1. lokakuuta 2010

Pretty please

Hei, kollektiivinen pyyntö teille ystävällisille sieluille, jotka tällä hetkellä vielä postailette noita 30 päivää, 30 biisiä -juttuja. Olisikohan ihan mahdotonta saada se päivän kappaleen nimi sekä sen esittäjä tekstinä siihen postaukseen? Katsokaapas kun minä olen töissä ja minulla on välillä luppoaikaa (esim. kahvitauko), jolloin voin lueskella blogeja. Täällä työpaikallani on kuitenkin YouTube blokattu, eli videot eivät näy, ja sitten minua käy hiukan vituittamaan, kun kirjoitetaan vain että "tämä biisi" eikä eritellä sen tarkemmin, enkä yhtään tiedä mistä on kyse. Ja riski on suuren suuri, etten muista enää iltasella palata kotikoneelta tarkistamaan asiaa.

Ei mulla muuta. Kiitos.

9 kommenttia:

Alcinoe kirjoitti...

Pitäisiköhän osallistua nyt kun minulla on tämä uusi Mäkkikin? (Käytän jokaisen mahdollisen tilaisuuden onneni mainostamiseksi.) Ja juu, pyyntösi on jo käytännössä toteutettu osaltani.

Tiina kirjoitti...

No ilman muuta pitää, kun kerta on UUSI MÄKKIKIN! :D

Dårka kirjoitti...

Tohon mun vuokra-asunnon lähelle tuli kanssa uusi ämseedonalds. Tänään käyn testaamassa sen kun vapaus alkoi.

Tiina kirjoitti...

Ha ha.
Pääsit pois vankilasta tänään?

Dårka kirjoitti...

Älä usko Tiinaa, Tiina sua huijaa, koska Tiina sanoi että vika työpäivä oli jo. Joo. Mä tiedän että ei rimmaa, mutta eisevvälii. Mulla siis oli tänään vika työpäivä, koska mun piti tulla vielä takaisin kuukaudeksi, kun ne eivät pärjänneet ilman mun asiantuntemusta.

-Anne- kirjoitti...

Pyyntö vastaanotettu ja ymmärretty. =).

Kirsikka kirjoitti...

Mää oon niin laiska, etten jaksa mennä niitä biisipostauksia enää sörkkimään. Ajastin meinaan kaikki kolkyt kerralla ja osassa taitaa lukea biisi ja esittäjä, osassa ei. :(

Tiina kirjoitti...

Dårka, enhän mä toki sanonut, että se on viimeinen työpäivä ikinä.

Anne, jes!

Kirsikka, ajastettu! Haiskahtaa huijaukselta! ;)
No ei vaan. Ja ei se haittaa, jos se ajastettu aika on joskus illalla, koska oon töissä ainoastaan päivällä.

irwikissa kirjoitti...

No täällä yksi tämäbiisittäjä ilmoittautuu. :P Miekin vaan olen ollut paikoin laiska huijari ja ajastellut postauksia etukäteen... Mutta ehkä nyt kun nätisti pyysit niin voin niihin sitten ne nimetkin laittaa. :)