17. heinäkuuta 2009

Lehdistökatsaus

  • Bikini-Anette (älkää kysykö kuka se on, en tiedä) epäilee sairastaneensa sikainfluenssan. Bikini-Anette on kyllä käynyt lääkärissä ja verikokeissa, mutta arvelee antaneensa kuumehoureissaan väärän puhelinnumeron lääkärille, koska kukaan ei ole soittanut. Mitäpä sitä soittamaan itse sinne lääkärille ja kuulemaan tulokset, kun voi soittaa toimittajalle ja kertoa, että ehkä on sairastanut jonkun taudin.
  • Crocsien, noiden 2000-luvun purkkareiden, valmistus ehkä lopetetaan! Crocs-tehdas menee konkurssiin! Tämän jälkeen meille jää käteen vain valtava vuori maatumattomia ja millään muullakaan tapaa tuhoutumattomia katiskoja sekä tietysti feikki-crocsit, joille ei kai mikään maailman mahti pysty mitään.

7 kommenttia:

Muusikotar kirjoitti...

Eiiiiiiiiiiih. Ei näin. Kaikille uutisille tasapuolinen "NÖYYYYYYYYYH!".

Tiina kirjoitti...

:D

Anonyymi kirjoitti...

Ilmeisesti kuluttajat huomasivat ettei jätemuoviklopoissa kannata maksaa merkistä...

Tiina kirjoitti...

Näin siinä on tainnut käydä. Ja valmistaja huomasi, ettei kannata tehdä noin kestäviä tuotteita, kun kukaan ei osta toisia samanlaisia.

Mimmu kirjoitti...

Emme jää kaipaamaan Bikini-Anettea, Britneyn keikkaa emmekä todellakaan jää kaipaamaan Crocseja!

Ofelia kirjoitti...

Harmillista kyllä olen hieman enemmän perillä siitä, kuka on Bikini-Anette... Nolottaa oikein. Mutta voin lohduttautua sillä, etten minäkään tiedä sitä kovin tarkkaan. Hän on kai joku urheilutoimittaja, joka äänestettiin seksikkääksi tai jotain. Mieluummin olisin kyllä toimittaja-Anette kuin bikini-Anette.

Mutta onpa lohdullista, ettei näistä kaikenmaailman "julkkiksista" ole niin perillä...

Elegia kirjoitti...

Enpä ollutkaan kuullut bikini-Anettesta aiemmin. Nyt on sekin puute korjaantunut. Possunuhahan se ihan selkeästi... Mitä sitä nyt sairaalaan soittelemaan, kun voi ihmetellä asiaa netissä. :D

Britneyn konserttikuvaboikottikin oli mennä minulta ihan ohi, voi kääk! Se taas johtui siitä, että olen boikotoinut tiettyjä nettilehtiä sen takia, että niiden etusivulta pärähtää ärsyttävä mainos näytölle. Jokohan se mainostus olisi lakannut...

En ihmettele ollenkaan, että crocs-putiikki menee nurin. Kuka täysjärkinen maksaa jostain muoviräpylöistä 50 euroa (kun niitä saa viidellä eurollakin, jos on pakko saada)?!