18. kesäkuuta 2012

18. SOMETHING WE DON'T KNOW ABOUT YOU


Ehkä tiedätte tai ehkä ette, että en ole koskaan ollut Turussa sillä tavalla Turussa olemisen ilosta. Olen käynyt Turussa ainoastaan pari-kolme kertaa kulkeakseni sen lävitse meriteitse erinäisiin paikkoihin, kuten Tukholmaan ja Rymättylään. Ensimmäiseen sellaisella perinteisellä kelluvalla versiolla Hotelli Vantaasta ja jälkimmäiseen Ukkopekalla.

Haasteen aihe syntyi tuosta, kun joku reppana oli ilmeisesti yrittänyt liftata Tampereelta Turkuun, mutta jäljelle oli jäänyt vain tuo surullinen kyltti. Liekö Turkuun pyrkijä tajunnut, ettei täältä kannata lähteä eikä varsinkaan Turkuun. (Hih hih).

10 kommenttia:

Kimmeli kirjoitti...

Hahaa, minäpä olen Turussa! Olen käynyt täällä usein ja aina yhtä ihanaa! Nytkin olemme täällä kolme päivää !!!!

Irwis kirjoitti...

Minäpä olenkin käynyt Turussa 9 vuotta sitten (!?!?!); katsomassa Red Hot Chili Peppersiä! ♥

Melko ikimuistoista, kaikin puolin, eikä ainakaan vähiten siksi että ei meinattu päästä sieltä pois..! :P

Tiina kirjoitti...

Kimmeli, ai kauhee, aika rohkeeta! ;)

Irwis, no niin, taas yksi syy enemmän olla menemättä Turkuseen. Mulle riitti jo se, että en meinannut päästä Seinäjoelta pois. ;D
Ai hitto, sä olet nähnyt RHCP:n 9 vuotta sitten. Oliko Frusciante silloin messissä? Jos, niin kade!

Pauliinalotta kirjoitti...

Köhköhköh... täällä tällai ikävästi Turusta vihjaillaan jotain kenties ei-niin-mukavaa :D

Turun juna-asema ei muuten ole myöskään (vrt. edellinen postaus) pääkadun varrella, mutta suht helposti sen löytää, tai lienen jäävi sanomaan. Hemmetin ruma rakennus, siis se juna-asema, kauniita puutaloja ja vaikka mitä (mm. linna!) kaupunki täynnä ja juna-asema viestittää olemuksellaan: "pakene, kun vielä voit".

Tänne vaan rohkeasti! Vaikka kaupungin päättäjät kerta toisensa jälkeen sohraa minä ehtii (Tänään valtuusto päätti, jotta rakennetaan torin alle rakennetaan sangen kiistelty parkkialue. Siis torin alle, ihan keskelle kaupunkia, savimaalle, entistä meren pohjaa, on vissiin pintamaa loppu, kun pitää rakentaa, miten vain kalleinta, hankalinta ja TYHMINTÄ on. Tämä muuten muistetaan syksyn vaaleissa!), niin on täällä ihan järkeviäkin ihmisiä ja mukaviakin ovat, jotkut siis. ;)

Irwis kirjoitti...

Joo, kyllä sieltä kannattaa pysyä poissa ilman hyvää syytä :D - Mutta RHCP on kyllä AIKA hyvä syy..! :D

Keikka oli siis Elysee Areenalla keväällä 2003, joten olihan se Frusciantekin siellä.. =) Meillä vaan oli paikat ihan sikakaukana joten screeniltä nähtiin mitä nähtiin.. =/ Mutta mahtavaahan se nyt oli silti!!! :)

Meidän takana tosin oli jotain ihme jätkiä jotka juputti meille kun ei maltettu istua penkeillämme paikallaan, vaan hilluttiin ja häiriköitiin heidän edessään :O

Nämä kundit siis todellakin olisivat halunneet ISTUA koko keikan ajan, mutta koska me ämmät siinä edessä heiluttiin ja hypittiin niin heillä kuulemma meni koko keikka melkein pilalle! - Siis mitä v****a; kuka oikeesti istuu aloillaan jossain RHCP:n keikalla?!?! (No, en ainakaan minä, sorry vaan...)

