9. joulukuuta 2015

9. luukku

Hämeensillan patsaat oli näköjään tänään puettu pelipaitoihin naisten salibandyn MM-kisojen kunniaksi.Pari viikkoa sitten samaiset patsaat oli puettu Tapparan paitoihin (ja söpöihin pipoihin). Tämä herätti erilaisia tunteita ja mielipiteitä tovereissani.
Tappara vai Ilves, senpä kysymyksen tamperelainen kuulee monta kertaa elämässään, kun puhutaan jääkiekosta. Itse en oikein osaa kokea mitään suuria tunteita kummankaan joukkueen puolesta tai vastaan. Lapsena mukafanitin Ilvestä, koska Ilves on kissa, kyllähän te tiedätte. Teini-iässä rupesin vastaamaan "KooVee", jos joku kysyi minulta kumpaa kannatan, koska EVVK. Olen vähän tuolla EVVK-linjalla edelleen, lähinnä kannatan aina sitä paikallista, oli kyseessä sitten kumpi tahansa. Tilastojen valossa Tappara on kyllä huomattavasti parempi joukkue, joten alan hieman kallistua sille kannalle. Toisaalta jos Ilves vielä joskus onnistuu rämpimään sieltä suostaan ylös, niin mikäpä jotten kannattaisi myös heitä.


*suojautuu paskamyrskyn varalta*

4 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Kerran pyysin Oharii Ilvekseen syömään. Sain siihen vastauksena jonkun Tappara-kommentin. Mää näitä ymmärrä, mutta tuli ne syömään ja olivat kaiketi ihan tyytyväisiäkin.

Tiina kirjoitti...

Hehee. Mäkään en heidän suuntautumisistaan tiedä.
Onhan meillä Tampereellakin Ilves (hotelli/ravintola/yökerho), jota kyllä ajattelen aina ensimmäisenä, kun helsinkiläinen(kin) puhuu Ilveksestä.

-a kirjoitti...

Alunperin toispaikkaisena mullakin on toi suosikki vaihdellut tässä vuosien aikana. Ihan tenavana mä olin Tappara, koska se oli Urheiluruudassa silloin tosi hyvä ja tappara on niinkö poikien juttu. Nyt sitten enempi paikallisena on pitänyt tätäkin asiaa pohtia ja olen olosuhteiden johdosta kääntynyt enemmän Ipan suunnalle. Altavastaaja saa jo ihan luonnostaan sympatiapisteitä :) Mutta ensisijaisesti mä olen myös paikallisten puolella.

Tiina kirjoitti...

Sulla on sit just eri päin kuin mulla. Mä kun oon aina voittajan puolella. :D (Siis mikäli se voittaja on tamperelainen/suomalainen/eurooppalainen, riippuen siitä miten suurella skaalalla mennään).