2. joulukuuta 2015

2. luukku

Hitaalla tuntuu päivittyvän tämä joulukalenterini syötteenlukijoihin, tai ainakin omaani tuo eilinen luukku on putkahtanut vasta kolme tuntia sitten. Ehkä Blogger on niin fiksu (?), että mitä harvemmin päivittää, sitä harvemmin se myös pukkaa syötettä ilmoille. Tai jotain.

Eeeeenivei...Tämän päivän kuva on Tampereen Valoviikoilta. Valoviikot uudistuivat tänä vuonna ensimmäistä kertaa varmaan ikinä. Vähän jännitti, miten pahasti ne osataan pilata, mutta kas! Lopputulos olikin huikean kaunis! Minusta nämä pallot puissa pitkin Hämeenkatua ovat aivan ihania! Toki verkkolehtien kommenttipalstoilla perustamperelaiset nillittäjät ovat haukkuneet ne jo lyttyyn, mutta se on heidän osansa elämää.

Kuva on otettu silloin, kun puissa oli vielä lehtiä, älkää siis hämääntykö. Tänään en mennyt ottamaan uutta kuvaa, koska ei täällä luntakaan ole, joten ihan sama. (Ja siis ihan ok minulle tämä lumettomuus).

Huomiseen!

4 kommenttia:

Ohari kirjoitti...

Määkin olen tykännyt uusista valoista, siis sen vähän, mitä olen niitä ehtinyt nähdä. Pitäisi oikein ottaa asiaksi vääntäytyä keskustaan iltahämärissä bongailemaan kaikki valot. Hyvä muistutus tämä ja hiano kuva! Noi pallot on ihanat.

Tiina kirjoitti...

Tunnen oloni melkein etuoikeutetuksi, kun näen nuo valot käytännössä joka päivä. Ja kyllä tähän pimeyteen valoa tartteekin.
Harmi, ettei ihan omasta ikkunasta näy!

-a kirjoitti...

Myös kansan syvät rivit ovat hyväksyneet nuo uudet valot. Eilen nysseä odotellessani tuli vanha setä selittämään, että "on noista uusista kirkkaista valoista ainakin se hyöty, että näkee jos joku tulee puukon kanssa vastaan. Kun on noita ampumisia ollut taas siellä amerikassa ja mistä sitä tietää koska nää pakolaiset alottaa täälläkin". Ja mekö muka ollaan jotenkin synkistelyyn taipuvainen kansa - hah!

Tiina kirjoitti...

Ahhahaa, jokaisella pilvellä on kuin onkin se hopeareunus! Toista se oli ennen kun sai jatkuvasti bussipysäkillä ravistella puukkoja nahastaan!

Ai säkin oot tamperelainen? Siistiä!