17. tammikuuta 2013

Me, myself and I

Sain sekä Mintulta että Nollavaimolta haasteet vastailla kysymyksiin. Vastaan haasteisiin osissa, koska ei kukaan jaksa lukea niin pitkää juttua kerralla. Tai minä en ainakaan jaksa kirjoittaa niin pitkää.

Mintun haasteen ensimmäisessä osassa täytyi kertoa 8 asiaa itsestään. Näitähän täällä on kerrottu viimeiset kuusi vuotta, mutta katsotaan, saanko puserrettua taas kahdeksan lisää.

  1. Nostan tällä hetkellä penkistä 25 kiloa eli en paljon paskaakaan. Tai jos ihan rehellisiä ollaan, niin nostaa ehkä jaksaisin enemmänkin, mutta tuolla painolla pystyn tekemään sen 3 x 10 sarjan. Täytyy seuraavalla kerralla koittaa, josko nousisi jo 30 kg. En vaan uskalla kauheasti lisätä painoja yksin treenatessa, etten luhistu sen tangon alle.
  2. Etuvarpaani on pidempi kuin isovarpaani. Vanhan perimätiedon mukaan se tarkoittaa taloudessani akkavaltaa. Aika akkavaltaista täällä onkin, kun yksin asuu.
  3. Olen maailman hitain juomaan kahvia ja siksi juonkin kahvini melkein aina kylmänä. Olen elävä todiste siitä, että kylmä kahvi ei kaunista.
  4. Muurahaisten lisäksi minua on purrut leppäkerttu ja hamsteri. 
  5. Minusta ei saisi jalkafetistiä millään, sillä toisten ihmisten jalat ja varsinkin varpaankynnet inhottavat minua suuresti. Kovasikajutussa se jalkahoitokohtaus on ihan horroria minulle. 
  6. Teen eräänlaista vapaaehtoistyötä. Jossain jutussa vähän aikaa sitten väitettiin, että vapaaehtoistyö tekee onnelliseksi. Tekee my ass. Monikaan asia ei ole saanut minua niin raivon valtoihin kuin tuo vapaaehtoistyö viimeisen puolen vuoden aikana. Onneksi joulusesonki on ohi ja voin toivon mukaan olla seuraavat 10 kuukautta sekaantumatta koko soppaan.
  7. Olen aivan liian kiltti. Tämä liittyy myös edelliseen kohtaan. Jos en olisi irl täysi tossukka, niin olisin sanonut sille vapaaehtoistyöllekin jo aikoja sitten näkemiin. Nyt vaan kihisen selän takana ja kasvotusten olen sitten ihan että kyllä, mielellänihän minä, ei tässä mitään. Sama koskee kampaajia ja lääkäreitä. Kampaajille en ikinä kehtaa sanoa totuutta enkä voi myöskään kiintyä liikaa johonkin kampaajaan, sillä poden sitten huonoa omaatuntoa, jos joskus menenkin jollekin toiselle kampaajalle. Lääkärillekin vähättelen yleensä vaivojani, vaikka etukäteen olen päättänyt sanoa että asia on nyt näin ja piste. Yleensä palaan kotiin saatuani lähinnä lämmintä kättä enkä hoitoa vaivaani, sillä lääkäri on jotenkin saanut minut uskomaan, ettei minua nyt oikeasti mikään vaivaakaan.
  8. Tänä vuonna kannatan The Voice of Finlandissa Maya Paakkaria. En usko, että näissä karsinnoissa voi tulla toista, joka nostattaa ihokarvat pystyyn yhtä tehokkaasti. Aivan hemmetin kova veto. Mahtavaa!
No niin, helpostihan se kävi. Mistään ei ole yhtä mukava puhua kuin itsestään!

Vastailen niihin kysymyksiin sitten ensi kerralla. Tai sitä seuraavalla. Sommoro.

8 kommenttia:

-kummitus- kirjoitti...

Maya on PARAS. Koko kisa on itse asiassa tarpeeton. Enpä kyllä ole muita kuunnellutkaan, mutta väliäkös sillä. Mielipide se on tuokin.

Aikaisemmin olin kiltti. Enää en.

Tiina kirjoitti...

Aivan, voittaja voitaisiin julistaa heti laakista. :)

Mun täytyisi kanssa opetella olemaan vähemmän kiltti.

Zepa kirjoitti...

Hmm, 25!!! Mä nostelin 21 aika pitkään kun sitten rupesin miettii, että liian vähän nostoja menee puhtaasti ja toisex yksinhän minäkin eli ei huvita rusentua sinne alle. Otin sitten pari kiloo pois. Mut tätä huonommuudentunnetta lääkitsen sitten sillä, että oon "pari" vuotta sua vanhempikin :-D

Kimmeli kirjoitti...

Hui, minuakin ellottaa ne toisten varpaat, tuskin kykenen katsomaan. Vaan, on myös kaikkia muita - en voisi olla millään hoitoalalla, koska en tykkää ihmisten koskettelusta. Toisten hiusten harjaaminenkin tuottaa tuskaa....

Tiina kirjoitti...

Zepa, minkälainen kuntosali sulla oikein on kotona, kun sieltä löytyy penkkipunnerruspenkkikin?!
Onhan mulla ollut aika kovat treenitkin tässä tuon rainerin kanssa, että varmaan pitäisi enemmänkin nousta. 25 kiloa on siinä mielessä aika säälittävän vähän, kun se tanko painaa itsessään jo 20 kiloa. Mulla ei siis ole siinä vielä edes muita painoja kuin 2 x 2,5 kilon lukot. Ehehe.

Kimmeli, mua ällöttää toisten hiusten harjaaminen mikäli hiukset eivät ole aivan puhtaat. Puhtaiden hiusten harjaaminen on ihan ok. :D
En mäkään kyllä sopisi hoitoalalle niin monista syistä.

Zepa kirjoitti...

No siis... kyl me tänne mahdutaan. Penkki menee tonne sivummalle kun stä ei käytetä, eikä matot ja tangot ja painot mitään tilaa vie. Mutta miten sulla on 20 kg tanko, mistä moisia edes saa? Mulla on Wrangen 152-senttinen ja se painaa itessään kuusi kiloa. Jos mulla ois 20-kiloinen, saisin treenaa puoli vuotta että saan pelkän tyhjän tangon kulkemaan :-D

Tiina kirjoitti...

Tua noi nii, emmätiiä. Tuolla salilla on se penkki ja siinä on tanko ja se tanko painaa 20 kiloa. Tämmönen. :D
On siellä pienempiäkin tankoja, mutta säästyypä suuremmilta painojen latomiselta, kun itse tanko on jo noin painava.

Zepa kirjoitti...

Omg. Ai siinä on tommoset paksummat päät. I see. Aika vempele. 20 kg!