14. huhtikuuta 2013

Olet nuori ja kaunis mutta kuka se on kun huutaa

Anonyymi vinkkasi ja linkkasi vauva.fi:n keskusteluun aiheesta millainen nainen jää miehettä. Koska on äärimmäisen tärkeää olla jäämättä miehettä, niin keräsin tähän listaan ne merkittävimmät viat naisissa:
 • ujo
 • lesbo (lienee itsestäänselvyys)
 • sairaalloisen ylipainoinen
 • sulkeutunut
 • kummallinen 
 • ruma
 • nirso
 • ei tee aloitetta
 • tylsä
 • tuhti
 • ei osaa meikata
 • epätoivoinen
 • yli 30-vuotias (auts!)
 • ällöttävä ripustautuja
 • itsekeskeinen
 • jätkämäinen
 • pahalle haiseva
 • ei ajele karvojaan
 • keltaiset hampaat
 • feministi-vihervasuri
 • kamala tyyli
 • omistaa kissoja 
 • omistaa koiria
 • viinaanmenevä
 • tyhmä
 • white trash
 • hankala luonne
 • pidempi kuin normaali (wtf?)
 • pitkä ohut tukka (onneksi omani on paksu)
 • laittaa baariin bootcut-farkut
 • huono maine (eli jaellut ympäriinsä)
 • harmaavarpunen 
 • perusnegatiivinen asenne
 • kontrollifriikki
 • vainoharhainen
 • nipottaja
 • huumorintajuton
 • kyvytön flirttailemaan
 • huono itsetunto
 • vaatimaton ulkonäkö

Listasta taitaakin puuttua vain kauniit, hoikat, älykkäät ja hauskat naiset.

Onhan tuossa ihan järkeenkäypiäkin ominaisuuksia, mutta osa sitten taas... Miksi minusta tuntuu, että kauneus hyvittää aika monia noista listatuista ominaisuuksista? Jos on kaunis nainen, niin saa olla tylsä, tyhmä ja itsekeskeinen, ja silti miehiä riittää.

Omalla kohdallani erityisesti nuo kissat ja bootcut-farkut sattuivat sydämeeni. Itsehän en muun mallisia farkkuja suostu päälleni pukemaan kuin bootcutit, mutta ehkä olenkin sitten auttamattomasti ulkona muodista ja tanttamainen. Niin ja tuo yli 30-vuotias myöskin liippasi kovin läheltä. Että ehkäpä noissa tosiaan on se perimmäinen syy, miksi olen sinkku.

Jos vakavasti puhutaan, niin ihan oikeita syitä sinkkuuteeni ovat varmastikin ujouteni ja se "tuhtius", vaikka molemmat ovat kyllä koko ajan väheneviä ominaisuuksia minussa. Ja sitten tietysti se, että olen mahdottoman huono ja hidas kiinnostumaan kenestäkään. Nekin harvat, jotka tällä hetkellä voisin kelpuuttaa miehekseni, ovat jossain aivan muualla kuin samalla paikkakunnalla. (Huomatkaa, että en siis ole toivottoman kranttu, koska käytin kuitenkin monikkoa). 

Ja sitten miehet vielä väittävät, että valta on naisilla. 

26 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Siis niinku oo ihan mitä vaan, mutta älä ikinä koskaan laita baariin bootcut farkkuja. Niinku ever.

Tämäpä kirvoitti mukavat naurut, kiitos. Tällaiset listat on kyllä aina viihdyttäviä.

Löysin tuosta monta selitystä sille, että olen jäänyt miehettä. Nyt kyllä!

Anonyymi kirjoitti...

Niin mun mielestä se älykkyyskin (eikä vain tyhmyys) kyllä mainittiin jossain siellä listassa.

Tiina kirjoitti...

Mymskä, oon kyllä ihmetellyt, kun baareissa on mun ympärille syntynyt sellanen laaja tyhjä tila, mutta tää selittääkin kaiken.

Anonyymi, ai mainittiin vai? En ihan joka riviä jaksanut siitä ketjusta lukea, mutta jos näin oli, niin tämähän muuttuu vaan paremmaksi koko ajan.

