24. tammikuuta 2013

Kirjasto

Metson katto sisäpuolelta. 

Koska en kehdannut mennä selälleni makaamaan lattialle, niin otin kuvan noin vyötärön korkeudeltani täysin tähtäämättä. Yllättävän onnistunut tuli, vaikka yläreunassa näkyy kyllä joku kaulahuivini tms. varjo.

Valokuvatorstain 271. haaste.

***

Edellinen oli varsinainen osallistuminen Valokuvatorstaihin, mutta koska otin enemmänkin kuvia, tuli tästä varsinainen tutkielma kirjastosta.

Vanha kirjastotalo Tampereella.

Täällä kävimme lainaamassa kirjoja silloin kun minä olin pieni.Ja se uusi kirjasto, eli ihan tuttujen kesken vain Metso, avattiin vuonna 1986.

Kirjastossa oli esillä historian havinaa.

Kirjastossa voi lueskella mukavasti vaikka pallotuolissa.

Muumi vahtii Muumilaakson ulkopuolella.

Kaikki kuvat saa klikkaamalla isommaksi.

6 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Kirjastossa käyminen on aina juhlaa

-kummitus- kirjoitti...

Jostain kirjastosta oli muuten pallotuoli juuri poistettu, kun siellä kuulema ryhdyttiin kutemaan. Kertokaa, jos tuo meinataan poistaa, mie ostan sen halvalla pois. (Suurin haaveeni nimittäin on oma pallotuoli, mieluiten sisältä punainen ja ulkoa musta, mutta kyllä tuollainen valkoinenkin menee...)

Tiina kirjoitti...

Pappilanmummo, kirjastossa on mukava käydä. :)

Kummitus, ai kamala, toivottavasti tuolla ei ala kukaan/ketkään kutea. :D
Tuo on sisusväriltään sininen, kuten ehkä kuvasta erottaa. Oma pallotuoli olisi kyllä ihana. Harmi, ettei mulla ole tilaa semmoiselle (eikä rahaa ostaa).

Nollavaimo kirjoitti...

Kylläpä kuvat ovat miun maun mukaisia ! Mä haluan tollasen katon sekä tollasen kodin kuin tuo Metso on. Ja pallotuolinkin ottaisin, mutta -kummitus- ehti apustamaan.

Pieni Lintu kirjoitti...

vau mikä kirjasto - meidän vanha kamera muuten olisi oivallinen tuollaisiin kattokuvauksiin kun taittuu kuin linkkuveitsi (Nikon coolpix 4500).

Ilona Winebridge kirjoitti...

hieno kuva ja hieno on Metsokin, kävimme siellä joskus -90-luvulla, kun lapset oli muumi-iässä;)