24. joulukuuta 2015

24. luukku

No laitanpa tämän vimpan joulukalenterin luukun tänne nyt heti, kun tuossa käväisin isolla kirkolla ja samalla näpsäisin kuvan. Nimittäin tämän tamperelaisempaa joulukalenterin kuvaa ei voi olla:Tapola jakoi ilmaista mustaamakkaraa Keskustorilla!

Itsehän poistuin paikalta nopeasti kuvan ottamisen jälkeen, koska alan voida pahoin pelkästään mustanmakkaran hajusta, mutta hyvinpä se näytti kaupaksi käyvän. Ilmeisesti tämä on jopa perinne, mutta en ole ennen törmännyt asiaan, koska enpä ole tainnut aivan keskustassa koskaan jouluaattona käydä.

Hyvää joulua kaikille lukijoille tai muuten vaan tänne eksyneille! Palataan asiaan, jos nyt ei tänä vuonna, niin viimeistään ensi vuonna!

4 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Ihanaa joulua toivotan!

Kirsikka kirjoitti...

Rattoisaa joulua sullekin!

Viiu kirjoitti...

Piti ihan tulla kertomaan, että jos sua on tänään väsyttänyt niin se saattaa johtua siitä, että halusit viime yönä esitellä mulle niin innokkaasti Tamperetta, etten edes ehtinyt sanoa, että oon asunut siellä kolme vuotta ja tunnen mestat (vaikka Garageakaan ei ole enää).
Lopulta jätit mut jonkun koulun eteiseen pelaamaan sählyä teinien kanssa ja häivyit. Että kiitos. ja hyvää uutta vuotta. :)

Tiina kirjoitti...

Ana ja Kirsikka, kiitos SAMOIN tälleen jälkikäteen! :)

Viiu, ahhahaa... Ilmankos en meinannut aamulla päästäkään sängystä ylös! Ei sulle sunkka mittä traumoja tästä mun joulukalenteristani tullut?