tästäkään asiasta ymmärrä) pahvitalo tutisi ja helisi sen jyrinän tahdissa ja ontot elementit tuplasivat jurnutuksen. Ikkunan/parvekkeen alla oli myös sopivasti bussipysäkki. Ei ihan paras asuinpaikka tällaiselle raivohullulle.

Nykyisillä kotikulmilla on vilkas liikenne ja bussipysäkki taas ikkunan alla, mutta samanlaista tärinämeluhaittaa ei ole. Olen arvellut, että kaupunkirakentamisella olisi tässä joku merkitys, mutta jos sulla keskustassa on tuo ongelma, niin ehkä se rakennustapa ei sittenkään ole ratkaiseva tekijä.

Voisko tuo kutina olla allergiaa? Mulla kutisee nenä ja usein naamakin heinänuhan aikaan.

Tiina kirjoitti...

Mä luulen, että tässä ei ainakaan ole rakennustavan kanssa merkitystä, asun kuitenkin vanhahkossa kivitalossa. Mutta kun asun niin matalalla, niin erityisesti ikkunan ollessa auki se jurnutus alkaa ottaa hermoon. Kovaäänisimmät autot häiritsevät ikkunan ollessa kiinnikin.
Harvemminpa sitä porukka keskustassa ölistessään miettii, että ai niin, jokuhan varmaan asuu tuossa.

Itsekin mietin jonkinlaista allergiaa tuon kutinan suhteen. Se vaan tulee niin jännästi joskus, joten olen alkanut epäillä, että joku ruoka-aine/mauste/tms. aiheuttaa sen. Täytyy kokeilla ensi kerralla menisikö se antihistamiineilla ohitse. Jos ei muuten, niin ainakin plasebo voi auttaa. ;)