31. toukokuuta 2009

Arma-goddamn-motherfuckin-geddon

Heipä hei, hyvää iltaa! Olen taasen palannut takaisin. Reissu oli oikein kiva. Voin jonain päivänä laittaa vähän kuvia reissusta, mikäli haluatte nähdä. Tänään on kyllä aivan liian kuuma siihen touhuun. Täällä Suomessa onkin ollut tosi hieno ilma siitä lähtien kun palasin, eli eilisestä ainakin. Prahassa oli perjantai ja kai lauantaikin melko viileää ja sateista. Onneksi keskiviikkona ja osittain torstainakin oli tosi hieno ilma, joten ei mennyt ihan koko reissu värjöttelyksi.

On jotenkin ihan hassu tunne palata taas arkeen. Tai ei oikein ole mitään arkea mihin palata. Normaalina kesänä aloittaisin maanantaina kesätyöt, mutta nyt ei olekaan töitä. Parin viikon päästä on yksi tentti, mutta sitten ei ole mitään. Mikä on oikeastaan aika mukavaa. Tai ainakin olisi, jos sisäinen luterilaiseni ei potisi huonoa omaatuntoa lorvailusta. Toivottavasti kesäsäät ainakin suosii tänä vuonna.

Ennen kuvamateriaalin näyttämistä voin kertoa reissun materialistisesta puolesta. Ostin prahasta muutamia iloisen värisiä villalankakeriä (sen värisiä mitä suomesta ei löydy, kovin helposti ainakaan), kahdet varvastossut (niitähän ei Suomessa myydä, ei toki) sekä yhdet aivan ihanat nahkaiset lipokkaat. Kuva niistäkin voi tulla myöhemmin. Ostin myös muutaman t-paidan (yhden Prahan linnasta, yhden Hard Rock Cafésta koska olen niin turisti ja yhden ihan muuten vaan) sekä tosi hienon Kaffee mit Kafka -kahvimukin. Kuva linkin takana ei ole itse ottamani, mutta muki on ihan samanlainen. Prahan merkkihenkilöitä tai -hahmoja tuntuivat olevan Kafka, golem ja Krtek. Lentokentältä ostin tanskalaista mustaherukkavodkaa (miksi en ostanut kannabisvodkaa, kun sellaista olisi ollut, en tiedä) ja Calvin Kleinin One -hajuvettä, jonka pakkauksen mukana tuli todella näppärä ja laadukas (heh) kaiutin mp3-soittimelle. Siinäpä ne tärkeimmät taisi ollakin.

Sitten asiasta aivan toiseen. Kuulin eilen radiosta, että Marilyn Mansonilta on ilmestynyt ihan juuri uusi levy. Mikäli sattuu tykkäämään Mansonin musiikista, niin tykkää varmaan tästä uudesta sinkustakin. Minusta ainakin tämä kuulostaa oikein hyvältä ja lupaavalta. Pitää varmaan hommata se koko levy.

Heippa!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mansen Marilyynikin tuntuu siirtyneen tekemään 80-luvun poppia. Harjoitteli ensin parilla (huonolla) coverilla ja nyt sitten omaa?

Tiina kirjoitti...

Makuasioistahan ei voi kuin kiistellä.

Mimmu kirjoitti...

Tervetuloa takaisin arkeen! :)

Mä en kyllä niin tuohon Mansoniin lämpeä eli en sano siitä yhtikäs mitään.

Charlatan kirjoitti...

Krtek on paras. Olisin silti odottanut enemmän Krtekia näkeväni. Ostin Prahassa käydessäni vain kynän jonka päässä on pieni puinen Krtek. Lisäksi ostin kasoittain Mucha-kamaa...

Elegia kirjoitti...

Tervetuloa takaisin "arkeen"! Minäkin olen ennen kauhea orjapiiskuri (itseäni kohtaan), mutta olen oppinut relaamaan. Joskus mietin, että vähän liikaakiin - saatan olla _hiukan_ laiska, suorastaan saamaton ;)