No tänä vuonna nyt sitten jää Tampereen keikka näkemättä, mutta jospa johonkin seuraavaan sitten taas pääsisi! =)

Tiina kirjoitti...

Pauliinalotta, ihan kaikella rakkaudellahan me tamperelaiset Turkua morkkaamme. ;)
Täälläkin muuten justiinsa taidettiin tehdä eilen päätös parkkihallin rakentamisesta Tammelantorin alle. Mihinkä sitä parkkitilaa oikein noin paljon tarvitaankaan..?
Mutta oikeasti pitäisi kyllä joskus tehdä sellainen ystävällinen tutustumisvisiitti Turkuun, melkein hävettää kun en tiedä kaupungista muuta kuin linnan ja sielläkään en ole käynyt.

Irwis, mahtavaa, sä olet kuitenkin ollut samassa ilmatilassa Fruscianten kanssa. ;D
Pitikin kysyä, miten sen sun Tampereen keikan kävi, mutta ei hyvin näköjään. Ens kerralla sitten. :)
On kyllä melkoisen anaalinkireitä tyyppejä, jos kehtaa alkaa ROKKIKEIKALLA valittaa siitä, kun ihmiset ei istu penkeillään. Voi jeesus. Oliskohan niiden kannattanut olla jossain ihan muualla, vaikkapa kotona katselemassa RHCP:n videoita naama sitruunalla...

Kirsikka kirjoitti...

Minä oon käyny Turussa kerran, kolme vuotta sitten. Mutta koska olin silloin niin kännissä, niin ehkä sitä ei lasketa?

Pauliinalotta kirjoitti...

Tiina, rakkaudesta se hevonenkin... ja muita sopivia sanontoja! :D

Kandee tulla linna tsekkaamaan, se varmaan puretaan seuraavaksi jonkun parkkitalon taimuuntyhmän tieltä maisemaa pilaamasta. Paljon täällä on p*****ksi pistetty kaunista ja korvaamatona ja nyt sitten aivan ydinkeskustaan toriparkki, huoh ja yök. Onneksi joillain autoilevilla keskustan asukkailla on niinkin "kivoja" asenteita, jotta "pahempia saastuttajia ovat torin ympärillä ajavat bussit kuin mikään henkilöautomäärä". Kyllä varmaan joo (=ei varmana, ei kuuna kullan valkeana).

No eipä ole kiva lainkaan, että Tampereellakin samanmoista toriparkkia suunnitellaan. Mihinköhän sitä ei enää tarvitse autolla suoraan päästä, minä vaan kysyn!

Kirsikka: Känni on aina paikallaan, kun eksyy varsinaissuomalaisten seuraan tottumattaan. :D

Mymskä kirjoitti...

"... en ole koskaan ollut Turussa sillä tavalla"¨[...]
Ja tähän lopetin lukemisen. (Oikeasti en nyt oikein ehdi syventymään tähänkään, vaikka tuo alku sai minut kieltämättä kinnostumaan.)

Minä olen ollut Turussa ihan liikaa yhdelle elämälle. Ei mulla sinänsä mitään Turkua vastaan ole, ja on siellä joskus ollut kivaa ja jopa hauskaakin. Mutta sitten tuli kaikenlaista, ja nykyään saan vilunväreitä pelkästä nimestä.

Tiina kirjoitti...

Kirsikka, joo, ei kännissä tehtyjä asioita lasketa!

Pauliinalotta, eikös se ole ihan sellainen yleinen termi, että "tekee turut" kun puretaan kaikki vanha pois? :D
Täytyykin olla nopea ennen kuin ehtivät Linnan purkaa. ;)
Tampereella tosiaan rakennetaan valtavaa "Hämpin parkkia" keskustan alle ja ennen kuin se on edes valmis, niin ollaan jo päätetty uuden parkkihallin rakentamisesta Tammelantorin alle. Että näin sitä yksityisautoilua kannustetaan...
Noi kaikki argumentit on kyllä enemmän kuin tuttuja myös täällä meillä käydyistä "keskusteluista", joten ehkä me ei ollakaan niin erilaisia. ;)

Mymskä, siihen on ihan hyvä lopettaa, koska sekin on totta. En ole koskaan ollut Turussa sillai. ;)
Tommoset kaikenlaiset on kyllä ikäviä, pilaavat ihan hyvien (kuulemma) paikkojen maineen.