20. kesäkuuta 2012

20. FAVE PHOTO YOU'VE EVER TAKEN


Ei nyt sentään liioitella, mutta kuva sorsasta on otettu päivänä, joka oli mukava, lämmin kesäpäivä ja muutenkin maailma oli silloin mallillaan. Molemmat kuvat on otettu toissa kesänä Tahmelan rannassa, kun Venäjän metsäpalot saivat koko taivaanrannan ihan sumuiseksi. Se oli jotenkin tunnelmallista.


Suomen kesä on jotenkin niin surullinen. Ensin sitä odottaa yhdeksän kuukautta ja sitten kun se vihdoin tulee, niin sääolosuhteet muistuttavat hetkittäin lähinnä syksyä ja minä vilustun joka ainoa kesä! Kuten nyt taas. Olen sairaslomalla pari päivää, koska keuhkot repeävät heti kun yritän liikkua ja nenäkin on tukossa.


Tulisipa jo kunnon kesä.

5 kommenttia:

Neo kirjoitti...

Haha! Suomen kesä on kuin raskaus. Kestää yhdeksän kuukautta, ja kun vauva vihdoin tulee se valvottaa monta vuotta. :D

Tykkää sorsulista eri paljon.

Elegia kirjoitti...

Söpö sorsanen <3

Kieltämättä voisi olla himpun verran lämpsempää. Muutama ihan kivasti lämmittänyt päivä on ollut, jos siis hakeutui aurinkoon ja tuulelta piiloon :)

Ensi viikolle HALUAN mahtihelteet - möksällä on sitä mukavampaa, mitä paremmin tarkenee :D

Tiina kirjoitti...

Neo, kestäiskin yhdeksän kuukautta, mutta siis joo, odotus kestää sen verran. :D

Elegia, mä just katsoin seuraavan 25 päivän sääennustetta ja niistä ehkä neljänä päivänä ei satanut... Joinain päivinä kyllä oli ihan lämmintä, vaikka satoikin. No, sääennusteet ehtii muuttua vielä moneen kertaan, mutta missä viipyy keväällä luvatut TAPPOHELTEET?!!

Anonyymi kirjoitti...

Eikös helteet tule perinteisesti heinä- ja elokuussa?

Tiina kirjoitti...

Eikös, mutta en ole ollenkaan perinteiden kannattaja.