20. huhtikuuta 2013

You must know I'm gonna win

Ai täällä oli joku tämmöinen blogikin.

Tällä viikolla olen lähinnä treenannut, syönyt, kakannut, pissannut, nukkunut, ollut tuskainen, potenut pahanlaatuista peniskateutta, käynyt roadtripillä toisella paikkakunnalla, kuunnellut musiikkia ja siivonnut vaatekomeroani.

Tuskaisuus ja peniskateus ovat johtuneet ihan kuunkierrosta. Se normaali paska fiilis on ollut tällä kertaa aivan erityispaska. Onneksi minulla on ensi viikolla valmiiksi lääkärille varattuna aika, joten hän saa keksiä jonkun ratkaisun tähän tilanteeseen. En aio suostua siihen, että elämästäni joka neljäs viikko olisi yhtä paskaa kuin tämä viikko on ollut.

Vaatekomeron (minulla on siis vain yksi "vaatekaappi", joka on hieman vaatehuonetta pienempi, joten sanotaan sitä nyt sitten vaatekomeroksi) tyhjentäminen oli helppoa, mutta sen uudelleen täyttäminen (ja järjestäminen) onkin vähän haasteellisempi tehtävä. Sovitin lähes jokaista vaatetta ja ihme kyllä jokainen vaate myös mahtui ja oli sopiva, ellei sitten ollut liian iso. Omituista tässä on se, että tunnen itseni silti paljon läskimmäksi kuin silloin kun ne vaatteet ovat viimeksi olleet sopivia. Ja tiedänkin painavani yhä viitisen kiloa enemmän kuin joskus viime vuosituhannen vaihteessa, vaikka se viitisen kiloa tuntuu ja näyttää peilissä ja varsinkin valokuvissa ainakin kahdeltakymmeneltä kilolta. Suunta on kuitenkin yhä oikea ja hauikset isommat.

Vaatekomeroprojektin jäljiltä kämpässäni on tällä hetkellä viisi muovikassillista vaatteita menossa keräyslaatikoihin, yksi vajaa(hko) jätesäkillinen vaatteita menossa roskiin ja kaaos. Yritän tiristää vielä vähän lisää vaatteita kierrätykseen laittaessani noita takaisin hyllyille, sillä tuo määrä on vieläkin aivan liiallinen. On vaan niin paljon vaatteita, joilla on olevinaan jotain tunnearvoa tai sitten ne ovat ihan kivoja. Mutta saisin varmaan seuraavan vuoden pukea päälleni joka päivä eri asun eikä yhtenäkään päivänä tarvitsisi laittaa samaa yläosaa kuin edellisenä päivänä. Alaosien kanssa en ole koskaan ollut yhtä holtiton, vaan housuja ja hameita on ainoastaan muutama sopiva. Suurin osa t-paidoistani yms. on ostettu yli viisi vuotta sitten. Nykyisin olen maltillisempi, joskin yhä impulssiostelija. Nyt ostelen vain lähinnä vaatteita, joita myös pidän.

Täytynee jatkaa projektia ennen illan ilonpitoa.

2 kommenttia:

Maketsu kirjoitti...

Munkin pitäisi siivota vaatekomerot. Tilanne kohdallani on vain toisin päin. Jostakin kumman syystä, suurin osa räteistä on liian pieniä. Siksipä jätän síivoamatta ja ostan saatana isompia tai kuljen alasti.

Onkohan mullakin peeeniskateus?

Tiina kirjoitti...

Mutta liian pienet rätit voi pitää semmoisina motivaatiovaatteina. Liian isoihin ei kannata pyrkiä enää koskaan!

Sun peeniskateus voi ehkä olla vähän eri sorttista kuin mun, mutta miksei. :D