26. tammikuuta 2013

Step by step uu beibi

Iltapalani:1 purkki Ehrmannin rasvatonta maitorahkaa
1,5 dl sokeroimatonta mansikkakeittoa
10 g vehnäleseitä

Tehty Super-Jutan ohjeiden mukaan. Vaihteluahan tuohon saa, kun vaihtaa vaikka mehukeiton toisen makuiseksi. Sisältää kilokaloreita yhteensä 174 kappaletta, joista protskuja 60 %, hiilareita 34 % ja rasvaa 6 %. Ulkonäöstään huolimatta yllättävän hyvää. Annos on niin järkyttävän kokoinen, että ei varmasti tule yöllä nälkä. 

Katsotaan meneekö huominen aamupalakin Super-Jutan ohjeilla. Raportoin.

7 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Eräs urheilijanuorukainen vetää rahkaa ja pilttisoseita (niitä hedelmä-). Olen ajatellut kokeilla, se oikeastaan kuulostaa hyvältä.

Tiina kirjoitti...

Hmm, piltti... Kiinnostava ajatus! Ei kai niissä kauheasti ole sokeria, kun ne on kuitenkin pienille lapsille tarkoitettuja?

Mymskä kirjoitti...

Ei niissä niin paljon, että siitä nyt haittaa olisi. Ja jos tuollainen urheilijanuorukainen ne kelpuuttaa, niin eiköhän se ole ihan ok. Tuo olisi sellainen hiukan kiinteämpi yhdistelmä, ehkä enemmän mun makuun kuin mehukeitolla jatkettu rahka :)

Tiina kirjoitti...

Kuulostaa kyllä kieltämättä paremmalta.
Urheilijanuorukaisella tosin ei varmaan ole kauheata tarvetta pudottaa painoa, toisin kuin eräällä nimeltämainitsemattomalla, joten niillä sokereillakaan ei ole niin väliä. Mun raineri säikkyy pieniäkin sokerimääriä. :D

Samaan aikaan toisaalla kirjoitti...

mä oon niin koukussa juttaan, vaik venaankin vielä ite sitä "heräämistä". mä kyl luulen, että sitä ei oo olemassakaan, sitä heräämistä siis, vaan pitää vaan alkaa duunaa, ju nou.

otin pari valkkarii ja noin. siks tää kirjoitusasu. tsorppa!

KAUKO

Mymskä kirjoitti...

Tämä mainittu urheilijanuorukainen pikemminkin yrittää kasvattaa massaa, mutta lihassellaista ;)
Älä ota liian vakavasti sitä rainerin sokerihysteriaa, koska ei sokeri kohtuullisesti käytettynä ole mikään automaattinen tuho. Esmes nyt ruuanlaitossa (kuten nyt vaikkapa tässä iltapalassa) sokeria voi käyttää, kunhan sitä ei lisäile holtittomasti joka paikkaan. Jos ei syö karkkeja ja leivonnaisia tai vaikkapa jäätelöitä, sokrua ei luultavasti tule liikaa.

Tiina kirjoitti...

Kauko, Jutta on kylllä yllättävän koukuttava.
En mäkään usko mihinkään heräämiseen, valitettavasti. En usko, että koittaa koskaan aamua, jolloin mieleni tekisi vetää raejuustoa ja mehukeittoa. :D Ja sohvalle pötköttämään on huomattavasti helpompi jäädä kuin lähteä salille, vaikka jälkimmäisestäkin tykkään.

Mymskä, mä pahoin pelkään, että mun on nyt tässä kohtaa otettava aika sanatarkasti noi rainerin näkemykset. Ainakin voin sitten sanoa tehneeni parhaani, jos tulosta ei yhäkään ala syntyä nopeampaa.