30. syyskuuta 2010

Day 30 - Your favorite song at this time last year

Tämä oli helppo. Ei tarvinnut kuin palata blogissa vuosi taakse päin ja huomata, että päivälleen tasan vuosi sitten ilmestyi Alice In Chainsin uusin levy. Ja maailman paras biisi siltä levyltä on tietysti tämä.

No niin. Siinäpä oli tämä homma sitten. Minusta tämä oli kivaa. Teistäkin osa ilmeisesti tykkäsi ja osa ei niinkään. Seuraavalla kerralla sitten jotain ihan muuta. Ehkä jopa se kauan odotettu arvostelu Siwa-säkistä.

Até à proxima!

4 kommenttia:

Penni kirjoitti...

Niin hyvä biisi ♥

Minusta tämä oli ennenkaikkea mielenkiintoinen, varsinkin kun tätä seurasi samanaikaisesti muutaman muun tekemänä. Sitten tässä oli hauska aina miettiä mitä olisi itse laittanut. And now for something completely different... :)

Tiina kirjoitti...

Sulla on kyllä tässä kohtaa erinomaisen hyvä musiikkimaku! ♥

Tuleekohan tän jälkeen joku krapula, niin ettei hetkeen osaa kirjoittaa enää yhtikäs mistään eikä ainakaan musiikista? Olisin voinut jatkaa tätä vielä kyllä pidempäänkin. :D

Penni kirjoitti...

:D

ian kirjoitti...

Moi. Minä ainakin tykkäsin. Ihan tällaisten blogimeemien parhaimistoa oli kyllä tämä. Ja jos kovin pahat vieroitusoireet iskevät, niin senkun vaan käytät sitä innovatiivisuuttasi ja postailet lisää musiikijuttuja.

ps. Siwa-säkit näyttäisi olevan nyt tarjouksessa, joten kannattaa hyödyntää tilaisuus.