12. joulukuuta 2015

12. luukku

Tänään saatte jotain aivan muuta. Halusitte eli ette. Edellisen kirjoituksen hengessä joulukalenterin luukusta paljastuu (pun intended) meikäläisen olkavarsi.Jostain syystä kännykkäni kamerassa on jonkinlainen lihaksia pienentävä filtteri. Minullahan on valtavat epäkkäät, mutta tässä kuvassa ne ei näy yhtään (no okei, ehkä vika oli myös poseerauksessa). Lisäksi tietysti otin kuvan jalkapäivänä, joten kädet eivät ole ollenkaan parhaassa mahdollisessa "pumpissa", muutenhan te pelästyisitte. Tai sitten tänään vaan ole ainoa päivä, kun salilla ei ollut liikaa yleisöä, jotta kehtasin suorittaa saliselfieilyä.

Edellinen olkapääpullistelukuva, jonka täältä blogista löysin, on viime vuoden maaliskuulta. Vaikeahan noita tietysti on verrata, mutta oliskohan tossa jotain kehitystä tapahtunut? Voisihan sitä hehkutella vaikka jatkuvasti nousevaa älykkyysosamääräänsäkin, mutta itsehän olen kauhean iloinen siitä, että minulla on hartiat nykyään. Harmi, etten ole ottanut mitään ennen-kuvaa joskus muutama vuosi sitten, mutta luultavasti se oli silloin semmoinen aika pehmeä ja rasvainen möykky.

Belfietä en ole muuten ottanut vielä kertaakaan. Toki siihen on syynsäkin, katso edellinen kirjoitus... Sitten kun/jos pylly on joskus tiukassa kunnossa, niin tuskin minua estää mikään muu ottamasta kuvia perseestäni, paitsi tietysti se, etten taivu sellaiseen asentoon.

Tässä, jos jossain on joulumieli kohdallaan, MITÄ?!

4 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Aaaaaa vautsi!

Tiina kirjoitti...

Tuo onkin sitten ainoa kohta meikäläisen kropasta (plus vasen puoli tietysti myös), jolla pystyy lesoilemaan. Otan pyykkilautavatsakuvan sitten, jos edes ylimmät vatsalihakset joskus erottuu! :D

maythef kirjoitti...

Niin on nättiä!

Tiina kirjoitti...

Kiitos, tykkään kans! :D