8. huhtikuuta 2013

Who are you to wave your finger?

Jotkut pitkäaikaisimmat lukijani ehkä tietävät, että inhoan Bon Jovia melkolailla sydämeni pohjasta. Joten sikäli tämä asia ei kosketa minua, mutta tuohdunpa nyt kuitenkin joutessani.

Joskus viime syksynähän Bon Jovi pöyristyi Rolling Stonesin lippujen hinnoista ja lupasi pitää omien lippujensa hinnat aisoissa, niin että persaukisetkin pääsevät keikalle. HAH. Sallikaa mun nauraa.

Nythän Bon Jovi on tulossa toukokuussa Tampereelle. Halvimmat kenttä- ja istumapaikat ovat palvelumaksuineen 92,50 euroa. Kuulostaa aika suolaiselta, mutta eipä tuo vielä mitään. Jos haluaa kentällä hieman lähemmäksi lavaa, niin liput maksavat jo 102,50 ja jos haluaa aivan lavan eteen, niin liput maksavat 152,50 euroa. Siis seisomaan. Kentällä. Aivan käsittämättömän törkeätä.

Vielä käsittämättömämpää on se, että Bon Jovin keikalle myydään jotain golden diamon super vip -lippuja hintaan 332,50 euroa! Siis kolmejumalautasataakolmekymmentäkaksi euroa ja viisikymmentä senttiä!!! En tiedä mitä tuohon hintaan saa, mutta sietäisi kyllä saada jo yön jonkun bändin jäsenen kanssa. Siis aivan sairasta.

Jotenkin tuntuu, että bändiltä on tässä kohtaa unohtunut se edellisen syksyn pöyristyksensä vai vetääkö Live Nation ihan sairaasti välistä?

Minua lohduttaa kyllä kovasti se, että en koe pienintäkään tarvetta päästä kyseiselle keikalle. Itse asiassa minulle saisi maksaa useita satasia, että menisin paikalle. Harkitsen kaupungista poistumista kyseisen keikan ajaksi, sillä kotini sijainti kuitenkin pakottaa minut kuulemaan sen. Ja vieläpä ihan ilmaiseksi.

Ai niin. Sen kiertueen nimi on "Because We Can". Selittää ehkä myös lippujen hinnoitteluperiaatteen.

Rock rock.


Ps. Saan myös outoa tyydytystä siitä, että viime kesän Red Hot Chili Peppersin keikan (halvemmat) liput myytiin loppuun alta aikayksikön. Bon Jovin keikalle saa vieläkin lippuja, jos jostain käsittämättömästä syystä joku haluaa.

9 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Voijjumalaare. Mullekin sais maksaa aika paljon, että tuonne menisin. Eikä siitä selviäisi yöllä kenenkään bändin jäsenen kanssa.

Jotenkin närästää myös nuo golden diamond super vip-liput ihan yleisesti, en sitten tiedä miksi. Elitismikö siinä vähän haiskahtaa? Suunnilleen yhtä siistii kuin skumppa- ja gourmetteltat festareilla.

littleB kirjoitti...

Jär-kyt-tä-vää! Kyllä mullekin sais aika paljon maksaa et Bon Jovia menisin kattomaan. Madonnasta maksoin viimeks ton 152€ et näin rouvan sellasena kärpäsenpaskan kokosena, mutta tulipahan nähtyä, en halua edes ajatella sitä oliko se koko rahan arvoista. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei rock rock vaan pop pop.

Kirsikka kirjoitti...

Vanhana bonjovifanina voisin jotain keikasta maksaakin, mutta en nyt v***u sataaviittäkytkahta. En maksaisi sitä ees Robbie Williamsista, joka sentään on jumala.

Ehkä ne on unohtaneet sen pöyristymisen, koska onhan ne jo tosi vanhoja?

Tiina kirjoitti...

Mymskä, joo en mäkään luonnossa maksua ottaisi siitä, että menisin niiden keikalle. :D Ei siinä bändissä ole edes ketään kuumaa kinkkua...
Onhan ne vip-liput vähän elitistisiä, mutta ehkä kaikista eniten mua närästää se, että KENTTÄpaikatkin aletaan jaotella hinnan mukaan. Varmaan bändilläkin ihan hemmetin hauskaa, kun lähimpänä lavaa on kaikki jakkupukuiset kokoomuslaiset, joilla on varaa niihin lippuihin ja ne köyhät tosifanit on karkotettu jonnekin kauas aitojen taakse. Hyi helvetti. Halveksun todella suuresti.

LittleB, Madonnasta 152 euroa... Anteeksi, mutta nyt mun täytyy pitää sua hulluna. :D

Anonyymi, tossa rock rockissa olikin toivottavasti sellainen hyvin vahva sarkasmin lemahdus.

Kirsikka, mä en just nyt keksi kenestä/mistä esiintyjästä maksaisin yli satasta. Ehkä jos Tool tulisi Suomeen, niin se olisi niin pakko nähdä, että sijoittaisin eläkerahastoni siihen, mutta kenestäkään muusta en todella. Kolmen päivän festaripassi on sitten tietty asia erikseen, semmoiseen voi jo sijoittaakin, jos tarjolla on useita hyviä esiintyjiä.
Niin, dementia on todennäköisin selitys tähän yllättävään takinkääntöön.

Artio kirjoitti...

Kyllä mä vaan maksaisin Led Zeppelinistä Bonzolla ja The Doorsilla Jim Morrisonilla satasen.

Tiina kirjoitti...

No joo, mutta jos nyt ajattelee tämmöisiä realistisia vaihtoehtoja.... :D

Aino kirjoitti...

Onneks on halvempi maku :)
Olavi Uusivirta ja keikasta 12 epii!

imlacking kirjoitti...

Noi lippujen hinnat on ihan järjettömät. Joskus sitä on ihmetellyt festareiden hintojakin, kun 3 päivää maksaa 100e. Nyt ne ei edes tunnu kovinkaan isoilta, kun festareilla sentään näkee useamman bändin. Keikat ei tosin ole niin pitkiä, mutta kuitenkin.

Joskus kersana/teininä tuli diggailtua Bon Jovia, mutta nykyään ei ole bändiä tullu kovinkaan paljon kuunneltua.