Nollavaimo kirjoitti...

Hah ! Kylläpä helpotti. Multa löytyy vain 1,5 vikaa tosta listalta: ikä (eikä sekään oo vika, koska musta tulisi loistava puuma) ja huono itsetunto, mutta se vaan puolikkaana vikana, koska sen huomaa vasta sitten, kun on jo nalkissa mun kanssa. Jihaa, bileet pystyyn !

;D

Tiina kirjoitti...

Sulla onkin TM, mikä todistaa tämän listan todeksi. En tiedä ootko ollut peräti alle 30, kun olet sen nalkkiin saanut?

Nollavaimo kirjoitti...

Hmm. Joo, olin alle 30v., mutta silloin olin puolestani hankala luonne ja kontrollifriikki. :D

littleB kirjoitti...

Nonni, siinä on tän vanhanpiian ominaisuudet jonossa! :D

Silmäilijä kirjoitti...

Tuota listaa kun lukee, ei voi kuin ihmetellä kuinka olenkaan onnistunut olemaan jäämättä ilman miestä ;).

Kimmeli kirjoitti...

Siis toi otsake osui ja alkoi heti soimaan.... Nam!
Niin jos on hiukankin nätimpi, niin typerät miehet ovat heti kimpussa! Kukaan fiksu ei lähesty, koska ajettelee, että kun on niin nätti, on tosi tomppeli!
Jos mies lähestyy sillai, että ah, ku olet niin kaunis, tulee heti mieleen kääntyä kannoillani.

Nollavaimo kirjoitti...

Niin! Mä unohdin mainita, että viis tietty tosta listasta, kun mä oon kans niin tosi kaunis ja ihanan nätti ja söpo, mut ennen kaikkea seksikäs ja äijät ihan lakoo oikeelle ja vasemmalle mun edessä !

*BUAAHAHHAHAHAHHAHHAAAAAAA*

Tiina kirjoitti...

Nollis, olisko niin, että nuo hankala luonne ja kontrollifriikkeyskin tulivat esiin vasta kun oli liian myöhäistä. ;)

LittleB, siitä vaan sitten lisäämään koko lista nettideittiprofiiliin tai jonnekin. ;)

Silmäilijä, mietin tuota keskustelua lukiessani, että miten KUKAAN tällä planeetalla onnistuu enää pariutumaan. Olemme kohta niin kuin pandat, jotka eivät osaa enää paritellakaan ja kuolevat sukupuuttoon. :D

Kimmeli, mä olen osannut vielä ainakin ottaa kehut kehuina, mutta johtuu ehkä sitten siitä, ettei sitä ihan liian usein tapahdu. Eli nättejä naisia lähestyy tomppelit ja rumia ei kukaan?

Nollis, niinhän me kaikki! Ehkä siksi niitä ei liikaa pyörikään tuossa jaloissa, kun ne kaikki lakoaa maahan heti niin ettei niitä ehdi huomatakaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Jostain" syystä listasta puuttuu lapset...

Tiina kirjoitti...

Niin no, jos oletuksena oli, että ei voi olla lapsia, kun on jollain muulla tavalla niin kelvoton, ettei saa miestä? Lapsen saamiseen kun tarvitaan se mies, ainakin kerran.
Tai sitten lapset ei vaan ole este.

3-kynppitär kirjoitti...

Ei mitään syytä paniikkiin!

http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1288556831008.html

- S - kirjoitti...

Hmmm... Oonkohan mä sitten poikkeus kun olen saanut miehen, vaikka omistankin koiria ja omistin jo tuolloin useamman kun Siippa tuli kuvioihin.
Sitä paitsi sillä ei ole ikinä ennen minua ollut minkään valtakunnan lemmikkieläintä eli syy ei ole se, että olisi ollut "koiraihmisiä". ;D

Nii ja toinen juttu, me ollaan oltu yli kolmekymppisiä kohdatessamme! Että skruu juu lista vaan.
Ei kannata siis Tiinankaan vaipua epätoivoon. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen aina ollut sitä mieltä että LL Cool J on oikeassa: "there is somwbody to everybody. But if you want Pamela Anderson and look like Jabba the Hutt, then you're shit out of luck, man."
Olen myös ensimmäisenä myöntämässä että olen pinnallinen sirkussika (osaan viheltää jos saan tryffelin).

