16. elokuuta 2012

Hajatelmia

Ostin ripsiväriä, joka lupasi kissamaisen katseen. Katseesta en tiedä, mutta ainakin oksensin karvapallon heti ripsiväriä laitettuani.

Aamulehdessä kerrottiin, että Suomeen tulee norjalainen teatteriryhmä De Utvalgte, joka esittää ensimmäistä kertaa 3D-tekniikalla tehtyä teatteria. Jota sitten katsotaan 3D-laseilla. Ihan kiva, mutta sitä vaan jäin miettimään, että eikös teatteri ole ihan luonnostaan kolmiulotteista? Ja sen näkee ilman niitä lasejakin.

Istuin eilen aamulla vahingossa bussissa jonkun tyypin eteen, jonka aamuhengitys haisi ihan hirveälle siinä hönkiessään niskaani. En nähnyt tyyppiä enkä kehdannut tollottaa taakseni, joten kuvittelin kyseessä olevan jonkun epähygieenisen nörtin (anteeksi vaan stereotypiasta, mutta olen tavannut niitä) tai vastaavan hahmon. Tyypin noustessa pois bussista näin hänet paremmin ja kyseessä olikin ehta hipsteri. Ehkä hampaiden harjaus on liian mainstreamia hipstereille.

Piti julkaista tämä jo eilen, mutta sitten tuli kaikenlaista.

6 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

3D-teatteria??!! HAHAHAHA! :-DDD

Jarno kirjoitti...

Hipsterit on pelottavia. :|

Tiina kirjoitti...

Zepa, no niinpä! :D

Jarno, todella! :/

Kirsikka kirjoitti...

3D on musta jotenkin turhaa. Ihan kaikessa sellaisessa, mikä ei luonnostaan kolmedeetä ole.

Ohari kirjoitti...

Kivat sulle ryökäle, pärskäytin sitten kaljahörpsyn nenästä heti neljännen lauseen kohdalla. Teki varmaan yhtä kivaa kuin se karvapallo.

Hipsterit on sieltä, siksi niiden henki haisee. Eikäkun! Hipsterit. No, en kekkaa niistä mitään korrektia, olkoon.

Mierolainen kirjoitti...

Kesäkuussa Portugalin Sintrassa oli kyltti maisemapaikalle ja siinä isosti SINTRA 3D ->, olin vähän hämilläni kun en tiennyt onko kyseessä sarkasmi vai elokuvanäytäntö jossain.

Hipsterit, nuo suosikki-ihmiseni, tekevät pahuuden työtä ja toivottavasti kansan syvät rivit heräävät pian ja nousevat barrikadeille. Elmexit tanassa.