13. elokuuta 2012

I'm not a puppet! I'm a real girl!

Ihmelapsi Termostaattori sekä Zepa testasivat oman sukupuolisuutensa ja minä kanssa sitten.Jaa. No joo. Tää nyt oli niin yllätyksetöntä. Tietty sain tuommoisen vastauksen, vaikka en kyllä ihan oikeasti ole se, joka pinkeissä piikkikoroissa itkee kynnen katkeamista.

No rupean sitten kehittämään maskuliinista puoltani eli alan hakata halkoja, ilmaista agressioni suoraan, fantasioida itseni paljastamisesta, puolustaa kunniaani nyrkein, opiskella auton moottoreita, kiihottua naisten rinnoista, nyrkkeillä...

12 kommenttia:

Annikki kirjoitti...

Olen edelleen androgyyni, naisellisuuspisteet 8 ja miehekkyyspisteet 4.

Aika mielenkiintoisia kyllä nuo jotkin "miehekkyys"asiat, mutta en tainnut saada pisteitä naisten rinnoista innostumisella tai suoralla aggressiolla. Halkojen hakkaaminen kyllä menee, se on ihan mukavaa.

Tarvitsisin kyllä androgyynin miehenkin, en tule kovin hyvin juttuun oikein miestyyppisten miesten kanssa. Pitää olla pikkasen hintti, hintti, hintti, hintti.

Neo kirjoitti...

Mä olin sukupuolineutraali nainen. Naisellisuuspisteitä pyöreät nolla ja miehekkyyspisteitä -2. Selvästi siis kuitenkin nainen. :D
Muistaakseni olen joskus kauan sitten ollut androgyyni, joten olen ainakin kehittynyt naisellisempaan suuntaan.

Riikka kirjoitti...

hmm, mä olen androgyyni mies. sain 6 miespistettä ja 0 naispistettä. en pidä tätä ihan luotettavana tuloksena.

Tiina kirjoitti...

Hahahaa, mikä TEITÄ naisia vaivaa? Onko nainen nykypäivän neekeri? ;)

Annikki kirjoitti...

Ai siis, mikä noita muita naisia vaivaa... Minullahan on ruhtinattarelliset naisellisuuspisteet ja olen tasapainossa myös miehisyyteni kanssa eli olen transtukipisteen ideaali-ihminen.

Anonyymi kirjoitti...

Itse suosittelen maskuliinisen puolen löytämiseksi parranajoa.
Sillä me muutkin aloitimme.

Zepa kirjoitti...

Term, kelpaako ihan ihan alkutreeniksi toi säärikarvojen poisto? Tuntuis ikäänkuin tutummalta. Vois pysyä mukavuusalueellaan. Jos nyt säärikarvoja voi sanoa mukavuusalueeksi, tai niiden poistamista varsinkaan.

Zepa kirjoitti...

PS
http://www.sets.fi/Book.php?isbn=9789515229779

Anonyymi kirjoitti...

Partaterän suhteen raja menee varmaan jossain hartiatason kohdalla. Siitä ylöspäin ajelu on miehekästä ja siitä alaspäin naisellista.

Tiina kirjoitti...

Zepa, laitoin tuon kirjan muistiin, se ilmestyy suomeksi tässä loppuvuodesta. Ei sillä, ettenkö enkkua osaisi, mutta mukavuudenhaluisena yleensä luen suomennettuja laitoksia. ;D

Karvojen sheivauksesta saisikin ihan uuden kirjoituksen, jos siitä rupeaisin. :)

Kirsikka kirjoitti...

Mun tarttee kehittää mun maskuliinisia puolia. Nyt sain tulokseksi naisen, mutta pari kuukautta sitten taisin olla vielä androgyyni. Niin sitä ihminen kehittyy.

Kaisa kirjoitti...

Nyt kun mulla on taas nettiyhteys, tein ton testin ja olen naisandrogyyni. Uskon. Ajan trukkia työkseni jykevissä jalkineissa ja juon mielelläni kaljaa miesporukassa. Toisinaan bimboilen huolella ja laitan mekkoja ja meikkiä arkipäivänäkin ja kävelen pylly heiluen. Ja se on kivaa :D