Pidän laihoista naisista. En mallinlaihoista, mutta laihoista.
Mutta uskon LL Cool J:n esimerkkiin eli joogaan, lenkkeilen ja harrastan kahvakuulailua.
Omassa kierotuneessa maailmassani tuo tarkoittaa sitä että saan toivoa samaa kumppaniltani.

Tietenkin loppujen lopuksi luonne on tärkeintä, mutta jos itse tykkään harrastaa liikuntaa, miten tulisin toimeen sellaisen kanssa joka itse on sitä mieltä että iltalenkki koiran kanssa on hikiliikuntaa? (pidän henk. koht. kissoista, mutta olen valmis tinkimään tästä.)

En kuitenkaan myöskään ymmärrä miehiä, jotka vetävät vetävät hookoota napaansa samalla katsellen tv:stä hookoon matseja (onko tuollaista joukkuetta olemassa?) ja miettivät mixei naiset rakastu heidän kaltaisiinsa normaaleihin kundeihin?

Tämä on NIIN vaikeaa. Kai siksi olen edelleen sinkku ;)

Kinkku kirjoitti...

Termostaattori on selvästi pomomiehiä

Tiina kirjoitti...

3-kynppitär, no kyllä nyt kivi vierähti sydämeltä. Tästähän alkaa bileet!

-S-, mä luulen, että kissa on pahempi kuin koira. Kissa on sellainen takuuvarma merkki, että nainen on ihan tärähtänyt.
Toivottavasti kukaan nyt ei saanut tästä kirjoituksesta edes vitsillä semmoista käsitystä, että mä olisin jotenkin epätoivoinen tai edes vaipumassa sellaiseen...

Termos, LL Cool J, mmm...
Joo, siis asiaan. Totta kai jokaisella saa olla ihan omat kriteerinsä. Saa toivoa tulevan vaimonsa olevan vaikka Ruotsin prinsessa. Sitä joutuu sitten vaan elämään sen mukaan, jos nyt ei saakaan sitä Ruotsin prinsessaa. Mun mielestäni niissä on vissi ero, että sulla on jotain kriteereitä ja millaiset naiset jää ilman miestä. Vai kuvitteletko, että sun kriteerit on universaalit, ettei kukaan mies halua naista, joka ei sulle kelpaisi? Tiedän monia ei-laihoja naisia, jotka on päässeet ihan naimisiin asti.
Laiha on aika hankala määritelmä noin muutenkin. Mä en ole koskaan ollut "laiha" sillä tavalla miten itse sen ymmärrän eikä musta koskaan tulekaan laihaa enkä haluakaan. Oon mieluummin lihaksikas tai sellainen, josta on jotain mistä ottaa kiinnikin. Se ei silti tarkoita, että makaisin sohvalla syömässä lenkkimakkaraa. Mutta tästä ollaan taidettu puhua ennenkin.

Kinkku, nimenomaan pomomiehiä. Tsih. ;)

Kirsikka kirjoitti...

Vauva.fi on nyt tainnut erehtyä pahemman kerran. Koska miten muuten selitettäisiin se, että tällainen, kummallinen, tuhti, yli 30-vuotias, ei karvojaan ajeleva, feministi-vihervasuri, normaalia pidempi, vaatimattoman näköinen ja huonolla itsetunnolla varustettu on onnistunut peräti pääsemään naimisiin.

Vai onko miehessä jotain vikaa?

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi jos suututin, ei ollut tarkoitus.
Mea maxima culpa.

Enkä muuten ole pomomiehiä; alkaa tuntua viimeisten viikkojen jälkeen että en ole edes sitä mikä jää pomomiesten kenkiin, vaan se mihin he pyyhkivät sen joka jää kenkiin.
Vai luinko taas "rn":n "m":ksi...

Anywho: epäselkeä pointtini oli että jokaisella on mielestäni jokin "juttu", mitä etsii toisessa. Mutta tuollaiset listaukset ovat sikäli turhia, että aina jonkun "juttu" on toisen inhokki ja päinvastoin.
Ja vaatimukset tulisi pitää realistisena tai muuten käy niin kuin minulle, tunnustukselliselle pornomiehelle.
Mutta jos kohtaisin ei-laihan naisen jonka persoonallisuus kuitenkin kolahtaisi, psyykkinen ulottuvuus panisi fyysistä 10-0 kuten minä---voi laupias Tekijä että olen loman tarpeessa.

Tiina kirjoitti...

Kirsikka, tässä ei nyt kai sitten voi tehdä muuta päätelmää kuin että miehessä on vikaa! No ei vaineskaan, ei varmasti ole. :D
Yritättekö te nyt sanoa, ettei tuo lista olisikaan yhtä totta kuin ne Mooseksen joltain palavalta puskalta saamat 10 käskyä?!

Termostatti, et todellakaan suututtanut! Ai kauhistus, kuulostinko suuttuneelta? Ei ollut tarkoitus. Vastasin vaan vakavasti koska kommenttisikin oli tulkittavissa vakavaksi.
Siis täysin turhahan tuo lista on. Itse en ainakaan usko noihin, koska jotkut pahalle haisevatkin ovat päässeet naimisiin. Tosin en ole koskaan tuntenut pahalle haisevaa naista, ne on aina olleet miehiä...
Ja olen kyllä samaa mieltä tuosta "juttu"-jutusta, en itsekään ole mikään laupias samarialainen, joka kelpuuttaa kenet vaan. Toin vaan esiin, että se on mielestäni eri juttu kuin tämä lista. Joka nyt on ihan vitsi. Toivottavasti kukaan nais- tai miesparkakaan ota sitä todesta.
Minkäslainen TES sun alallasi on? Eikös yleensä tähän aikaan vuodesta ole sopiva tila viikon lomalle...

Anonyymi kirjoitti...

Tai sitten vauvafoorumilla lapsia ei tunnusteta esteeksi.

Tiina kirjoitti...

Niinpä tietysti.

-kummitus- kirjoitti...

Bootcut-farkut! Mitvit? En mie nyt mitään porkkanapöksyjäkään voi enää laittaa. Ja kaikki muukin, jumalantähen... Ihmekö en enää mitään saa.

Anonyymi kirjoitti...

Ekan röhönaurun aihe: kuten Vauvalla, Kaksplussalla ym. aina, ominaisuuksien joukosta on moderoitu pois se oikea major turnoff eli vauvat ja listalle on jäänyt nuo tavanomaiset itsevarman, itsellisen naisen tunnuspiirteet.

Toisen röhönaurun päästin, kun havaitsin, että koiraa lukuun ottamatta saan ruksin joka riville. Koiran puutetta kompensoin piereskelemällä ja sotkemalla itse. Ja jotenkin tämä "kauheuteni" on johtanut tähän "kauheaan" elämäntilanteeseen, että mulla on nuori akateemisesti koulutettu rokkipojan näköinen mies. Kuulemma olisi ollut monta mammaakin hänestä kiinnostunut, mutta hän ei pidä sisustuskirjaimista, peräpukamavoiteista, beigestä, (s)crappaamisesta, vauvapalstoista ja mitäs kaikkia juttuja tuohon parikymppisten äitien kokemusmaailmaan taas kuuluukaan. En sitten tiedä, mistä johtuu, että muakin usein lähestyvät juuri tuollaisten tähdellisten kodinhengettärien puolisot. Kunnioittaen ja ihmetellen, että nainenkin voi olla ihminen eikä kana.

Yläfemma kaikille ei-mammamaisille!

Anonyymi kirjoitti...

Edit:

tähdellisten > täydellisten

saan ruksin joka riville > lesbous, farkut ja vakava läski puuttuu, mutta toisaalta Vauvallahan lesbo tarkoittaa naista, jolla on ystävättäriä internetin ulkopuolella, farkut mitä tahansa dokailuvaatetta ja ylipaino mitä tahansa peukalon ja etusormen väliin jäävää poimua pois lukien synnyttäneet naiset, jotka eivät ole lihavia vaan "painoa vain tuli lasten myötä".

:D